Herald Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, Tambas91 said: φιλε kkatzo εδώ να πω ότι έτσι δουλεύει το δικό μου pc και απ ότι έψαξα έτσι δουλεύει και αρκετών άλλων, κάπου είχα παραθέσει τα links πριν μερικές σελίδες άμα θέλετε να τα βρω πάλι... ο azazil ίσως πέτυχε καλύτερο κομμάτι από το δικό μου εμενα όμως αυτό είναι κάτι που με χαλάει το έχω διευκρινίσει πολλές φορες για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις Ολο το internet λέει οτι φυσιολογικά δουλεύει στους 50c. Άστον, μην ασχολείσαι, βλέπει μπάρες στο internet 1
Aten-Ra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 @ Herald, Για αυτό λέω ότι μόνο το Max power δεν δείχνει όλη την αλήθεια, πρέπει να δείχνουν το energy consumption. Το Max power κατά 99% το τράβηξε μόνο μια φορά η για μερικά δευτερόλεπτα στην αρχή του Benchmark και μετά να έπεσε από τα 500W πχ στα 430-450W. Το Energy Consumption μας ενδιαφέρει περισσότερο γιατί μας δείχνει ακριβός την ενέργεια που κατανάλωσε για να τελειώσει όλο το benchmark.
Herald Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 6 minutes ago, Aten-Ra said: @ Herald, Για αυτό λέω ότι μόνο το Max power δεν δείχνει όλη την αλήθεια, πρέπει να δείχνουν το energy consumption. Το Max power κατά 99% το τράβηξε μόνο μια φορά η για μερικά δευτερόλεπτα στην αρχή του Benchmark και μετά να έπεσε από τα 500W πχ στα 430-450W. Το Energy Consumption μας ενδιαφέρει περισσότερο γιατί μας δείχνει ακριβός την ενέργεια που κατανάλωσε για να τελειώσει όλο το benchmark. E εγώ δεν διαφωνώ, ο κατζος μας λέει τυφλορούστη τα review.
AlexandrosKle Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 45 λεπτά πριν, Herald είπε Λάθος οι σένσορες, μετρητή από μπρίζα απτό banggood να πάρεις, ξέρει έναν καλό να σου πεί ο @AlexandrosKle 3,62€ έχει, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. 🤣🤣🤣 Άμα κουμπώσεις και το κουπόνι "RYZEN" στο checkout, σου δίνουν δώρο και μία θερμική κάμερα. 36 λεπτά πριν, kkatzos είπε @AlexandrosKle Βλέπεις τι γίνεται όταν διευρύνεται η δεξαμενή δειγμάτων; 33C idle και CB23 στους 64C. Αλλά ξέρω ξέρω, και ο azazil είναι λαδωμένος από την AMD είναι. Στο payroll είναι και ο azazil, που τα βρίσκει τα λεφτά για τόσο hardware νομίζεις; Πέρα από την πλάκα, φίλε Kkatzo λίγο flame χρειάζεται, να υπάρχει πνοή στο thread, να έχουμε να ασχοληθούμε να μην βαριόμαστε. Ξεφεύγει λίγο το πράγμα βέβαια αλλά δε βαριέσαι, από το να μην κινείται φύλλο, καλύτερα. Οπότε φυτίλιασέ το και εσύ λίγο ακόμα, αφού το ξεκάναμε που το ξεκάναμε το thread, να το κάνουμε σωστά.💪 Σε έπιασε με την γίδα στην πλάτη ο Χέραλντ, δεν ξεφεύγεις. ΥΓ. Team 5600💪
kkatzos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Herald είπε Ολο το internet λέει οτι φυσιολογικά δουλεύει στους 50c. Άστον, μην ασχολείσαι, βλέπει μπάρες στο internet Αλλά κατά τα άλλα δεν έχεις μιλήσει για θερμοκρασίες.Αργοτερα θα κάτσω να βρω τα άλλα τα ωραία που έλεγες, "40W χωρίς να κάνουν τίποτα κτλ κτλ" Και όχι. Δεν είναι φυσιολογικό το 50C idle. Από όσους ρωτήσαμε εδώ μέσα μόνο ο Tambas έχει 50C idle με 24C (τόσο δεν είχε πει?) ambient. Μέχρι τώρα. Κάτσε, έχουμε κι'αλλους που έρχονται. Όσο αυξάνεται το δείγμα θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Και μην ξεχνιόμαστε ... όλα τα reviews λένε ψέματα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από kkatzos
azazil1190 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Uv ρε all core -30 k limits manual . Τα ίδια έχω κάνει και στον 13900 υν/oc limts. Και φυσικά κλίμα ανοικτό. Αλλιώς καλοκαίρι τα τσιπ κάνουν ηλιοθεραπεία στους 42c κόντρα ήλιο με καροτεν από πάνω μέχρι κάτω για τέλειο μαύρισμα. Just now, Herald said: Έγινε, μόνο ο tambas βλέπει 50. 🤪 Τι 30?τι 40 ? Τι 50?
Herald Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, kkatzos said: Και μην ξεχνιόμαστε ... όλα τα reviews λένε ψέματα. Τα reviews δεν λένε, εσύ λες. . Cherrypick το 1% απτό 1 review, cherrypick το 25% από άλλο review να σου βγούν τα νούμερα. Μας το έδειξες με το FIX, το 35% διαφορά το έκανες 1%. Μια διαφορά της τάξης του 3.500%. Μιλάμε είσαι ακριβής στα νούμερα σου, μόνο 3500% εκτός. Κάνε μας τη χάρη. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από Herald
noFEARgr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Την θερμοκρασία πως προσπαθείτε να την συγκρίνετε όταν ο καθένας έχει διαφορετικά cooler ; 1
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Tambas91 είπε δεν ξέρω αν παίζει ρολο τις μνήμες τις έχω βάλει 3600 με αυτή την τρολιά flck πως σκατά το λένε στο 1300 Tί εννοείς με τα παραπάνω, δεν στέκουν. Κάτι έγραψες πριν για CO -40, που επίσης δεν στέκει σε κανονικό BIOS. Μπορείς σε παρακαλώ να τρέξεις Ryzen Master?
Tambas91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Tί εννοείς με τα παραπάνω, δεν στέκουν. Κάτι έγραψες πριν για CO -40, που επίσης δεν στέκει σε κανονικό BIOS. Μπορείς σε παρακαλώ να τρέξεις Ryzen Master? ναι γράψε λάθος λόγο κεκτημένης ταχύτητας 3600 1800 ήθελα να πω... το CO το έχω δοκιμάσει σε διαφορες τιμές μέσω του προγράμματος pbo το είχα βάλει και -40 κάτσε να το κατεβάσω και αυτό να δω τι άλλο θα κάνω για την επιστήμη ανεβαίνει και το βιντεάκι στο youtube αλλα θέλει λίγη ώρα το έκανα μικρό γιατί θα ξημερώσει αλλιώς και θα γράψω και μερικές παρατηρήσεις 1
Herald Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, Tambas91 said: ναι γράψε λάθος λόγο κεκτημένης ταχύτητας 3600 1800 ήθελα να πω... το CO το έχω δοκιμάσει σε διαφορες τιμές μέσω του προγράμματος pbo το είχα βάλει και -40 κάτσε να το κατεβάσω και αυτό να δω τι άλλο θα κάνω για την επιστήμη ανεβαίνει και το βιντεάκι στο youtube αλλα θέλει λίγη ώρα το έκανα μικρό γιατί θα ξημερώσει αλλιώς και θα γράψω και μερικές παρατηρήσεις Eίμαι αρκετά έμπειρος από overclocking tuning κλπα. Αλλά διαβάζω αυτά τα co pbo tdc edp fclk uclk και με πιάνει πονοκέφαλος. Πάρε Intel - πατάς 2 κουμπιά και έτοιμος ο πύραυλος.
Tambas91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Herald είπε Eίμαι αρκετά έμπειρος από overclocking tuning κλπα. Αλλά διαβάζω αυτά τα co pbo tdc edp fclk uclk και με πιάνει πονοκέφαλος. Πάρε Intel - πατάς 2 κουμπιά και έτοιμος ο πύραυλος. εμενα να δεις που δεν είμαι έμπειρος έχει πάρει φωτιά το κεφάλι μου σα το 3D κάτσε να ανεβεί το video και επανέρχομαι έχω ράμματα και για τι δίκια σου γούνα με τις τρολιές εδώ και τα πισια έχω παρατήσει γυμναστήρια τα πάντα και θα γίνω σα χοντροπατατα στο τέλος μέχρι να φτιάξω το uclk λοιπόν επανέρχομαι 1.1.0, όλα δεξιά, 4400 μνήμες cl19 νομίζω με arctic liquid freezer ορίστε και το video για τον άπιστο θωμά τον @kkatzos (πλάκα κάνω έτσι μη παρεξηγηθούμε ) τι παρατήρησα : 1) το παιχνίδι δεν έχει καμια σχέση η τωρινή έκδοση με τις προηγούμενες οποτε κάθε σύγκριση βγαίνει άκυρη... έχει φτιάξει παρα πολύ και σε cpu usage και smoothness 2)με μερικές δοκιμες σε ram δεν είδα καμια διαφορα ισα ισα που μπορώ να πω ότι όταν έριξα ram έπεσε και λίγο η επίδοση 3)έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει το εξής παράδοξο μπορεί να κάνω και λάθος οποτε μη μου πετάξετε γιαούρτια... επειδή το cpu είναι πυρηνικός αντιδραστήρας αν το ζορίσεις παρα πολύ και αρχίσει να φτάνει στα όρια του ρίχνει ρολόγια, με την αεροψουκτρα έτρεχε καλύτερα σε 4k παρα σε χαμηλότερες αναλύσεις (μιλάω πάντα για το συγκεκριμένο game γιατί σε αλλα δε βαράει το cpu 80%) 4)πάλι μη βαράτε απλά κάνω μια διαπίστωση τώρα που το παρατήρησα και στο δικό μου video και στου @noFEARgr φτάνει ρολόγια μέχρι 4,45 στο πρόγραμμα του pbo λέει ότι πάει μέχρι 4,55 και για του λόγου το αληθές οποιος θέλει μπορεί να δει το site της amd που λέει up το 4,5... μετά τους 80 βαθμούς αρχίζουν να πέφτουν τα ρολόγια όπως στο δικό μου video αλλα δεν είμαι engineer οποτε δε μπορώ να εκφέρω λόγο... μάλλον δεν έχω καταλάβει εγώ καλά 5)μην ακούσει κανεις το herald να πάει να πάρει ψύκτρα άλλαξα τη arctic με τη noctua και ήταν λες και πήγα από bendley σε zastava δεν υπάρχει επαφέ ούτε για πλακα κάρτα 2-3 βαθμούς κάτω system 4-5 MOS 4-5 κάτω + θόρυβο υ.γ μετά το μεγαλύτερο μου λάθος που έκανα τον beta tester να πάρω το 3D ήταν που άκουσα τον herald να πάρω την ψύκτρα 1
azazil1190 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 1 hour ago, Tambas91 said: εμενα να δεις που δεν είμαι έμπειρος έχει πάρει φωτιά το κεφάλι μου σα το 3D κάτσε να ανεβεί το video και επανέρχομαι έχω ράμματα και για τι δίκια σου γούνα με τις τρολιές εδώ και τα πισια έχω παρατήσει γυμναστήρια τα πάντα και θα γίνω σα χοντροπατατα στο τέλος μέχρι να φτιάξω το uclk λοιπόν επανέρχομαι 1.1.0, όλα δεξιά, 4400 μνήμες cl19 νομίζω με arctic liquid freezer ορίστε και το video για τον άπιστο θωμά τον @kkatzos (πλάκα κάνω έτσι μη παρεξηγηθούμε ) τι παρατήρησα : 1) το παιχνίδι δεν έχει καμια σχέση η τωρινή έκδοση με τις προηγούμενες οποτε κάθε σύγκριση βγαίνει άκυρη... έχει φτιάξει παρα πολύ και σε cpu usage και smoothness 2)με μερικές δοκιμες σε ram δεν είδα καμια διαφορα ισα ισα που μπορώ να πω ότι όταν έριξα ram έπεσε και λίγο η επίδοση 3)έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει το εξής παράδοξο μπορεί να κάνω και λάθος οποτε μη μου πετάξετε γιαούρτια... επειδή το cpu είναι πυρηνικός αντιδραστήρας αν το ζορίσεις παρα πολύ και αρχίσει να φτάνει στα όρια του ρίχνει ρολόγια, με την αεροψουκτρα έτρεχε καλύτερα σε 4k παρα σε χαμηλότερες αναλύσεις (μιλάω πάντα για το συγκεκριμένο game γιατί σε αλλα δε βαράει το cpu 80%) 4)πάλι μη βαράτε απλά κάνω μια διαπίστωση τώρα που το παρατήρησα και στο δικό μου video και στου @noFEARgr φτάνει ρολόγια μέχρι 4,45 στο πρόγραμμα του pbo λέει ότι πάει μέχρι 4,55 και για του λόγου το αληθές οποιος θέλει μπορεί να δει το site της amd που λέει up το 4,5... μετά τους 80 βαθμούς αρχίζουν να πέφτουν τα ρολόγια όπως στο δικό μου video αλλα δεν είμαι engineer οποτε δε μπορώ να εκφέρω λόγο... μάλλον δεν έχω καταλάβει εγώ καλά 5)μην ακούσει κανεις το herald να πάει να πάρει ψύκτρα άλλαξα τη arctic με τη noctua και ήταν λες και πήγα από bendley σε zastava δεν υπάρχει επαφέ ούτε για πλακα κάρτα 2-3 βαθμούς κάτω system 4-5 MOS 4-5 κάτω + θόρυβο υ.γ μετά το μεγαλύτερο μου λάθος που έκανα τον beta tester να πάρω το 3D ήταν που άκουσα τον herald να πάρω την ψύκτρα Φανταστικές θερμοκρασίες, μύρισε καλοκαίρι 😆
Tambas91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Φανταστικές θερμοκρασίες, μύρισε καλοκαίρι 😆 και θες να σου πω και το καλύτερο ανέκδοτο?? Spoiler αυτά είναι με θερμοκρασίες κλιματιστικού άμα το αφήσω έτσι θα μυρίσει κάρβουνα η γειτονιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα