takis3476 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Έχω λογαριασμό αλληλογραφίας στο freemail.gr και δε μπορώ να μπω. Δυστυχώς δεν σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις ανάκτηση. Τι μπορώ να κάνω ?
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Πριν πολλά χρόνια νομίζω καταργήθηκε, είχα και εγω και το εγκατέλειψα. Μου βγαζει οτι δεν ειναι σωστα τα στοιχεία εσοδου, μιλάω για 10ετια πισω ισως και πιο πολύ
kormos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 27 λεπτά πριν, takis3476 είπε Καλησπέρα. Έχω λογαριασμό αλληλογραφίας στο freemail.gr και δε μπορώ να μπω. Δυστυχώς δεν σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις ανάκτηση. Τι μπορώ να κάνω ? Ήμουν νιος και γέρασα... Σίγουρα για πολλούς ήταν από τα πρώτα email account που μπορεί να είχαν κάνει εκείνες τις εποχές. Αν και δείχνει πως ακόμα διατηρεί το όνομα του, δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει ενεργή χρήση.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, takis3476 είπε Καλησπέρα. Έχω λογαριασμό αλληλογραφίας στο freemail.gr και δε μπορώ να μπω. Δυστυχώς δεν σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις ανάκτηση. Τι μπορώ να κάνω ? Κάνε μια προσπάθεια να έρθεις σ' επαφή με τον διαχειριστή. [email protected] Θυμάμαι χρησιμοποιούσαν αυτό το μέιλ. Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι από τότε.
ioannischr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 μηπως ειχες καιρο να τον χρησιμοποιησεις γιατι απενεργοποιηθηκαν προσφατα κατοπιν ενημερωσης απο τον webmaster πολλοι ανενεργοι λογαριασμοι
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Είχα freemail από το 2006. Έμπαινα εκεί μέχρι και αρχές του 10 θυμάμαι, το άφησα για καμιά 2-3ετια χωρίς να μπω και μου έλεγε ότι βάζω λάθος στοιχεία. Έκτοτε δεν ασχολήθηκα καθόλου. Τώρα μάλλον το διέγραψαν η έκλεισε τελείως η υπηρεσία.
ioannischr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Στις 25/6/2023 στις 11:48 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Είχα freemail από το 2006. Έμπαινα εκεί μέχρι και αρχές του 10 θυμάμαι, το άφησα για καμιά 2-3ετια χωρίς να μπω και μου έλεγε ότι βάζω λάθος στοιχεία. Έκτοτε δεν ασχολήθηκα καθόλου. Τώρα μάλλον το διέγραψαν η έκλεισε τελείως η υπηρεσία. μια χαρα λειτουργει το freemail το διατηρω ακομα για συναισθηματικους λογους μια και ηταν το πρωτο μου ημαιηλ οταν ερχομουν σε επαφη με το διαδικτυο γενικως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα