OrestisBali Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 καλησπέρα παιδιά, ξεκινάω μια νέα επιχείρηση με επισκευές συσκευών κινητά και pc ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να έρθω σε επαφή με προμηθευτές έχω ακούσει Ρουμανία Βουλγαρία Γερμανία κλπ η αν κάποιος έχει να προτείνει κατι
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Τι σημαινει για σενα επισκευή κινητών και υπολογιστών και θέλεις ανταλλακτικά, δηλαδή αν ειναι καμμένη μια motherboard, τι θα κάνεις θα την πετάξεις και θα βάλεις μια άλλη στην θέση της. Γιατι η επισκευή και γνώσεις χοντρές θέλει και κυρίως χρόνια στο πάγκο με τα κολλητηρια και τα όργανα. Αν ειναι το δεύτερο, που δεν νομίζω γιατι θα τι ήξερες ηδη, υπάρχουν πολλα μαγαζιά που πουλάνε πυκνωτές ολοκληρωμένα κλπ ηλεκτρονικά
OrestisBali Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 προφανώς και γνωρίζω για τις motherboard ίσα ίσα έψαχνα και εργαλεία ειδικά για μνήμες κλπ απλώς δεν έχω ιδεα με το business κομμάτι τι γίνεται
manolis940 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, OrestisBali είπε προφανώς και γνωρίζω για τις motherboard ίσα ίσα έψαχνα και εργαλεία ειδικά για μνήμες κλπ απλώς δεν έχω ιδεα με το business κομμάτι τι γίνεται Για αρχή θα σου πρότεινα να μείνεις εγχώρια όπως έχω κάνει και εγώ, εκτός και αν βλέπεις - πιστεύεις ότι θα έχεις πολύ μεγάλο πελατολόγιο, οπότε αξίζει να παραγγείλεις μεγάλα πακέτα οθονών(10+/μοντέλο) απ' το εξωτερικό και να έχεις στο μαγαζί απόθεμα. Είναι ποικίλα τα ανταλλακτικά και προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνεις αν δεν ασχολείσαι και με το εμπόριο ανταλλακτικών στην Ελλάδα. Για να μην σου γράφω τώρα ονόματα και σε κατευθύνω προς μία δύο κατεύθυνσεις, πολλά είναι τα σκρουτζομάγαζα προτείνουν b2b συμφωνίες. Δεν είναι κάτι τρελό σε τιμή αυτές οι συμφωνίες, απλά όσο περισσότερο τζίρο κάνεις, σιγά σιγά γίνονται και καλύτερες. Και πάλι όμως σκέψου ότι σε ολόκληρο στήσιμο PC των 600€ θα γλιτώσεις 50€. Μην περιμένεις ότι θα το πάρεις 300€. Μια οθόνη κινητού των 50€ στην θα την πάρεις 45€-47€. Ειδικά στο κομμάτι των ανταλλακτικών οι περισσότεροι δεν κάνουν τρελές εκπτώσεις καθώς εξ αρχής στην b2b αγορά απευθύνονται. Μην περιμένεις πάντως ότι θα αλλάζεις οθόνη με γνήσιο ανταλλακτικό στα 40€, θα σε απογοητεύσω από τώρα! Αν θες κάτι τέτοιο, πήγαινε μοναστηράκι και παρέδιδε οθόνες κλεισμένες με λαστοιχάκια και να λες στους ανθρώπους να τα αφαιρέσουν μετά από 1 μέρα. Οι επιχειρήσεις έχουν ΤΕΒΕ, έχουν λογιστές να πληρώσουν και φυσικά φορολογία.
Aris_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 ο άλλος δουλεύει "τσάμπα" χρόνια ως υπάλληλος σε εταιρίες για να μάθει και να κάνει conne με τους προμηθευτές και να πετύχει τις καλές τιμές
OrestisBali Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Για αρχή θα σου πρότεινα να μείνεις εγχώρια όπως έχω κάνει και εγώ, εκτός και αν βλέπεις - πιστεύεις ότι θα έχεις πολύ μεγάλο πελατολόγιο, οπότε αξίζει να παραγγείλεις μεγάλα πακέτα οθονών(10+/μοντέλο) απ' το εξωτερικό και να έχεις στο μαγαζί απόθεμα. Είναι ποικίλα τα ανταλλακτικά και προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνεις αν δεν ασχολείσαι και με το εμπόριο ανταλλακτικών στην Ελλάδα. Για να μην σου γράφω τώρα ονόματα και σε κατευθύνω προς μία δύο κατεύθυνσεις, πολλά είναι τα σκρουτζομάγαζα προτείνουν b2b συμφωνίες. Δεν είναι κάτι τρελό σε τιμή αυτές οι συμφωνίες, απλά όσο περισσότερο τζίρο κάνεις, σιγά σιγά γίνονται και καλύτερες. Και πάλι όμως σκέψου ότι σε ολόκληρο στήσιμο PC των 600€ θα γλιτώσεις 50€. Μην περιμένεις ότι θα το πάρεις 300€. Μια οθόνη κινητού των 50€ στην θα την πάρεις 45€-47€. Ειδικά στο κομμάτι των ανταλλακτικών οι περισσότεροι δεν κάνουν τρελές εκπτώσεις καθώς εξ αρχής στην b2b αγορά απευθύνονται. Μην περιμένεις πάντως ότι θα αλλάζεις οθόνη με γνήσιο ανταλλακτικό στα 40€, θα σε απογοητεύσω από τώρα! Αν θες κάτι τέτοιο, πήγαινε μοναστηράκι και παρέδιδε οθόνες κλεισμένες με λαστοιχάκια και να λες στους ανθρώπους να τα αφαιρέσουν μετά από 1 μέρα. Οι επιχειρήσεις έχουν ΤΕΒΕ, έχουν λογιστές να πληρώσουν και φυσικά φορολογία. το σκέφτηκα αυτό τόσο καιρό ετσι δουλεύω απλα λεω μήπως υπάρχει και κάτι με fast delivery σε ευχαριστώ παντως
manolis940 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 23 λεπτά πριν, OrestisBali είπε το σκέφτηκα αυτό τόσο καιρό ετσι δουλεύω απλα λεω μήπως υπάρχει και κάτι με fast delivery σε ευχαριστώ παντως Πόσο fast ; Εγώ για παράδειγμα που είμαι σε επαρχία του Ηρακλείου το έχω πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου ότι θα σίγουρα 3 μέρες θα κάνει να έρθει ένα ανταλλακτικό απ' την μέρα που το παραγγέλνω και φυσικά απευθύνομαι στο ανάλογο πελατολόγιο. Αν ο άλλος έχει σπάσμένη οθόνη και θέλει έτοιμο το τηλέφωνο σε 1 ώρα, του λέω απλά ότι δεν είναι εφικτό και ας απευθυνθεί κάπου αλλού. Ωστόσο μονοπώλιο είμαι ... που θα πάει 🤣 ... Αστειεύομαι φυσικά. Αν καίγεται απλά τον παροτρύνω να πάει μέχρι το Ηράκλειο σε κάποιο συνάδελφο. Δεν χάλασε και ο κόσμος αν χάσουμε ένα δυο πελάτες. Συνήθως όμως αυτοί οι άνθρωποι, πέφτουν σε τύπους που λένε ναι και έπειτα βρίσκουν φθηνές δικαιολογίες.
OrestisBali Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, manolis940 είπε Πόσο fast ; Εγώ για παράδειγμα που είμαι σε επαρχία του Ηρακλείου το έχω πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου ότι θα σίγουρα 3 μέρες θα κάνει να έρθει ένα ανταλλακτικό απ' την μέρα που το παραγγέλνω και φυσικά απευθύνομαι στο ανάλογο πελατολόγιο. Αν ο άλλος έχει σπάσμένη οθόνη και θέλει έτοιμο το τηλέφωνο σε 1 ώρα, του λέω απλά ότι δεν είναι εφικτό και ας απευθυνθεί κάπου αλλού. Ωστόσο μονοπώλιο είμαι ... που θα πάει 🤣 ... Αστειεύομαι φυσικά. Αν καίγεται απλά τον παροτρύνω να πάει μέχρι το Ηράκλειο σε κάποιο συνάδελφο. Δεν χάλασε και ο κόσμος αν χάσουμε ένα δυο πελάτες. Συνήθως όμως αυτοί οι άνθρωποι, πέφτουν σε τύπους που λένε ναι και έπειτα βρίσκουν φθηνές δικαιολογίες. Χαχαχαχαχαχα να σε καλα φιλε μου καλα τα λες 16 λεπτά πριν, manolis940 είπε Πόσο fast ; Εγώ για παράδειγμα που είμαι σε επαρχία του Ηρακλείου το έχω πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου ότι θα σίγουρα 3 μέρες θα κάνει να έρθει ένα ανταλλακτικό απ' την μέρα που το παραγγέλνω και φυσικά απευθύνομαι στο ανάλογο πελατολόγιο. Αν ο άλλος έχει σπάσμένη οθόνη και θέλει έτοιμο το τηλέφωνο σε 1 ώρα, του λέω απλά ότι δεν είναι εφικτό και ας απευθυνθεί κάπου αλλού. Ωστόσο μονοπώλιο είμαι ... που θα πάει 🤣 ... Αστειεύομαι φυσικά. Αν καίγεται απλά τον παροτρύνω να πάει μέχρι το Ηράκλειο σε κάποιο συνάδελφο. Δεν χάλασε και ο κόσμος αν χάσουμε ένα δυο πελάτες. Συνήθως όμως αυτοί οι άνθρωποι, πέφτουν σε τύπους που λένε ναι και έπειτα βρίσκουν φθηνές δικαιολογίες. Χαχαχαχαχαχα να σε καλα φιλε μου καλα τα λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα