azazil1190 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, Tambas91 said: καλά στο συγκεκριμένο game το πιστεύω ότι βγάζει καλύτερα νούμερα, τα amd σέρνονται... αλλα έτσι για να έχουμε ένα δείγμα αν είναι ας ανεβάσει κάνα video να δούμε πως τα πάει στο συγκεκριμένο σημείο σε idle είδα μονο διαφορες, 10 βαθμούς κάτω και εκεί που έγραφε 30 watt κατανάλωση το cpu πήγε 6-7(βγάζει νόημα που έπεσε τόσο πολύ η θερμοκρασία) ... έτσι για τη συζήτηση πάντως και επειδή μαλώνετε τόσες σελίδες το hwinfo στα ryzen νομίζω μετράει το ρεύμα του cpu μαζί με του SOC...και εξηγώ: με μερικές δοκιμες που έκανα έχοντας ανοιχτά το hwinfo και το ryzen master παρατήρησα ότι ενώ το ένα γραφει 100 watt περίπου το άλλο γραφει 75 cpu + 15 soc και περισσεύουν και 10 watt ίσως μετράει και κάτι άλλο μαζί? πραγματικά δε ξέρω το αναφέρω μήπως βοηθήσω να βγει κάποιο συμπέρασμα.. κάτι άλλο που παρατήρησα επίσης είναι ότι βάζοντας το kombo strike 3 μαζί με game mode επιλογή από το bios ο επεξεργαστής έφτασε σε κάποια φάση έστω και για λίγο όσο πρόλαβε να είναι κρύος τα 4,5ghz πρώτη φορα το βλέπω να γίνετε αυτό ούτε σε βιντεάκια στο youtube το έχω δει και να είναι σταθερός στα 4.478 και μου έχει μπει τώρα το σαράκι να πουλήσω την arctic και το σαπάκι που μου πρότεινε ο herald και να πάρω καμια γκουμούτσα να δω μήπως τον κρατήσει χαμηλότερα σε θερμοκρασία και κρατήσει και τα ρολόγια αξίζει λέτε η δοκιμη? πια είναι η καλύτερη δυνατή υδρόψυξη που χωράει στο 500dx να τσιμπήσω? 4550 βαράει και ο δικός μου σε ινφο στους 3-4 πυρήνες .Οι υπόλοιποι 4450 Τον έχω με -30 all core k limts 140/80/120 έτσι παίζει και με άλλα λιμιτς που τον έχω δοκιμάσει 120/80/130 . Τον έχω με ek 360 rgb aio. Για κάνε καμία δοκιμή με τα λιμιτς που σου έγραψα μήπως δεις καλύτερα αποτελέσματα . Επίσης όταν με το καλό αλλάξεις ψύξη.(θελει αιο 280-360 οπωσδήποτε) καλό είναι την πάστα να την κάνεις σπρεντ σε όλο το νται. Έτσι έχω τα καλύτερα αποτελέσματα στα ρύζια Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από azazil1190 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Tambas91 said: ούτε καν ρε εγώ δε λέω ότι αυτό συμβαίνει... εγώ λέω και κρίνω με τα νούμερα που βλέπω στην οθόνη μου στο ryzen master έγραφε 30watt και 50c όταν έβαλα την επιλογή στο bios πήγε 7 watt και 40c... έχω ανεβάσει και φωτογραφίες Δεν είπα για εσένα. Τα 7w που σου εμφανίζει πολλά είναι μόνο για πυρήνες σε idle. Το laptop με τον Zen3 + είναι στα 2w οι πυρήνες Τα SoC είναι που τραβανε πολύ ρεύμα σε idle, και σε intel και σε amd Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Tambas91 είπε δεν γνωρίζω τι γίνετε... το 3D είναι τσιπάκι με πολλές ιδιοτροπίες... ο κώστας (που εγώ προσωπικά τον εμπιστεύομαι και τον herald) λέει πάνω κάτω αυτά που λέει ο herald έχοντας δοκιμάσει όμως 5800x, άλλο chip τελείως... θα ήταν ενδιαφέρον να δοκιμάσει και αυτό να δούμε τι ισχύει εγώ λέω απλά αυτά που βλέπω στην οθόνη μου και βγάζω κάποια συμπεράσματα σαν αρχάριος που ίσως είναι και λάθος... υπάρχει περίπτωση να δείχνει λάθος νούμερα το ryzen master? και αυτό με σένσορες δε τα μετράει? Σωστα μετραει το ryzen master ναι εδω τα δικα μου νουμερα σε idle απο ryzen master. 34.5 θερμοκρασια 2.885watt cpu power και 11.696watt soc power. Τον εχω με -15 curve οχι -30 απο χθες τεσταρω να δω συμπεριφορα το συστημα και θα το ξανα γυρισω παλι εκει. #kkatzos Το EDC το βλεπω στα 90 εχει νοημα να το κατεβασω οσο ειναι το TDC στα 60? Το ppt ειναι στα κλασικα 76 που ειναι το limit στο ρευμα παραπανω δεν τραβαει και να θελω. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Το EDC το βλεπω στα 90 εχει νοημα να το κατεβασω οσο ειναι το TDC στα 60? Το ppt ειναι στα κλασικα 76 που ειναι το limit στο ρευμα παραπανω δεν τραβαει και να θελω. Δεν ξέρω. Δεν έχω πειράξει EDC ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, kkatzos είπε Δεν ξέρω. Δεν έχω πειράξει EDC ποτέ. Οποτε ας το αφησω στο 90 καλου κακου μην εχουμε θεματα stability. Απο οτι διαβαζω για το ρευμα που δινουν τα vrms ειναι. What is EDC? EDC stands for Electrical Design Current. It is a value that the motherboard tells the CPU that is supposed to represent the peak current the VRMS are able to handle in the short term. In layman's terms, it is the maximum amount of current at any time that can be delivered by the voltage regulators. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Herald είπε Δεν είπα για εσένα. Τα 7w που σου εμφανίζει πολλά είναι μόνο για πυρήνες σε idle. Το laptop με τον Zen3 + είναι στα 2w οι πυρήνες Τα SoC είναι που τραβανε πολύ ρεύμα σε idle, και σε intel και σε amd εντάξει τώρα ρε μη το γαμάμε... άμα είναι να μετράμε τώρα τα 2-3 watt κλάιν... στα 30 άμα ήταν ναι εκεί είναι διαφορά.. ορίστε η μικρότερη κατανάλωση που κατάφερα να πετύχω κλείνοντας τα όλα 45 λεπτά πριν, Arkin είπε Σωστα μετραει το ryzen master ναι εδω τα δικα μου νουμερα σε idle απο ryzen master. 34.5 θερμοκρασια 2.885watt cpu power και 11.696watt soc power. Τον εχω με -15 curve οχι -30 απο χθες τεσταρω να δω συμπεριφορα το συστημα και θα το ξανα γυρισω παλι εκει. βγάζουν νόημα τα νούμερα η αλήθεια είναι και όντως άμα τα μετράς από ryzen master είναι πιο κοντά στα reviews 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε 4550 βαράει και ο δικός μου σε ινφο στους 3-4 πυρήνες .Οι υπόλοιποι 4450 Τον έχω με -30 all core k limts 140/80/120 έτσι παίζει και με άλλα λιμιτς που τον έχω δοκιμάσει 120/80/130 . Τον έχω με ek 360 rgb aio. Για κάνε καμία δοκιμή με τα λιμιτς που σου έγραψα μήπως δεις καλύτερα αποτελέσματα . Επίσης όταν με το καλό αλλάξεις ψύξη.(θελει αιο 280-360 οπωσδήποτε) καλό είναι την πάστα να την κάνεις σπρεντ σε όλο το νται. Έτσι έχω τα καλύτερα αποτελέσματα στα ρύζια εγώ προτείνω για αρχή να σε μπαναρει ένας mod να ησυχάσουμε εγώ έχω μικρή ψύκτρα 240 είναι... σίγουρα εσένα βοηθάει αρκετά η 360αρα, το αστείο είναι ότι κάπου είχα διαβάσει ότι έλα μωρέ στο 3D βάζεις και μια φθηνή ψύκτρα με φθηνές μνήμες και είσαι ok.. ενώ θέλει υγρό άζωτο να δουλέψει σωστά δοκίμασα και τις τιμές που είπες αλλα τζίφος, όταν ζορίζεται 80+c στο tlou δε κρατάει ρολόγια ειδικά μετά από λίγη ώρα που ζεσταίνεται και το νερό... πλακα πλακα τρέξε και εσύ ένα tlou να δούμε πως συμπεριφέρεται εκεί και τι νούμερα βγάζεις στο elden ring ας πούμε με kombo strike 3(CO-30), ppt120, tdc80, edc120 είναι στους 60 βαθμούς το chip και κρατάει ρολόγια όσο και να παίξω αλλα είναι και ελαφρύ σχετικά Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από Tambas91 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε εντάξει τώρα ρε μη το γαμάμε... άμα είναι να μετράμε τώρα τα 2-3 watt κλάιν... στα 30 άμα ήταν ναι εκεί είναι διαφορά.. ορίστε η μικρότερη κατανάλωση που κατάφερα να πετύχω κλείνοντας τα όλα βγάζουν νόημα τα νούμερα η αλήθεια είναι και όντως άμα τα μετράς από ryzen master είναι πιο κοντά στα reviews εγώ προτείνω για αρχή να σε μπαναρει ένας mod να ησυχάσουμε εγώ έχω μικρή ψύκτρα 240 είναι... σίγουρα εσένα βοηθάει αρκετά η 360αρα, το αστείο είναι ότι κάπου είχα διαβάσει ότι έλα μωρέ στο 3D βάζεις και μια φθηνή ψύκτρα με φθηνές μνήμες και είσαι ok.. ενώ θέλει υγρό άζωτο να δουλέψει σωστά δοκίμασα και τις τιμές που είπες αλλα τζίφος, όταν ζορίζεται 80+c στο tlou δε κρατάει ρολόγια ειδικά μετά από λίγη ώρα που ζεσταίνεται και το νερό... πλακα πλακα τρέξε και εσύ ένα tlou να δούμε πως συμπεριφέρεται εκεί και τι νούμερα βγάζεις στο elden ring ας πούμε με kombo strike 3(CO-30), ppt120, tdc80, edc120 είναι στους 60 βαθμούς το chip και κρατάει ρολόγια όσο και να παίξω αλλα είναι και ελαφρύ σχετικά Εμενα βγαζουν 100% νοημα μαζι με ολα τα αλλα που εχω μεσα + 10% απο τις απωλειες του τροφοδοτικου και εχω τοσα πριζα ακριβως. Και θερμοκρασιες επεσες πολυ ειδες με απλα μια ρυθμιση. Δεν ειχε τιποτα ο 5800x3d σου μια χαρα ηταν και ειναι απλα φαινεται εδινε τρελο ρευμα για καποιο λογο για αυτο και ειχες αυτες τις θερμοκρασιες. Τωρα εισαι 100% εκει που πρεπει το πιο efficiency cpu για gaming μετα τον 7800x3d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, Tambas91 said: εντάξει τώρα ρε μη το γαμάμε... άμα είναι να μετράμε τώρα τα 2-3 watt κλάιν... στα 30 άμα ήταν ναι εκεί είναι διαφορά.. ορίστε η μικρότερη κατανάλωση που κατάφερα να πετύχω κλείνοντας τα όλα βγάζουν νόημα τα νούμερα η αλήθεια είναι και όντως άμα τα μετράς από ryzen master είναι πιο κοντά στα reviews εγώ προτείνω για αρχή να σε μπαναρει ένας mod να ησυχάσουμε εγώ έχω μικρή ψύκτρα 240 είναι... σίγουρα εσένα βοηθάει αρκετά η 360αρα, το αστείο είναι ότι κάπου είχα διαβάσει ότι έλα μωρέ στο 3D βάζεις και μια φθηνή ψύκτρα με φθηνές μνήμες και είσαι ok.. ενώ θέλει υγρό άζωτο να δουλέψει σωστά δοκίμασα και τις τιμές που είπες αλλα τζίφος, όταν ζορίζεται 80+c στο tlou δε κρατάει ρολόγια ειδικά μετά από λίγη ώρα που ζεσταίνεται και το νερό... πλακα πλακα τρέξε και εσύ ένα tlou να δούμε πως συμπεριφέρεται εκεί και τι νούμερα βγάζεις στο elden ring ας πούμε με kombo strike 3(CO-30), ppt120, tdc80, edc120 είναι στους 60 βαθμούς το chip και κρατάει ρολόγια όσο και να παίξω αλλα είναι και ελαφρύ σχετικά Por favor, αμα εχεις όρεξη τρέξε 30 λεπτά cbr με την aio και μετά 30 με την u12a. Να ζεσταθεί το νερό πρώτα αλλιώς είναι ψιλό fake οι θερμοκρασιες. Η αεροψυξη σε 1.5 λεπτό έχει τερματίσει σε θερμοκρασίες, η υδροψυξη ανεβάζει συνεχώς θερμοκρασίες μέχρι να ζεσταθεί το νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Tambas91 said: εντάξει τώρα ρε μη το γαμάμε... άμα είναι να μετράμε τώρα τα 2-3 watt κλάιν... στα 30 άμα ήταν ναι εκεί είναι διαφορά.. ορίστε η μικρότερη κατανάλωση που κατάφερα να πετύχω κλείνοντας τα όλα βγάζουν νόημα τα νούμερα η αλήθεια είναι και όντως άμα τα μετράς από ryzen master είναι πιο κοντά στα reviews εγώ προτείνω για αρχή να σε μπαναρει ένας mod να ησυχάσουμε εγώ έχω μικρή ψύκτρα 240 είναι... σίγουρα εσένα βοηθάει αρκετά η 360αρα, το αστείο είναι ότι κάπου είχα διαβάσει ότι έλα μωρέ στο 3D βάζεις και μια φθηνή ψύκτρα με φθηνές μνήμες και είσαι ok.. ενώ θέλει υγρό άζωτο να δουλέψει σωστά δοκίμασα και τις τιμές που είπες αλλα τζίφος, όταν ζορίζεται 80+c στο tlou δε κρατάει ρολόγια ειδικά μετά από λίγη ώρα που ζεσταίνεται και το νερό... πλακα πλακα τρέξε και εσύ ένα tlou να δούμε πως συμπεριφέρεται εκεί και τι νούμερα βγάζεις στο elden ring ας πούμε με kombo strike 3(CO-30), ppt120, tdc80, edc120 είναι στους 60 βαθμούς το chip και κρατάει ρολόγια όσο και να παίξω αλλα είναι και ελαφρύ σχετικά Μέσα στο ΣΚ θα το κατεβάσω να το δοκιμάσω tστον 3δ Σαν cpu είναι ζεστοί οι 3δ αυτά τα "με μικρή ψυκτρα είσαι οκ" είναι λόγια για εντυπωσιασμο.Εκτος εάν κάποιος νιώθει οκ με το να παίζει 75-80c+ το cpu του σε σενάρια gaming. Δεν ξέρω με τέρατα αεροψυκτρες τι γίνεται αλλά σε aio πιστεύω μια 280 είναι το μίνιμουμ και φυσικά με uv γιατί στοκ τα τσιπ ψήνονται.Το ίδιο ισχύει από όσο έχω δει και στους 7000χ3δ Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από azazil1190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Δεν ξέρω. Δεν έχω πειράξει EDC ποτέ. Εκανα κατι αλχημειες εδω.Το ppt 60 απο 76 το edc 70 απο 90 και το tdc 50 απο 60. Στο spiderman εκει που ημουν 60 62 βαθμοι max 51 τωρα με uncap fps. Πολυ μεγαλη διαφορα 10 βαθμοι κατω. Και θα τρεξω και intel burn test να δω stability. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Arkin said: Εκανα κατι αλχημειες εδω.Το ppt 60 απο 76 το edc 70 απο 90 και το tdc 50 απο 60. Στο spiderman εκει που ημουν 60 62 βαθμοι max 51 τωρα με uncap fps. Πολυ μεγαλη διαφορα 10 βαθμοι κατω. Και θα τρεξω και intel burn test να δω stability. Δες και εάν σου κόβει όμως γενικά απόδοση στα fps . Τρέξε και κανά r23 να δεις εάν σου ρίχνει μουλτι . Λογικά θα σου ρίχνει Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από azazil1190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Δες και εάν σου κόβει όμως γενικά απόδοση στα fps . Τρέξε και κανά r23 να δεις εάν σου ρίχνει μουλτι . Λογικά θα σου ρίχνει Στα fps οχι γιατι δεν δουλευει ολους τους πυρηνες και δινει το ρευμα σε οσους δουλευουν στο cinebench ειδα 7% κατω οπως και στο cpu-z 7% κατω σε multi και καθολου πτωση στο single thread. Προφανως παιζει starvation απο ρευμα σε full load το οποιο ειναι κατι που δεν με ενοχλει στο ελαχιστο. Το θεμα μου ειναι αν ριξω tdc edc και αφησω στο 60 το ppt μπορει να δω ακομα καλυτερες θερμοκρασιες? Γιατι το ppt ειναι το βασικο που τροφοδοτει το cpu οποτε εκεινο σιγουρα οσο πεφτει τοσο θα πεφτει και η αποδοση σε multithread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 hours ago, Herald said: Δεν είπα για εσένα. Τα 7w που σου εμφανίζει πολλά είναι μόνο για πυρήνες σε idle. Το laptop με τον Zen3 + είναι στα 2w οι πυρήνες Άλλο chip ο 5800X3D και άλλο chip το Mobile, το ένα είναι Chiplet και το άλλο είναι Monolithic SoC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Herald είπε Είναι το πιο βαρύ παιχνιδι από άποψη Power draw. Στην τελευταία έκδοση φτάνει τα 125w στον δικό μου, τρελά νούμερα. Το ξεκίνησα στα 1080p native και στο intro με το αμάξι το UPS σφύριζε συνέχεια λόγω υπέρβασης του ορίου των 540W. Έτσι το έριξα σε dlssQ. Στο σημείο που τεστάρω η κατανάλωση πάντως ελέγχεται και με 1080p native(η κάρτα δεν φτάνει το 100%). 99% ίδιες επιδόσεις και με native. 6 ώρες πριν, Tambas91 είπε ποιο cpu έχεις? από θερμοκρασίες πως τα πάει? 10900K με Deepcool Assassin III. Κρατάω all core μέχρι 5100Mhz, αλλά συνήθως το τρέχω στα 5100 με thermal velocity boost, που πέφτει στα 5Ghz αν τα πράγματα ζορίσουν λίγο. Γενικά δεν βλέπεις πάνω από 120W σε games χωρίς fps cap. Είναι το μόνο game που ξεπερνάει το όριο των 150W(με κάτω από 70% usage) που έχω βάλει για καλά temps σε βαριά προγράμματα. Γεγονός που έχει μόνο μια εξήγηση. Το game κάνει εντατική χρήση AVX2 εντολών. Σε temps είναι ακριβώς όπως ο 6700K στα 4,7ghz. Μόνο το καλοκαίρι χωρίς ac φτάνει ή και ξεπερνάει για λίγο τους 80c σε βαριά games τύπου CP2077. 5 ώρες πριν, Herald είπε Έχει τον μπαμπά μας τον 10900k. Χαβαλέ μας κάνει ο παππούς Όχι. 10900K-3D και12900K-3D θα λες. Για να τα διαχωρίσουμε από τα μοντέλα που βλέπει ο kkantzos στο νετ να κοντράρονται με τον 3700X. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 14 minutes ago, pirmen56 said: Το ξεκίνησα στα 1080p native και στο intro με το αμάξι το UPS σφύριζε συνέχεια λόγω υπέρβασης του ορίου των 540W. Έτσι το έριξα σε dlssQ. Στο σημείο που τεστάρω η κατανάλωση πάντως ελέγχεται και με 1080p native(η κάρτα δεν φτάνει το 100%). 99% ίδιες επιδόσεις και με native. 10900K με Deepcool Assassin III. Κρατάω all core μέχρι 5100Mhz, αλλά συνήθως το τρέχω στα 5100 με thermal velocity boost, που πέφτει στα 5Ghz αν τα πράγματα ζορίσουν λίγο. Γενικά δεν βλέπεις πάνω από 120W σε games χωρίς fps cap. Είναι το μόνο game που ξεπερνάει το όριο των 150W(με κάτω από 70% usage) που έχω βάλει για καλά temps σε βαριά προγράμματα. Γεγονός που έχει μόνο μια εξήγηση. Το game κάνει εντατική χρήση AVX2 εντολών. Σε temps είναι ακριβώς όπως ο 6700K στα 4,7ghz. Μόνο το καλοκαίρι χωρίς ac φτάνει ή και ξεπερνάει για λίγο τους 80c σε βαριά games τύπου CP2077. Όχι. 10900K-3D και12900K-3D θα λες. Για να τα διαχωρίσουμε από τα μοντέλα που βλέπει ο kkantzos στο νετ να κοντράρονται με τον 3700X. Στον 3700x μου δεν έχω τολμήσει να δοκιμάσω TLOU ακόμα. Φοβάμαι να πώ την αλήθεια 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα