Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι για από μέσα του παρμπρίζ; 

Όσες έχω δοκιμάσει με βεντούζες ξεκολλάνε και βαράει και ο συναγερμός. 

Έχω δει κάτι σαν κουρτινακια που πουλάνε στην τηλεόραση από τη μια μεριά στην άλλη αλλά κι αυτά με βεντούζα είναι. 

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Έχω δει κάτι σαν κουρτινακια που πουλάνε στην τηλεόραση από τη μια μεριά στην άλλη αλλά κι αυτά με βεντούζα είναι. 

Καλησπερα Γιαννη!  Συχνο φαινομενο.. Καποιοι κατεβαζουν τα σκιάδια για στηριγμα..  Και γω δεν χρησιμοποιω τις βεντουζες το βαζω ετσι αλλα τωρα με δυνατο ηλιο θελει εξωτερικη καλυψη!

• Like 3
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Κοίτα σε ομπρέλα, ίσως σε βολέψει

• Like 4
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/c/2901/ilioprostasies-aytokiniton.html?keyphrase=Ομπρέλα

Έχω αυτό, δεν είναι κάποιο από το σκρουτζ το είχα πάρει από Ali, έχει βγάλει 2 καλοκαίρια μέχρι τώρα. Δεν το έχω μόνιμα γιατί στο σπίτι έχτισα σκίαστρο, απλά ήθελα κάτι γρήγορο να ανοίγει όταν παρκάρω έξω/στη θάλασσα. Με έχει βολέψει μπορώ να πω. Πάλι όμως θέλει κατέβασμα τα σκιάστρα για να κάτσει αλλά επειδή γίνεται ομπρέλα το έχω στη θήκη της πόρτας μου το ανοίγω βγαίνω, μπαίνω το κλείνω κ τοχω δίπλα μου. Σύντομες κινήσεις 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, atrigane είπε

Σύντομες κινήσεις

Αυτό. Η εξωτερική είναι καλύτερη αλλά είναι και λίγο ταλαιπωρία μέσα στη ζέστη. Οπότε ομπρελίτσα

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, atrigane είπε

https://www.skroutz.gr/c/2901/ilioprostasies-aytokiniton.html?keyphrase=Ομπρέλα

Έχω αυτό, δεν είναι κάποιο από το σκρουτζ το είχα πάρει από Ali, έχει βγάλει 2 καλοκαίρια μέχρι τώρα. Δεν το έχω μόνιμα γιατί στο σπίτι έχτισα σκίαστρο, απλά ήθελα κάτι γρήγορο να ανοίγει όταν παρκάρω έξω/στη θάλασσα. Με έχει βολέψει μπορώ να πω. Πάλι όμως θέλει κατέβασμα τα σκιάστρα για να κάτσει αλλά επειδή γίνεται ομπρέλα το έχω στη θήκη της πόρτας μου το ανοίγω βγαίνω, μπαίνω το κλείνω κ τοχω δίπλα μου. Σύντομες κινήσεις 

Η βαση της που στηριζεται ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η βαση της που στηριζεται ?

Σε μένα πουθενά η ομπρέλα κρέμεται από τα σκιάστρα αλλά δεν έχει βάρος να πεις ότι πέφτει. Αν εσένα έχει καμία πτυχή να στηρίζεται ακόμα καλύτερα. Μέτρα τις διαστάσεις του παρμπρίζ γιατί έχει 3 μεγέθη κ το θες να είναι ακριβώς. Είναι ο λόγος που το πήρα από έξω εδώ δεν έβρισκα το μέγεθός μου. Στο Ali θυμάμαι είχα βρει ακριβώς τις διαστάσεις που ήθελα κ το πήρα από πωλητή με καμία κριτική, εντάξει λέω σιγά το κόστος, αλλά τελικά έκατσε καλά κ δεν έπαθε κάτι. Βέβαια τώρα αν το πάρεις από Ali θα σου έρθει χειμώνα..

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά δεν προτείνω να κατεβάζεις τα σκίαστρα κάθε φορά, μόνο φθορά θα δεις στο μέλλον.

Εξωτερική που πιάνει ανάμεσα σε πόρτα και λάστιχο είναι όχι πάλι από εμένα...ότι χειρότερο να έχεις πατημένα λάστιχα στο μέλλον και να ακούς σφυρίγματα που αέρα.

Την λύση που έχω βρει με τις βεντούζες είναι καθαρισμός με οινόπνευμα το τζάμι και την βεντούζα και με λίγο σαπούνι πάνω στην βεντούζα κολλάει για πολύ καιρό.

Αν δεν το κινούσα καθημερινά θα δοκίμαζα ημικουκούλα  ώστε να έχεις προστασία σε όλα τα τζάμια/ουρανό, πιάνει στις ζάντες όποτε είσαι μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Klausx είπε

Αν δεν το κινούσα καθημερινά θα δοκίμαζα ημικουκούλα  ώστε να έχεις προστασία σε όλα τα τζάμια/ουρανό, πιάνει στις ζάντες όποτε είσαι μια χαρά.

Εχω κυριως για τις διακοπες τετοιο. Σε 2 λεπτα εισαι ετοιμος. Ειναι και με γατζακια οποτε ειναι αρκετα ευκολο και μονος να το κανεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρτο μέσω σκρουτζ δοκίμασέ το 2-3 φορές με προσοχή κ αν δεν σου κάνει το επιστρέφεις δωρεάν κ επιστροφή χρημάτων. Δεν είναι δα κ ότι θα ζημιώσεις το κατάστημα.

Εμένα περισσεύει 2 εκατοστά παρμπρίζ από κάθε μεριά, το τραβάω όλο αριστερά γιατί έχω κάτι μπλιμπλίκια στο ταμπλό συνδεδεμένα στη μεριά μου(ντράγκι, φαστ πας, ένα μετρητή) και καλό είναι να μην τα βαράει ο ήλιος

Επεξ/σία από atrigane
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, atrigane είπε

Σε μένα πουθενά η ομπρέλα κρέμεται από τα σκιάστρα αλλά δεν έχει βάρος να πεις ότι πέφτει. Αν εσένα έχει καμία πτυχή να στηρίζεται ακόμα καλύτερα. Μέτρα τις διαστάσεις του παρμπρίζ γιατί έχει 3 μεγέθη κ το θες να είναι ακριβώς. Είναι ο λόγος που το πήρα από έξω εδώ δεν έβρισκα το μέγεθός μου. Στο Ali θυμάμαι είχα βρει ακριβώς τις διαστάσεις που ήθελα κ το πήρα από πωλητή με καμία κριτική, εντάξει λέω σιγά το κόστος, αλλά τελικά έκατσε καλά κ δεν έπαθε κάτι. Βέβαια τώρα αν το πάρεις από Ali θα σου έρθει χειμώνα..

Να υπουθεσω οτι αυτες τυπου ομπρελλας ανοιγουν πιο πολυ στα πλαγια .Σωστα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Να υπουθεσω οτι αυτες τυπου ομπρελλας ανοιγουν πιο πολυ στα πλαγια .Σωστα ?

Πως το εννοείς; στα πλάγια τεντώνουν τελείως γιατί έχουν τα συρματάκια. Και ουσιαστικά ανοίγουν από μέσα προς τα έξω αν αυτό εννοείς. Σε σχέση με το παραδοσιακό βολεύει πολύ.

Για να καταλάβεις είχα ένα κλασσικό και σε μια φάση μετά τη θάλασσα που βιαζόμουν να πάμε σπίτι πεινούσε ο μικρός είχαμε κλείσει 8 ωρο παραλία και ήδη είχε φάει ό,τι υπήρχε και είχαμε μετά να πάμε σε πάρτι να μην αργήσουμε έκανα το λάθος το δίπλωσα όπως όπως. Αυτό έγινε 2-3 φορές που βιαζόμασταν(για διαφορετικούς λόγους) μετά χαιρετίσματα κάθε φορά γινόταν πατσαβούρι σε σημείο να μην διπλώνει από καμιά μέρα σωστά και στο τέλος δεν είχε νόημα να το διπλώνω απλά το πέταγα πίσω.

Ήταν κάτι που δεν μου άρεσε, θέλω το αμάξι να είναι τακτοποιημένο και όχι πεταμένα διάφορα αντικείμενα. Μετά άνοιγα τα παράθυρα ξεδιπλωνώταν από τον αέρα πέταγε δεξιά αριστερά. οπότε έπρεπε να είναι μόνιμα στο πορτ παγκάζ. Άρα πάρκαρε κατέβα άνοιξε πίσω ξαναμπές στη θέση του οδηγού βάλτο, σπαστικό όλο αυτό, ειδικά όταν πας βόλτα και όχι παραλία που δεν ανοίγεις πορτ παγκάζ.

Στην πόλη μπορεί να μην κάνει κάποιος πολλές διαδρομές τη μέρα με το αυτοκίνητο, επαρχία μπορεί να το πάρεις αρκετές φορές τη μέρα να πεταχτείς κάπου οπότε βαριόμουν τη διαδικασία να την κάνω 4-5 φορές τη μέρα και σε 5-10 λεπτά που το πάρκαρα το άφηνα έτσι κ έμπαινα κ έκαιγαν τα πάντα. 

Επεξ/σία από atrigane
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, atrigane είπε

Πως το εννοείς; στα πλάγια τεντώνουν τελείως γιατί έχουν τα συρματάκια. Και ουσιαστικά ανοίγουν από μέσα προς τα έξω αν αυτό εννοείς. Σε σχέση με το παραδοσιακό βολεύει πολύ.

Για να καταλάβεις είχα ένα κλασσικό και σε μια φάση μετά τη θάλασσα που βιαζόμουν να πάμε σπίτι πεινούσε ο μικρός είχαμε κλείσει 8 ωρο παραλία και ήδη είχε φάει ό,τι υπήρχε και είχαμε μετά να πάμε σε πάρτι να μην αργήσουμε έκανα το λάθος το δίπλωσα όπως όπως. Αυτό έγινε 2-3 φορές που βιαζόμασταν(για διαφορετικούς λόγους) μετά χαιρετίσματα κάθε φορά γινόταν πατσαβούρι σε σημείο να μην διπλώνει από καμιά μέρα σωστά και στο τέλος δεν είχε νόημα να το διπλώνω απλά το πέταγα πίσω.

Ήταν κάτι που δεν μου άρεσε, θέλω το αμάξι να είναι τακτοποιημένο και όχι πεταμένα διάφορα αντικείμενα. Μετά άνοιγα τα παράθυρα ξεδιπλωνώταν από τον αέρα πέταγε δεξιά αριστερά. οπότε έπρεπε να είναι μόνιμα στο πορτ παγκάζ. Άρα πάρκαρε κατέβα άνοιξε πίσω ξαναμπές στη θέση του οδηγού βάλτο, σπαστικό όλο αυτό, ειδικά όταν πας βόλτα και όχι παραλία που δεν ανοίγεις πορτ παγκάζ.

Στην πόλη μπορεί να μην κάνει κάποιος πολλές διαδρομές τη μέρα με το αυτοκίνητο, επαρχία μπορεί να το πάρεις αρκετές φορές τη μέρα να πεταχτείς κάπου οπότε βαριόμουν τη διαδικασία να την κάνω 4-5 φορές τη μέρα και σε 5-10 λεπτά που το πάρκαρα το άφηνα έτσι κ έμπαινα κ έκαιγαν τα πάντα. 

Δηλαδη ανοιγουν σαν τις κοινες ομπρελες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...