Herald Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Arkin said: Oki doki. Απορία το έχω αλήθεια, αφού τα πιστεύυεις αυτά που λες γιατί δεν ανεβάζεις σκορ να μας δείξεις το efficiency? Αμά είναι όντως όσο καλό λές στο ορκίζομαι, πετάω τον 12900k και παίρνω 5700x. Aλλά δείξτο μου στην πράξη, όχι μπλα μπλα, ανέβασε τα νούμερα Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Herald είπε Απορία το έχω αλήθεια, αφού τα πιστεύυεις αυτά που λες γιατί δεν ανεβάζεις σκορ να μας δείξεις το efficiency? Αμά είναι όντως όσο καλό λές στο ορκίζομαι, πετάω τον 12900k και παίρνω 5700x. Το πρόβλημα είναι ότι γιατί να πετάξεις 400 ευρώ και να τον κάνεις cpu των 150 ευρώ ενώ αν θες τέτοιο εξαιρετικο efficiency δίνεις τα μισά και έχεις το ίδιο ακριβώς. Τροφή για σκέψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Just now, Arkin said: Το πρόβλημα είναι ότι γιατί να πετάξεις 400 ευρώ και να τον κάνεις cpu των 150 ευρώ ενώ αν θες τέτοιο εξαιρετικο efficiency δίνεις τα μισά και έχεις το ίδιο ακριβώς. Τροφή για σκέψη. Μα βάλε για να δούμε ρε φίλε, γιατί τόση ώρα κάνεις claims. Τις αποδείξεις θέλω. Πως έχω το ίδιιο ακριβώς, βγάζεις στα 35w όσο βγάζει ο δικός μου? Ε ανέβασε το ντε να το δώ. Εγώ ξέρω ότι έδωσα 400€ αντί για 150 για να μπορώ να είμαι στα 35w και να βγάζω τις επιδόσεις του δικού σου στα 200w. Αν κάνω λάθος ανέβασε μου ενα run σου να το δώ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Herald είπε Μα βάλε για να δούμε ρε φίλε, γιατί τόση ώρα κάνεις claims. Τις αποδείξεις θέλω. Πως έχω το ίδιιο ακριβώς, βγάζεις στα 35w όσο βγάζει ο δικός μου? Ε ανέβασε το ντε να το δώ. Εγώ ξέρω ότι έδωσα 400€ αντί για 150 για να μπορώ να είμαι στα 35w και να βγάζω τις επιδόσεις του δικού σου στα 200w. Αν κάνω λάθος ανέβασε μου ενα run σου να το δώ. Έδωσες 500 και έχεις 5% μπροστά επιδόσεις από cpu των 180 ευρω έξυπνο με ίδιο efficiency. Πήρες lambo που καίει τα άντερα της και το έχεις κάνει yugo. Καταλαβαίνεις πόσο χαζο είναι αυτό έτσι? Απλά πεταξες τριπλάσια λεφτά για κάτι παρόμοιο. Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Arkin said: Έδωσες 500 και έχεις 5% μπροστά επιδόσεις από cpu των 180 ευρω έξυπνο με ίδιο efficiency. Πήρες lambo που καίει τα άντερα της και το έχεις κάνει yugo. Καταλαβαίνεις πόσο χαζο είναι αυτό έτσι? Απλά πεταξες τριπλάσια λεφτά για κάτι παρόμοιο. Κρίμα. Eδώ στα 77w η Ferrari, το yugo σου θέλει 600w για τα 20k. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 34 λεπτά πριν, Arkin είπε Αυτό λέω η μέτρηση δεν πιάνει και τα υπόλοιπα του board ενω στους amd ειναι όλα μέσα από την αρχή αυτό λέμε Αυτο λες. Δεν σημαινει οτι ισχυει κι ολας (ειλικρινα αναρωτιέμαι απο που το εβγαλες κι ολας). Κανενα απο τα δυο CPU δεν μετραει board στο package, και ξαναλεω, αν μετραγε, θα ηταν γελοια λαθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 36 minutes ago, kostas_anes said: Αυτο λες. Δεν σημαινει οτι ισχυει κι ολας (ειλικρινα αναρωτιέμαι απο που το εβγαλες κι ολας). Κανενα απο τα δυο CPU δεν μετραει board στο package, και ξαναλεω, αν μετραγε, θα ηταν γελοια λαθος. Aφού ίδιο CPU έχεις, δεν ανεβάζεις ένα νουμεράκι στο καινούργιο corona ή cinebench να δώ επιδόσεις? Πραγματικά το έχω απορία να δω ααν ισχύουν οι ισχυρισμοί του arkin ότι είναι πιο efficient από 12900k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Καταλαβαίνεται φυσικά οτι "καταστρέψατε" ακόμα ένα νήμα, σωστά; Έχετε αρχίσει και κάνετε κουκουρούκου συγκρίσεις να αποδείξετε τι; Πως γίνεται @Herald να συγκριθεί ο 12900k με τον 5700x; Και τι νόημα έχει οποιαδήποτε σύγκριση; Και ο i5 είναι πιο efficient από τον i3 αφού στα ίδια watt βγάζει ίδιο σκορ σωστά; Ε και; Και ο i7 ακόμη πιο efficient...και ο i9 ακόμη πιο efficient.... λογική του παραλόγου... Ddr4 vs ddr5, διαφορετικών γενναιών cpu's, εντελώς διαφορετικής χρηματικής κατηγορίας... Οποιοδήποτε κριτική επάνω στις μετρήσεις όπου θα μπορούσε να βελτιώσει το νήμα και να βγει και κάποιο ουσιώδεις νόημα, δεν έγινε ποτέ. Το θέμα αναλώθηκε για ακόμη μια φορά σε Intel vs Amd. Η δε ανάρτηση, "υπάλληλοι" που παίζουν με τις τσέπες των άλλων, προσωπικά με προσβάλλει μιας και ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που θεώρησαν καλύτερο deal/vfm ένα build με τον 7700 επάνω Μπράβο στον Κώστα για τον χρόνο που διέθεσε από τον προσωπικό του, κρίμα που πάνω σε αυτόν ξεκινήσατε κοκορομαχίες... 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, nickol-us said: Πως γίνεται @Herald να συγκριθεί ο 12900k με τον 5700x; Προφανώς τρολλάρω τόση ώρα και περιμένω κάποιον να κάνει αυτην ακριβώς την ερώτηση. Αλλά γιατί την κάνεις σε εμένα? Ο arkin ξεκίνησε την σύγκριση, εγώ φυσικά και την θεωρώ αστεία σαν σύγκριση και δεν θα την έκανα ποτέ, αλλά αφού την έκανε του απάντησα. Τι να του πώ, ναι οκ έχεις δίκιο? Αφού δεν έχει. 9 minutes ago, nickol-us said: Η δε ανάρτηση, "υπάλληλοι" που παίζουν με τις τσέπες των άλλων, προσωπικά με προσβάλλει μιας και ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που θεώρησαν καλύτερο deal/vfm ένα build με τον 7700 επάνω Στο είπα και πρίν δεν μίλησα για σένα. Νομίζω είναι οφθαλμοφθάνες σε ποιούς αναφέρομαι. Ούτε καν στον arkin δεν αναφέρομαι, αυτός δεν είναι υπέρ καμίας εταιρείας, απλά ότι αγοράζει κάθε φορά είναι το καλύτερο και το υποστηρίζει μέχρι θανάτου, ακόμα και σάπιιο να είναι 11 minutes ago, nickol-us said: Οποιοδήποτε κριτική επάνω στις μετρήσεις όπου θα μπορούσε να βελτιώσει το νήμα και να βγει και κάποιο ουσιώδεις νόημα, δεν έγινε ποτέ. Το θέμα αναλώθηκε για ακόμη μια φορά σε Intel vs Amd. Το θέμα αναλώθηκε σε AMD fans vs Reality, ως συνήθως θα έλεγα. Τι κριτική να γίνει όταν παίζει full denial και έχουμε αμφιβητίες των μετρήσεων απτά καλώδια? Ο ένας μετράει καλώδια ο άλλος με μετρήτη από bangood (το κλέβω από alexandro )τι να συζητήσουμε. Έχω hardware χιλιάδων € φτιαγμένο από μηχανικούς της φιλοσύνης και πρσοπαθούν να μας πείσουυν να μην κοιτάμε τους σένσορες πανάκριβου εξοπλισμού γιατί είναι λάθος, να πάρουμε power meter των 12€ καλύτερα. Πόσο δε μάλλον την ίδια στιγμή που οι αμφισβητίες των sensors μας ανεβάζουν φώτο δεξιά αριστερά από ....τους sensors. Aυτούς που δεν εμπιστεύονται. Στα gulag εξορία Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από Herald 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Τα πράγματα είναι απλά, κάποιοι απλά δεν θέλουν να καταλάβουν. 11500 σε idle - 9,61W ενώ το HWinfo λέει 13,33W. Και χωρίς HWinfo πέφτει στα 6,6W. Total system στα 65W 5800X σε idle - 26,9W ενώ το HWinfo λέει 25,72W. Και χωρίς HWinfo πέφτει στα 21,2W. Total system στα 89W To total system είναι με HWinfo ανοιχτό και οθόνη ανοιχτή. Τώρα με βάση αυτά τα δεδομένα, για να βγάλει κάποιος συμπέρασμα ότι τα ίντελ μας κοροϊδεύουν, πρέπει να είναι τιτανομέγιστος. Η μόνη άλλη εξήγηση είναι η προκατάληψη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 1 minute ago, AlexandrosKle said: Τα πράγματα είναι απλά, κάποιοι απλά δεν θέλουν να καταλάβουν. 11500 σε idle - 9,61W ενώ το HWinfo λέει 13,33W. Και χωρίς HWinfo πέφτει στα 6,6W. Total system στα 65W 5800X σε idle - 26,9W ενώ το HWinfo λέει 25,72W. Και χωρίς HWinfo πέφτει στα 21,2W. Total system στα 89W To total system είναι με HWinfo ανοιχτό και οθόνη ανοιχτή. Τώρα με βάση αυτά τα δεδομένα, για να βγάλει κάποιος συμπέρασμα ότι τα ίντελ μας κοροϊδεύουν, πρέπει να είναι τιτανομέγιστος. Η μόνη άλλη εξήγηση είναι η προκατάληψη. Λιτός και κατανοητός. ΥΓ1. Τα Intel όντως μας κοροιδεύουν. Δείχνουν παραπάνω απτήν πραγματική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Herald είπε Eδώ στα 77w η Ferrari, το yugo σου θέλει 600w για τα 20k. Τραγικές θερμοκρασίες τραγικό ρεύμα για cpu 500 ευρώ. Κρίμα τα λεφτά. Μόλις τώρα, Arkin είπε Τραγικές θερμοκρασίες τραγικό ρεύμα για cpu 500 ευρώ. Κρίμα τα λεφτά. 24 λεπτά πριν, nickol-us είπε Καταλαβαίνεται φυσικά οτι "καταστρέψατε" ακόμα ένα νήμα, σωστά; Έχετε αρχίσει και κάνετε κουκουρούκου συγκρίσεις να αποδείξετε τι; Πως γίνεται @Herald να συγκριθεί ο 12900k με τον 5700x; Και τι νόημα έχει οποιαδήποτε σύγκριση; Και ο i5 είναι πιο efficient από τον i3 αφού στα ίδια watt βγάζει ίδιο σκορ σωστά; Ε και; Και ο i7 ακόμη πιο efficient...και ο i9 ακόμη πιο efficient.... λογική του παραλόγου... Ddr4 vs ddr5, διαφορετικών γενναιών cpu's, εντελώς διαφορετικής χρηματικής κατηγορίας... Οποιοδήποτε κριτική επάνω στις μετρήσεις όπου θα μπορούσε να βελτιώσει το νήμα και να βγει και κάποιο ουσιώδεις νόημα, δεν έγινε ποτέ. Το θέμα αναλώθηκε για ακόμη μια φορά σε Intel vs Amd. Η δε ανάρτηση, "υπάλληλοι" που παίζουν με τις τσέπες των άλλων, προσωπικά με προσβάλλει μιας και ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που θεώρησαν καλύτερο deal/vfm ένα build με τον 7700 επάνω Μπράβο στον Κώστα για τον χρόνο που διέθεσε από τον προσωπικό του, κρίμα που πάνω σε αυτόν ξεκινήσατε κοκορομαχίες... Ο άλλος έδωσε 500 για να κάνει τον 12900k σαπακι 12100 τον 80 ευρώ καο τον δουλεύει daily ετσι για να έχει efficient και να μην κάνει πλούσια τη ΔΕΗ. Τι να λέμε ανέκδοτο κανονικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Arkin said: Τραγικές θερμοκρασίες τραγικό ρεύμα για cpu 500 ευρώ. Κρίμα τα λεφτά. Nαι το ξέρω, εσένα τραβάει τόσα σε idle 🤣 @nickol-us Και σε ρωτάω, τι να του απαντήσω τώρα? Να μην του πώ την αλήθεια, ότι το δικο του CPU θέλει χοντρικά 600w για να φτάσει αυτήν την επίδοση? Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Herald είπε Nαι το ξέρω, εσένα τραβάει τόσα σε idle 🤣 Βρε τα ίδια θα λέμε? Είσαι στα 105 είμαι στα 65 40 ολόκληρα watt παραπάνω η ρουφηχτρα σου. Εν αναμονή της δεύτερης ανθοδέσμης από δεη από βδομάδα. Είναι κρίμα πάντως να δουλεύεις daily cpu 500 ευρώ σαν cpu 150 ευρώ. Πραγματικά κρίμα να ξερεις. Θα κάψεις 5 ευρώ λιγότερο ρεύμα το χρόνο από μένα ενώ έχεις δώσει καμια 500αρα ευρώ παραπάνω για να τον έχεις σε τόσο χαμηλό ρεύμα. Κρίμα αλήθεια στο λέω. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Arkin said: Βρε τα ίδια θα λέμε? Είσαι στα 105 είμαι στα 65 40 ολόκληρα watt παραπάνω η ρουφηχτρα σου. Εν αναμονή της δεύτερης ανθοδέσμης από δεη από βδομάδα. Είναι κρίμα πάντως να δουλεύεις daily cpu 500 ευρώ σαν cpu 150 ευρώ. Πραγματικά κρίμα να ξερεις. Θα κάψεις 5 ευρώ λιγότερο ρεύμα το χρόνο από μένα ενώ έχεις δώσει καμια 500αρα ευρώ για να τον έχεις σε τόσο χαμηλό ρεύμα. Κρίμα αλήθεια στο λέω. Πες μου ποιο CPU των 150€ βγάζει 20k στα 77w και θα πάω να πάρω 10 τέτοια. Ελπίζω να μην εννοείς τον δικό σου γιατί αυτός θέλει 600w. Γλυτώνω 500w την ώρα ουσιαστικά, τι 5€ το χρόνο Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα