koulkos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Αν αναφερόμαστε μόνο στην προστασία των πλαστικών θα πρότεινα κάλυμμα ταμπλό (κομμένα ειδικά για κάθε μοντέλο), μέτριο προς καλό κάλυμμα τιμονιού, και ένα απλό αλλά αισθητικά όμορφο κάλυμμα ταχυτήτων. Ούτε βάλε βγάλε, ούτε το ξέχασα στο σπίτι γιατί έβγαλα τα πράγματα του πορτμπαγκαζ για να το καθαρίσω. Ειδικά το ταμπλό μένει σαν καινούριο. Σε συνδυασμό με καλύμματα καθισμάτων (ξέρω, μαζεύτηκαν πολλά καλύμματα) πιστεύω ότι έχεις κάνει ότι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν έχει κλειστό parking στην περιοχή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, koulkos είπε Αν αναφερόμαστε μόνο στην προστασία των πλαστικών θα πρότεινα κάλυμμα ταμπλό (κομμένα ειδικά για κάθε μοντέλο), μέτριο προς καλό κάλυμμα τιμονιού, και ένα απλό αλλά αισθητικά όμορφο κάλυμμα ταχυτήτων. Ούτε βάλε βγάλε, ούτε το ξέχασα στο σπίτι γιατί έβγαλα τα πράγματα του πορτμπαγκαζ για να το καθαρίσω. Ειδικά το ταμπλό μένει σαν καινούριο. Σε συνδυασμό με καλύμματα καθισμάτων (ξέρω, μαζεύτηκαν πολλά καλύμματα) πιστεύω ότι έχεις κάνει ότι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν έχει κλειστό parking στην περιοχή του. Στο δερματινο τιμονι και λεβιε ταχυτητων θα βαλεις καλλυμα;;; Για να το χαρει ο επομενος ιδιοκτητης του αυτοκινητου;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icsd08063 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, vagos789 είπε icsd08063 αυτα τα λεφτα ειναι λιγο παρανοικα για κατι που μοιραια δεν μπορει να προστατευσει ολο το αυτοκινητο. Εγω πηρα μια "αναποδη ομπρελα" που ειπαν και οι προηγουμενοι,μια χαρα ειναι και δεν τρωει χρονο το βαλε-βγαλε Well, it all depends που λένε και στο χωριό μου. 50$ είναι καλή τιμή για custom made ηλιοπροστασία. Απλά το κακό είναι τα εξτρά fees. Ακόμη και τα 300$ που ζητάνε για όλα τα παράθυρα (και πάλι custom made) δεν είναι εξωπραγματικά (αν και τα θεωρώ τσιμπημένα). Αν κάποιος θέλει μόνο εσωτερική ηλιοπροστασία και κάτι που να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο και να ταιριάζει στο αμάξι, είναι μονόδρομος τέτοια λύση (υπάρχουν και άλλες εταιρείες με παρόμοια προϊόντα αλλά και πάλι, προς Αμερική/Αυστραλία μεριά από ότι έψαξα μόνο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) δλδ εδωσες ενα 100αρικο για ενα glorified χαρτονι που κανει την ιδια δουλεια με αλλο χαρτονι απο τα τζαμπο με 5-6 ευρω Κι αν δεν ειναι ακριβως η ιδια ειναι παρεμφερης. Γιατι με 40αρια εξω πχ, το εσωτερικο του αμαξιου βραζει ειτε στους 35, ειτε στους 33 Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από tutuyo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulkos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Στις 28/7/2023 στις 8:14 ΜΜ, aenaos15 είπε Στο δερματινο τιμονι και λεβιε ταχυτητων θα βαλεις καλλυμα;;; Για να το χαρει ο επομενος ιδιοκτητης του αυτοκινητου;;; Κατανοώ απόλυτα τι λες αλλά από τη στιγμή που δεν έχω κλειστό parking (δεν έχει δυνατότητα η περιοχή) και μου το "τρώει" ο ήλιος όλη την ημέρα, προτιμώ μια δερματίνη από πάνω παρά να χαλάσει στα 4-5 χρόνια και να το ντύσω τότε. Βοηθά και στη μεταπωλητική αξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icsd08063 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Στις 29/7/2023 στις 9:21 ΠΜ, tutuyo είπε δλδ εδωσες ενα 100αρικο για ενα glorified χαρτονι που κανει την ιδια δουλεια με αλλο χαρτονι απο τα τζαμπο με 5-6 ευρω Κι αν δεν ειναι ακριβως η ιδια ειναι παρεμφερης. Γιατι με 40αρια εξω πχ, το εσωτερικο του αμαξιου βραζει ειτε στους 35, ειτε στους 33 Η λογική που αναφέρεις δεν βγάζει νόημα. Όταν θα πιάσεις στα χέρια σου κάτι ποιοτικό θα καταλάβεις την διαφορά. Με την ίδια λογική, μπορείς να συγκρίνεις ένα αμάξι των 10Κ με ένα αμάξι των 100Κ αφού και τα δύο θα σε μεταφέρουν από το Α στο Β, έναν υπολογιστή του 1Κ με έναν υπολογιστή των 3Κ και πάει λέγοντας. Επίσης, η εταιρεία που ανέφερα ασχολείται με aircraft sun shields. Όπως και να έχει, περί ορέξεως. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει ότι θέλει. Το ότι έδωσα στον topic starter μία ακόμη επιλογή στην ερώτηση του, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μηδενίζονται όλα. Φιλικά πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/7/2023 στις 10:10 ΠΜ, madnifestah είπε Car+ Ηλιοπροστασία Παρμπρίζ Αυτοκινήτου Εσωτερική Φιμέ Ασημί 150x80εκ. 0026701 | Skroutz.gr Μολις την πήρα και την έβαλα με την βοήθεια των σκιαστρων σε Honda CRV Μία χαρα φαίνεται Πόσο θα αντέξει... άγνωστο 6 ευρώ και άλλα 6 μεταφορικά γιατί ήρθε στο χωριό στην Εύβοια που είμαι τώρα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 πήρες λάθος μέγεθος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 39 λεπτά πριν, dtk-386 είπε πήρες λάθος μέγεθος.... Είχα μετρήσει το παρπριζ 150Χ80 Ίσως θέλει λίγο ταίριασμα αλλά βιαζόμουν. Θα το κοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Στις 28/7/2023 στις 8:14 ΜΜ, aenaos15 είπε Στο δερματινο τιμονι και λεβιε ταχυτητων θα βαλεις καλλυμα;;; Για να το χαρει ο επομενος ιδιοκτητης του αυτοκινητου;;; Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσωπικά ευχαρίστησα 1000 φορές στο μυαλό μου αυτόν από τον οποίο πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο μεταχειρισμένο (4ετίας) όταν ανακάλυψα ότι κάτω από τα καλύμματα που του είχε βάλει υπήρχαν τα καθίσματα με την άψογη εργοστασιακή ταπετσαρία (προφανώς τα έβαλε με το που παρέλαβε το αμάξι). Έβγαλα τα καλύμματα, απόλαυσα τα καθίσματα και την καινουργίλα τους και όταν κάποια χρόνια μετά "έκοψε" λίγο το χρώμα ναι, έβαλα τότε καλύμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα