Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ φουρνακι ρομποτ για να ζεστάνω το φαγητο. Σιγουρα πιο αργο απο τον φουρνο μικροκυμάτων αλλά πολύ πιο υγιεινο και χωρίς να καιγεται απεξω και μεσα να ειναι κρυο, αφου ζεσταίνει το πιατο.

Αυτο το αναφέρω με την ευκαιρια, μηπως καποιος ψάχνεται να βρει μεθοδο ζεστάματος φαγητου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, costacurta είπε

Καλησπέρα θέλω να ζεστάνω τα φαγητά που μου στέλνει η μάνα μου. Είναι σε ταπερ. Μπορώ να τα βάζω μέσα στο air fryer? Εννοω όπως είναι με τό σκεύος. Η πρέπει να τα βγάζω από το ταπερ να τα βάζω σε αντικολλητικο χαρτί επάνω καί μετά να τα τοποθετώ μέσα? 

αντικολλητικο χαρτί στους 80΄ max, χρόνος από 3 λεπτα και πάνω
Πλαστικό ούτε στους 50 μη βάλεις μέσα

(Είχα πατήσει υποβολή και δεν έκανε ανανέωση, οπότε το πάτησα 3 φορές και αφού δεν έβγαινε λέω άστο. Ε, βγήκε 3 φορές :D )

Επεξ/σία από giannis1_
  • Like 1
Δημοσ.

μια χαρά μπορείς να ζεσταίνεις στο air frier.

οι κανόνες είναι ίδιοι με το να ζεσταίνεις στον κανονικό φούρνο μιας και έχει αέρα 180+ βαθμών να κυκλοφορεί μέσα.

οπότε τα πλαστικά δεν μπαίνουν, και τα γυάλινα πρέπει να λένε ότι είναι για φούρνο.

επίσης το ζέσταμα του είναι κλάσεις ανώτερο από των μικροκυμάτων, που απλά είναι ευκολία

το πιο εύκολο είναι να πάρεις ένα ταψάκι που χωράει μέσα και να μεταφέρεις το φαγητό εκεί

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_son20 είπε

μια χαρά μπορείς να ζεσταίνεις στο air frier.

οι κανόνες είναι ίδιοι με το να ζεσταίνεις στον κανονικό φούρνο μιας και έχει αέρα 180+ βαθμών να κυκλοφορεί μέσα.

οπότε τα πλαστικά δεν μπαίνουν, και τα γυάλινα πρέπει να λένε ότι είναι για φούρνο.

επίσης το ζέσταμα του είναι κλάσεις ανώτερο από των μικροκυμάτων, που απλά είναι ευκολία

το πιο εύκολο είναι να πάρεις ένα ταψάκι που χωράει μέσα και να μεταφέρεις το φαγητό εκεί

This is the way

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...