Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 minutes ago, Tambas91 said:

πραγματικά χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω σε πιο παιχνίδι έχεις παίξει και έχει 40 watt? και αν ναι σου είναι εύκολο να μου πεις τι έχεις κάνει από ρυθμίσεις για τον επεξεργαστή CO κτλπ? στο tlou 100 watt είναι εμενα tw3 80 elden ring 75 θα αρχίσω να πιστεύω ή ότι δεν έχω 3d εγώ ή ότι είναι η μεγαλύτερη μπανάνα :P 

Στο elden ring :P Περα απο την πλακα σε αυτο γυρω στα 50w παιζει , στο witcher 3 με RT ultra 65 , sea of thieves 45 , το τελευταιο amnesia 40 , AC valhalla 60-65 , diablo 4  48-49watt 

CO εχω -25 

Γνωριζουμε γιατι το the last of us κλειδωνει στα hz της οθονης  ; Εχω κλεισει απο το control panel limit και το vsync. Τα υπολοιπα games τρεχουν κανονικα unlocked περα απο το the last of us . 

• Απαντ. 927
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε σεις, δεν υπάρχει αυτό που βλέπουμε εδώ μέσα.

Κάποιοι αγνοούν τα reviews από όλα τα sites και youtube κανάλια που υπάρχουν. Από όλα όμως. Είχαμε το HWU κόκκινο πανί και τώρα μας βρωμάνε όλα. Ανεξαιρέτως. 😮

Και τι κάνουμε; Κάνουμε συγκρίσεις με τυχαία βιντεάκια από το youtube. Από το youtube 🤩

Κλαίω πραγματικά 🤣🤣🤣

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Κάποιοι αγνοούν τα reviews από όλα τα sites και youtube κανάλια που υπάρχουν. Από όλα όμως. Είχαμε το HWU κόκκινο πανί και τώρα μας βρωμάνε όλα. Ανεξαιρέτως. 😮

Και τι κάνουμε; Κάνουμε συγκρίσεις με τυχαία βιντεάκια από το youtube. Από το youtube 🤩

Κλαίω πραγματικά 🤣🤣🤣

Εγω παντως πριν που δοκιμασα που ειπε ο pirmen uncap fps ολα στο φουλ δηλαδη στο spiderman ειμαι στα 240-250watt απο πριζα ο πυργος ολα μεσα με undervolt την καρτα με 8700k 6800xt ημουν στα 380 με 400 με uncap fps στα παιχνιδια και με undervolt την καρτα και το cpu. Μια διαφορα 150watt η 60% κατω σε gaming που 99.9% αυτο με ενδιαφερει δεν την λες αμελητεα το αντιθετο. 

Δημοσ.
7 minutes ago, kkatzos said:

Κλαίω πραγματικά 🤣🤣🤣

Θα πάω να δώ review επεξεργαστή που έχω στα χέρια μου για ποιό λόγο? Εσύ που δεν έχεις το hardware κοίτα τα review με τις μπάρες, εγώ που το είχα τι να σου πώ, ότι ναι βγάζει 120 average στο cyberpunk o 13900k που ανέβασες χτες? Αφού δεν βγάζει τόσα, τι να σου πώ. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Στο elden ring :P Περα απο την πλακα σε αυτο γυρω στα 50w παιζει , στο witcher 3 με RT ultra 65 , sea of thieves 45 , το τελευταιο amnesia 40 , AC valhalla 60-65 , diablo 4  48-49watt 

CO εχω -25 

Γνωριζουμε γιατι το the last of us κλειδωνει στα hz της οθονης  ; Εχω κλεισει απο το control panel limit και το vsync. Τα υπολοιπα games τρεχουν κανονικα unlocked περα απο το the last of us . 

ρε συ πραγματικά αν δε σου κάνει κόπο ανέβασε ένα tlou στο σημείο που λέει ο herald όχι τίποτα άλλο θέλω να το συγκρίνω με το δικό μου σε fps κατανάλωση θερμοκρασία λειτουργίας 

υπάρχει κάποιος τρόπος να δω άμα έχω πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι? όχι τίποτα άλλο λίγους μήνες τον έχω να τον στείλω rma άμα είναι γιατί τα νούμερα που αναφέρετε δεν έχουν καμια σχέση με τα δικά μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Tambas91 said:

ρε συ πραγματικά αν δε σου κάνει κόπο ανέβασε ένα tlou στο σημείο που λέει ο herald όχι τίποτα άλλο θέλω να το συγκρίνω με το δικό μου σε fps κατανάλωση θερμοκρασία λειτουργίας 

υπάρχει κάποιος τρόπος να δω άμα έχω πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι? όχι τίποτα άλλο λίγους μήνες τον έχω να τον στείλω rma άμα είναι γιατί τα νούμερα που αναφέρετε δεν έχουν καμια σχέση με τα δικά μου

Το εγραψα και παραπανω ,εχει λοκαρει στα hz της οθονης μου δεν μπορω να βρω τον λογο ενω τα αλλα τρεχουν unlocked

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Εχει λοκαρει στα hz της οθονης μου δεν μπορω να βρω τον λογο ενω τα αλλα τρεχουν unlocked

έχεις βάλει την τελευταία έκδοση? φαντάζομαι τα έχεις όλα κλειστά από nvcp... το vsync μέσα στο παιχνίδι και να το έχεις ανοιχτό άμα έχεις από κάτω framerate cap unlocked δε σε κόβει πάντως

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tambas91 είπε

το edc έχεις δίκιο το έριξα από 140 στο 120 και έριξε 10 watt κατανάλωση σε idle και 5-6 βαθμούς στα καινούργια intel δε ξέρω πως είναι να πω την αλήθεια τον 5820k που είχα πάντως δεν χρειάστηκε να τον πειράξω ποτε για να παίζει κανονικά αυτός εδώ άμα δεν πέσει μαγείρεμα τρώει throttle

πραγματικά χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω σε πιο παιχνίδι έχεις παίξει και έχει 40 watt? και αν ναι σου είναι εύκολο να μου πεις τι έχεις κάνει από ρυθμίσεις για τον επεξεργαστή CO κτλπ? στο tlou 100 watt είναι εμενα tw3 80 elden ring 75 θα αρχίσω να πιστεύω ή ότι δεν έχω 3d εγώ ή ότι είναι η μεγαλύτερη μπανάνα :P 

Ωραίος και εγώ 120 το έχω. Τελικά έβαλες co -30; Τι διαφορά είδες εκεί;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Κλαίω πραγματικά 🤣🤣🤣

Έχεις δίκιο. Δεν θα κοιτάξω τα 90+ καρέ που βγάζω και σου δείχνω σε σχεδόν maxed out settings. Θα εμπιστευτώ αυτόν που με έχει για 75 καρέ σε very high, παρέα με 3700X των 4,2Ghz !!!

Ακόμα και οι φερέγγυοι reviewers τεστάρουν με κάτι XMP 2933 RAM(λέω για τον δικό μου) και βγάζουν αυτά που βγάζουν. Έχω 25%+ διαφορές με tuned RAM στα 4100. Πράγμα που σε ryzen 3D δεν χρειάζεται και τόσο. Δηλαδή, 13700K+διαφορά τιμής σε RAM >= 7800X3D. Γιατί ο πρώτος έχει και productivity/multitasking και απόθεμα πυρήνων για περίεργα games.

υ.γ.: θες να πεις ότι όλοι στο youtube ή και εδώ μέσα ανεβάζουν ψεύτικα νούμερα(βλέπε "ξύλο" στο Far Cry 6); Ή μήπως φταίει που δεν ξέρουν από κβαντική μηχανική για το ονειρικό σετάρισμα; 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Tambas91 said:

έχεις βάλει την τελευταία έκδοση? φαντάζομαι τα έχεις όλα κλειστά από nvcp... το vsync μέσα στο παιχνίδι και να το έχεις ανοιχτό άμα έχεις από κάτω framerate cap unlocked δε σε κόβει πάντως

Aνέβασε το δικό σου μία στο TLOU γιατί δεν το βρίσκω σε παρακαλώ 😙

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, chrisde είπε

Ωραίος και εγώ 120 το έχω. Τελικά έβαλες co -30; Τι διαφορά είδες εκεί;

με CO -40 βελτιώνεται η κατάσταση σε full load καταστάσεις σε idle άντε να κατεβει 1-2 βαθμούς

αυτό εκτος από το πρόγραμμα με το pbo μπορείς να το ρυθμίσεις κάπως μέσα από το bios?

43 λεπτά πριν, Herald είπε

Aνέβασε το δικό σου μία στο TLOU γιατί δεν το βρίσκω σε παρακαλώ 😙

σε 1.1.0 δεν έχω ανεβάσει στην προηγουμενη έκδοση έχω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Ακόμα και οι φερέγγυοι reviewers τεστάρουν με κάτι XMP 2933 RAM(λέω για τον δικό μου) και βγάζουν αυτά που βγάζουν. Έχω 25%+ διαφορές με tuned RAM στα 4100. Πράγμα που σε ryzen 3D δεν χρειάζεται και τόσο. Δηλαδή, 13700K+διαφορά τιμής σε RAM >= 7800X3D. Γιατί ο πρώτος έχει και productivity/multitasking και απόθεμα πυρήνων για περίεργα games.

Έχεις μπερδέψει τη βούρτσα...

Τι σχέση έχει ένα σύστημα με B-Die που

α) σε XMP/Auto έχει τόσο χαλαρά sub-timings που γελάνε και οι πετρες

β) όντως σφίγγει μέχρι αηδίας με manual tuning και δίνει άνω του 20% boost

με ένα σύστημα DDR5 που ούτε το α) ούτε το β) ισχύουν.

Όταν βγει για DDR5 το αντίστοιχο του B-Die ξανακάνουμε αυτή την κουβέντα. Μέχρι τότε μεγάλο φάουλ από μέρους σου.

Δημοσ.

Ρε αν κοιτατε ποσο ρευμα τραβανε τα συστηματα σας (ποσο μαλλον να χανετε και τον χρονο σας γραφοντας εδω μεσα και μαλωνοντας) τοτε πεταξτε τα καλυτερα. Τα μεταξωτα σωβρακα θελουν κι επιδεξιους κωλους.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panos spain είπε

Ρε αν κοιτατε ποσο ρευμα τραβανε τα συστηματα σας (ποσο μαλλον να χανετε και τον χρονο σας γραφοντας εδω μεσα και μαλωνοντας) τοτε πεταξτε τα καλυτερα. Τα μεταξωτα σωβρακα θελουν κι επιδεξιους κωλους.

φαντάσου εσένα που δε σε ενδιαφέρει το θέμα (δεν ξέρω καν αν το έχεις καταλάβει) ποσο χρόνο χάνεις που κάθεσαι εδώ και διαβάζεις....ότι νάνε

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panos spain είπε

Ειναι το χομπι μας και περιλαμβανει και αυτο. Ειδικα τωρα καλοκαιρι με τα 30αρια θες χαμηλη καταναλωση οταν παιζεις 2-3 ωρες σερι καθε μερα για να μην βραζει ο τοπος και γιατι δεν θες να παθεις συγκοπη οταν δεις τον εκκαθαριστικο γιατι εχουν ξεφυγει τελειως. Δεν ειναι οτι πηραμε Ferrari και κοιταμε την τιμη βενζινης. Ενα συστημα 2 χιλιαδων εχουμε και δεν θελουμε να πεταμε τα λεφτα μας στο ρευμα με τους κλεφτες. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...