costacurta Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα θέλω να ζεστάνω τα φαγητά που μου στέλνει η μάνα μου. Είναι σε ταπερ. Μπορώ να τα βάζω μέσα στο air fryer? Εννοω όπως είναι με τό σκεύος. Η πρέπει να τα βγάζω από το ταπερ να τα βάζω σε αντικολλητικο χαρτί επάνω καί μετά να τα τοποθετώ μέσα?
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 οχι.μπορεις όμως σε μικροκυμάτων ,αν ειναι συμβατά.
marmagia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Γενικά γιατί να ζεστάνεις φαγητό σε fryer που κατ´ουσιαν το ψήνει έξτρα; Ακόμα και αυτά που διαφημίζουν επιλογή να κρατάει ζεστό το φαγητό κάτι λίγα από ψήσιμο έξτρα το κάνει
costacurta Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Έγινε γκαις θενκς. 37 λεπτά πριν, marmagia είπε Γενικά γιατί να ζεστάνεις φαγητό σε fryer που κατ´ουσιαν το ψήνει έξτρα; Ακόμα και αυτά που διαφημίζουν επιλογή να κρατάει ζεστό το φαγητό κάτι λίγα από ψήσιμο έξτρα το κάνει Ε να το στέλνει την μιά μέρα το πετάω στο ψυγείο. Μετά για να το φάω το ζεσταίνω λίγο. Ο κανονικός φούρνος κλάταρε, μικροκυμάτων δεν έχω, θα το βάζω σε ένα αντικολλητικο και θα το πετάω στο air fryer να ζεσταθεί μπαμ μπαμ
animor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μπορείς να βάλεις ο,τι θα έβαζες σε έναν φούρνο, πυρίμαχα σκεύη από γυαλί, κεραμικά κλπ. Αν δεν έχεις, το πιο απλό είναι να πάρεις εκείνα του αλουμινίου για ψήσιμο που είναι μιας χρήσης. σε πλαστικό δεν είναι καλό να ζεσταίνεις ούτε σε μικροκυμάτων. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Πρέπει το ταπερ να είναι φτιαγμένο από υλικό που να αντέχει στην ζέστη. Η φριτέζα αυτή βασικά μαγειρεύει το φαγητό και δεν το ζεσταινει απλά. Η ιδανική επιλογή είναι ο φούρνος.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Το air fryer δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μικρό φουρνακι αέρα, οπότε όχι δεν μπορείς να βάλεις ταπερ Ακόμα και στο μικροκυμάτων δεν μπαίνουν όλα τα ταπερ 2
StamTheMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, costacurta είπε θα το βάζω σε ένα αντικολλητικο και θα το πετάω στο air fryer να ζεσταθεί μπαμ μπαμ Γιατι πρεπει να το βαλεις σε αντικολλητικο; Δε σου κανει ο καδος; Τι ζεσταινεις,σουπα; 1
marmagia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 4 hours ago, costacurta said: Έγινε γκαις θενκς. Ε να το στέλνει την μιά μέρα το πετάω στο ψυγείο. Μετά για να το φάω το ζεσταίνω λίγο. Ο κανονικός φούρνος κλάταρε, μικροκυμάτων δεν έχω, θα το βάζω σε ένα αντικολλητικο και θα το πετάω στο air fryer να ζεσταθεί μπαμ μπαμ Πάρε ένα πολύ πολύ φθηνό φούρνο μικροκυμματων αν είναι. Αξίζει με χίλια για αυτό που περιγράφεις. Σε 1-1,5 λεπτάκι τρως σαν φρέσκο το φαΐ 2
Vault13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Εχει air fryer ο ανθρωπος. Θα παει να παρει και μικροκυμάτων; Το «παρε φτηνο» μ αρεσει . δες πως ζεσταινουν ενα φαί και καντο. Ουτε μικροκυματων ουτε τπτ. 2
marmagia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι δεν κάνει το ίδιο πραγμα το fryer με τον φούρνο μικροκυμματων. Ούτε ζεσταίνει εξίσου καλά το μάτι της κουζίνας. Είναι άλλο πραγμα το "δουλίτσα να γίνεται να μην το φάμε κρύο το φαΐ" και άλλο πραγμα να πεις το ζεσταίνω καλα/ σωστά και εύκολα Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από marmagia 1
Vault13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) παρέλαση φουρνακίων ο παγκος της κουζινας του φιλου εχω και απο τα 2, οχι στο ιδιο σπιτι. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από Vault13 1
sdikr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 6 hours ago, costacurta said: Καλησπέρα θέλω να ζεστάνω τα φαγητά που μου στέλνει η μάνα μου. Είναι σε ταπερ. Μπορώ να τα βάζω μέσα στο air fryer? Εννοω όπως είναι με τό σκεύος. Η πρέπει να τα βγάζω από το ταπερ να τα βάζω σε αντικολλητικο χαρτί επάνω καί μετά να τα τοποθετώ μέσα? φυσικά και μπορείς να βάλεις τάπερ, τώρα το τι θα πάρεις μετα σαν αποτέλεσμα μάλλον δεν θα σου αρέσει
StamTheMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 53 λεπτά πριν, Vault13 είπε Εχει air fryer ο ανθρωπος. Θα παει να παρει και μικροκυμάτων; Το «παρε φτηνο» μ αρεσει . δες πως ζεσταινουν ενα φαί και καντο. Ουτε μικροκυματων ουτε τπτ. Καναμε την ιδια συζητηση στο θεμα με το μικροκυματων. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα