Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφω στον τίτλο είμαι άσχετος από μάρκες watt κλπ. 

Θελω να συνδέσω pc με 5600x, 3070 και αρκετά rgb, 2 οθόνες μια 28" 4k και μια 27" 2k. + το router. 

Το budget ειναι στα 200ε

Δημοσ.

Δεν λες και πολλά. Πιστεύω ότι σου κάνει μια χαρά το APC Back-1200VA. Έχε όμως υπόψιν ότι οι 2 απ' τις 4 πρίζες προσφέρουν υποστήριξη με μπαταρία. Αν τα θέλεις όλα τα παραπάνω να δουλεύουν την ώρα που πέφτε το ρεύμα, μπορείς να βάλεις 2 πολίμπριζα. Προτείνω λόγο φορτίου τις οθόνες σε ένα και το PC με το Router στο άλλο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Δεν λες και πολλά. Πιστεύω ότι σου κάνει μια χαρά το APC Back-1200VA. Έχε όμως υπόψιν ότι οι 2 απ' τις 4 πρίζες προσφέρουν υποστήριξη με μπαταρία. Αν τα θέλεις όλα τα παραπάνω να δουλεύουν την ώρα που πέφτε το ρεύμα, μπορείς να βάλεις 2 πολίμπριζα. Προτείνω λόγο φορτίου τις οθόνες σε ένα και το PC με το Router στο άλλο.

Ευχαριστώ. τι άλλες πληροφορίες χρειάζονται? 

αυτο που προτεινες το κοιτούσα και εχθές. 

Εχω και 650w psu αν βοηθάει. Για το ρουτερ σκέφτηκα να παρω ενα μίνι ups μιας και είναι λίγο μακρια από το pc να είναι ανεξάρτητο και να κραταει και περισσότερη ωρα. Οποτε λογικα μου κανει αυτο.

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Ευχαριστώ. τι άλλες πληροφορίες χρειάζονται? 

αυτο που προτεινες το κοιτούσα και εχθές. 

Εχω και 650w psu αν βοηθάει. Για το ρουτερ σκέφτηκα να παρω ενα μίνι ups μιας και είναι λίγο μακρια από το pc να είναι ανεξάρτητο και να κραταει και περισσότερη ωρα. Οποτε λογικα μου κανει αυτο.

Ακριβώς, είναι κρίμα να τραβάς μπαλαντέζα.

Αυτό που δεν έχεις δώσει για παράδειγμα είναι το ακριβές μοντέλο των οθονών έτσι ώστε να δουύμε τι ρεύμα τραβάνε, αν το UPS το θες για να εργάζεσαι χωρίς ρεύμα ή απλώς να σου δίνει λίγο χρόνο να κλείσεις τον υπολογιστή σου. Το παραπάνω θα κάνει το 2ο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, manolis940 είπε

Ακριβώς, είναι κρίμα να τραβάς μπαλαντέζα.

Αυτό που δεν έχεις δώσει για παράδειγμα είναι το ακριβές μοντέλο των οθονών έτσι ώστε να δουύμε τι ρεύμα τραβάνε, αν το UPS το θες για να εργάζεσαι χωρίς ρεύμα ή απλώς να σου δίνει λίγο χρόνο να κλείσεις τον υπολογιστή σου. Το παραπάνω θα κάνει το 2ο.

Η μια οθονη ειναι η Samsuns U28R550 και λεει 41w και η dell s2721dgfa 32.8w. Η 3070 γράφει 220w και 65w cpu

Το χρειάζομαι για τον 2ο λογο οπότε θεωρό πως είναι σωστη αγορά.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...