Herald Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Just now, Tambas91 said: άμα το έχεις βάλει psycho μονο το sharpen έχουμε διαφορετικό και δεν έχω βάλει το fix Όχι pshycho ρε, με path tracing είναι όπως το δικό σου. Ε βάλε και το fix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Όχι pshycho ρε, με path tracing είναι όπως το δικό σου. Ε βάλε και το fix το έσβησα ρε, πήγα να το βάλω κάτι χάλασα και δεν ασχολήθηκα άλλο...ούτος η άλλως δε πρόκειται να ασχοληθώ δε μου αρέσει... θα βάλω ghostwire να δοκιμάσουμε εκεί... είχα βάλει και psycho πάντως και pt όλα δεξιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 @Tambas91 Δεν φέρνεις μια βόλτα τον επεξεργαστή στο δικό μου σύστημα, να δούμε πώς συμπεριφέρεται σε idle/φορτίο, με δικό μου tuning? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε @Tambas91 Δεν φέρνεις μια βόλτα τον επεξεργαστή στο δικό μου σύστημα, να δούμε πώς συμπεριφέρεται σε idle/φορτίο, με δικό μου tuning? το θέμα είναι ότι την έχω περάσει με LM εγώ... 😕 δεσμεύομαι όμως όταν αλλάξω σύστημα να στο φέρω πριν το πουλήσω να τσεκάρεις ότι θες... τώρα βαριέμαι να το καθαρίζω και να το ξαναπερνάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) @Tambas91Είχες παλιότερη έκδοση 1,62. Χωρίς το fix, για κάποιο λόγο δεν τρέχει ,δεν νομίζω όμως ότι κάνει καμία διαφορά στο benchmark. Εγώ βέβαια είμαι πλέμπα με 4080 δεν ξέρω αν με κόβει καθόλου λόγω pt. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από chrisde 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 @Tambas91 καποιο θεμα εχει το pc σου , τα σκορ που βγαζεις ειναι πολυ χαμηλα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 50 λεπτά πριν, chrisde είπε @Tambas91Είχες παλιότερη έκδοση 1,62. Χωρίς το fix, για κάποιο λόγο δεν τρέχει ,δεν νομίζω όμως ότι κάνει καμία διαφορά στο benchmark. Εγώ βέβαια είμαι πλέμπα με 4080 δεν ξέρω αν με κόβει καθόλου λόγω pt. για το bench και εγώ δε γνωρίζω αλλα in game από κάτι βιντεάκια που είδα δίνει αρκετά 12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε @Tambas91 καποιο θεμα εχει το pc σου , τα σκορ που βγαζεις ειναι πολυ χαμηλα έχεις βάλει και το lighting στο psycho? αν ναι δε ξέρω ίσως διαφορετικές version το έχω με ppt 100 edc 100 tdc 70 πάντως εδώ έχουμε μεγάλη διαφορα όντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) I stand corrected: Με smt fix (ήθελε hex editing): You can just edit the Cyberpunk 2077 executable manually by replacing the hex value "75 2D 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08" with "EB 2D 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08" and save it. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από chrisde 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Just now, Tambas91 said: για το bench και εγώ δε γνωρίζω αλλα in game από κάτι βιντεάκια που είδα δίνει αρκετά έχεις βάλει και το lighting στο psycho? αν ναι δε ξέρω ίσως διαφορετικές version το έχω με ppt 100 edc 100 tdc 70 πάντως εδώ έχουμε μεγάλη διαφορα όντως path tracing εχω βαλει οπως και συ . Δεν εχει διαφορα η 1,62 με την 1.63 οτι αφορα το performance 1 minute ago, chrisde said: I stand corrected: Με smt fix (ήθελε hed editing): Eχεις πουθενα guide για το fix μεσω hed ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε path tracing εχω βαλει οπως και συ . Δεν εχει διαφορα η 1,62 με την 1.63 οτι αφορα το performance ναι εκτος το PT άμα πας στις ρυθμίσεις μπορείς να το βάλεις και psycho για τσέκαρε μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Tambas91 είπε ναι εκτος το PT άμα πας στις ρυθμίσεις μπορείς να το βάλεις και psycho για τσέκαρε μια Εχω βάλει εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Just now, Tambas91 said: ναι εκτος το PT άμα πας στις ρυθμίσεις μπορείς να το βάλεις και psycho για τσέκαρε μια Δεν εχει σημασια τι βαζεις στο ray tracing καθως αντικαθίσταται απο το path tracing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, chrisde είπε Εχω βάλει εγώ λες να με κόβει τόσο πολύ που έριξα τόσο χαμηλά τα limits? στο tlou με του nofear βγάζαμε τα ίδια πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Δεν εχει σημασια τι βαζεις στο ray tracing καθως αντικαθίσταται απο το path tracing Εννοεί screen space reflection. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Just now, Tambas91 said: λες να με κόβει τόσο πολύ που έριξα τόσο χαμηλά τα limits? στο tlou με του nofear βγάζαμε τα ίδια πάντως... Bγαζαμε ιδια γιατι εγω δεν μπορουσα να βγαλω το limit της οθονης μου που ειναι 120 hz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα