Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα μπορώ να πάρω τα παρακάτω κουτιά στης παρακάτω τιμές οπότε πείτε μου πιο από τα τρία αξίζει περισσότερο τα λεφτά του
1) NZXT H7 Flow στα 87€
2) Corsair iCUE 220T στα 84€
3) Corsair 4000D Airflow στα 74€
Επίσης περιμένω την ψυκτρα απο μέρα σε μέρα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, evkar είπε

Τώρα πολύ μεγάλη σημασία μη δίνετε στο κουτί , γιατί και εκεί το marketing πάει σύννεφο ,π.χ. δεν υπάρχει κουτί που να μην πιάνει σκόνη , ό,τι και να λένε οι κατασκευαστές .Όλα θέλουν καθαρισμό . Ακόμη και τα φίλτρα που βάζουν πίσω από το mesh ,τα πλαστικά δεν κάνουν πάντα καλό , γιατί αν δεν καθαριστούν μπουκώνουν .

Το ίδιο είναι να θέλουν καθάρισμα μόνο τα φίλτρα, με το να θέλει λύσιμο όλο το pc και πλύσιμο όλα τα εξαρτήματα του;

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα παραγγελία τα παρακάτω
Και τώρα πάω για κάρτα

NZXT H7 Flow Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Matte White

NZXT H7 Flow Gaming Matte White

Corsair RMx Series RM750x (2021) 750W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold

Corsair RMx Series RM750x (2021) 750W Full Modular 80 Plus Gold

Deepcool AG620 Ψύκτρα Επεξεργαστή για Socket AM4/1200/115x/1700

Deepcool AG620 Ψύκτρα Επεξεργαστή για Socket 1700

Bugdet 500€ κοιτάω την 6750 XT 12GB μιας και πλέον τα 12 είναι must
Οθόνη είναι 1080 τώρα αλλά σύντομα θα πάω σε 2k
https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn/f/375322_845785_1155954/AMD-12GB-PCI-Express-4-0.html?ecommerce_available=1&price_max=500&price_min=
Γενικά θα προτιμούσα NVIDIA κάρτα αλλά στην τιμή τους δεν αξίζει !

επίσης παίζει και αυτή διαθέσιμη στα 398 που νομίζω αξίζει
https://www.skroutz.gr/s/28209959/Sapphire-Radeon-RX-6700-XT-12GB-GDDR6-Pulse-Κάρτα-Γραφικών-11306-02-20G.html

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα Τροφοδοτικό και Ψήκτρα αλλά με το κουτί μου έκαναν ακύρωση σήμερα ενώ είχαν πάρει κανονικά τα λεφτά και εδώ και τόσες μέρες. Έγινε λάθος λένε!!!
Οπότε ψάχνουμε πάλι κουτάκι

Δημοσ.
16 minutes ago, venuets said:

Παρέλαβα Τροφοδοτικό και Ψήκτρα αλλά με το κουτί μου έκαναν ακύρωση σήμερα ενώ είχαν πάρει κανονικά τα λεφτά και εδώ και τόσες μέρες. Έγινε λάθος λένε!!!

Ρίξε μια ματιά και στο Pop της fractal design, ίσως και σε κανένα deepcool.

Έχουν όμορφο σχεδιασμό καλό vfm και μάλλον από τα καλύτερα airflow της κατηγορίας.

Δημοσ.
Just now, @topos said:

Ρίξε μια ματιά και στο Pop της fractal design, ίσως και σε κανένα deepcool.

Έχουν όμορφο σχεδιασμό καλό vfm και μάλλον από τα καλύτερα airflow της κατηγορίας.

https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia/m/3856/Fractal-Design.html?keyphrase=pop+air&o=fractal+design+pop+air

Για αυτα εδω λεμε ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, venuets είπε

και το corsair 4000D είναι μια χαρά κουτάκι απλά θα χρειαστεί να βάλεις 2 140αρηδες η 3 120αρηδες εμπρός και ένα πίσω και ένα πάνω από την αεροψυξη , Artic P120pst η 140pst , εξαιρετικό με πολύ καλό airflow το έχω δουλέψει στο παρελθόν και το έχω ξαναπάρει για να το ξαναστησω με διαφορετικό hardware σε κάνα μήνα 😁.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.

Αν βρείς το torrent compact σε καλή τιμή.. αλλιώς δες από τις λίστες σύμφωνα με το airflow. 

Ανάλογα την ηλικία σου, κόσμημα (ή πολύ απλό) είναι και τo north με αρκετά καλό airflow. 

Δημοσ.

Τυχαία και εγώ έψαχνα κουτάκι και έβαλα παραγγελία το asus prime ap201. Χωρίς tempted glass με mesh side panel για καλύτερο airflow. Είναι στην τιμή που κοιτάς και εσυ.  Πρώτη φορά θα στήσω με τροφοδοτικό μπροστά και ουσιαστικά το airflow από κάτω προς τα πάνω σε κουτί. Για να δούμε. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε

Τυχαία και εγώ έψαχνα κουτάκι και έβαλα παραγγελία το asus prime ap201. Χωρίς tempted glass με mesh side panel για καλύτερο airflow. Είναι στην τιμή που κοιτάς και εσυ.  Πρώτη φορά θα στήσω με τροφοδοτικό μπροστά και ουσιαστικά το airflow από κάτω προς τα πάνω σε κουτί. Για να δούμε. 

Εσύ μόλις δεις περίεργο μικρό κουτί πατάς παραγγελία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Εσύ μόλις δεις περίεργο μικρό κουτί πατάς παραγγελία. 

Ε πρέπει να υπάρχει και λίγο σασπενσ Στη ζωή!!! Αφού με ξέρεις άρχοντα Φώτη!!! Αλλά δεν είναι μικρό ωρέ φίλτατε. Είναι πιο μεγάλο από το τωρινό μου λιγάκι και σίγουρα πιο βολικό για μητρική και gpu. Ελπίζω να έχει και παρόμοιο τουλάχιστον airflow γιατί θα μου λείψει είναι η αλήθεια ο noctua ο 200άρης μου στο ποσό αέρα κινούσε και στο ποσό απίστευτα αθόρυβος ήταν.🤪

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ε πρέπει να υπάρχει και λίγο σασπενσ Στη ζωή!!! Αφού με ξέρεις άρχοντα Φώτη!!! Αλλά δεν είναι μικρό ωρέ φίλτατε. Είναι πιο μεγάλο από το τωρινό μου λιγάκι και σίγουρα πιο βολικό για μητρική και gpu. Ελπίζω να έχει και παρόμοιο τουλάχιστον airflow γιατί θα μου λείψει είναι η αλήθεια ο noctua ο 200άρης μου στο ποσό αέρα κινούσε και στο ποσό απίστευτα αθόρυβος ήταν.🤪

Τα κουτιά που παίρνουν μέχρι micro ATX τα κατατάσσω στα μικρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...