Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Citroen C3 Aircross αγορασμένο καινούριο προ τριετίας,σχεδόν 30000 χλμ.Με τριβιλίζουν τα ADAS και πολλά γκατζετάκια που έχουν πολλά μεταχειρισμένα C4 Picasso.Aν το κάνω έχω και κάποια χρήματα κέρδος θα έχω και βέβαια το προς αγορά θα τσεκαριστεί από εταιρεία π.χ. Spotmecanic.

Τι λέτε παλικάρια μου;

Σημείωση,είμαι ο παππούς του φόρουμ και εννοείται δεν θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία να το κάνω στο μέλλον.

Δημοσ.

Η οικογένεια μου απαρτίζεται από εμένα και την συμβία μου.Έχω δύο παιδιά παντρεμένα κι ένα εγγονάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τότε ρε :Pτι Picasso μας λες. 

Ο παππούς χτυπάει ένα σπορ πυραυλακι για να βγάλει τα γούστα του. Όπως είπες είναι και η τελευταία ευκαιρία. 

• Like 1
Δημοσ.

Κα@λοτίμονος έπαψα να είμαι προ πολλών ετών.Τώρα προέχουν οι χώροι,η ασφάλεια και η άνεση.  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Marousiotis είπε

Τώρα προέχουν οι χώροι,η ασφάλεια και η άνεση.  

Τι να τους κάνεις τους χώρους? Πάρε ένα SLK και είσαι άρχοντας. Εκτός κι αν βρεις κανένα 15ετίας σε άριστη κατάσταση που να το δίνει κάποιος όσο όσο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τι να τους κάνεις τους χώρους? Πάρε ένα SLK και είσαι άρχοντας. Εκτός κι αν βρεις κανένα 15ετίας σε άριστη κατάσταση που να το δίνει κάποιος όσο όσο

Αν εννοείς το Picasso,ήταν σε παραγωγή μέχρι το 2020 Άρα βρίσκω πολύ καλό μέχρι 6-7 χρονών.

Επεξ/σία από Marousiotis
Δημοσ.

Εννοείς ότι το C3 που έχεις ΔΕΝ έχει ADAS, παρά το ότι είναι μόλις 3 ετών; Θεωρούσα ότι είναι πλέον στάνταρ αυτά τα συστήματα. Από 'μενα είναι ναι, και η ηλικία παίζει και αυτή το ρόλο της. Όσο καλός οδηγός (μυαλωμένος, προσεκτικός) και να είσαι, με τα χρόνια τ' αντανακλαστικά φθίνουν. Το ADAS είναι ένας «ενεργός συνοδηγός» για μία δύσκολη στιγμή. Κι έχει επέμβει σωτήρια σχεδόν σε όλους όσους το έχουν, διότι κάποια στιγμή, έστω για 1/2" ή 1" θ' αφαιρεθείς... και το αυτοκίνητο κάνει ΠΟΛΛΑ μέτρα σε αυτό το χρόνο, όσο αργά και να πηγαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Η έκδοση Feel που είναι το δικό μου,έχει μόνο προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας,προειδοποίηση σύγκρουσης και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας.Η άποψη κάποιων είναι ότι θα δώσεις ένα σχεδόν καινούριο αυτοκίνητο που δεν έχει αρκετά ADAS,για να πάρεις κάποιο άλλο που τα έχει αλλά είναι 6-7 χρονών με πάνω από 100Κ χλμ?

Δημοσ.
Στις 25/6/2023 στις 12:51 ΜΜ, Marousiotis είπε

Η οικογένεια μου απαρτίζεται από εμένα και την συμβία μου.Έχω δύο παιδιά παντρεμένα κι ένα εγγονάκι.

Όπως σου λένε και οι άλλοι  .

Αν μπορείς πάρε κούτα ενα mx5 ( 30 εχει ) η δώσε σιντροεν και πάρε ένα καλό μεταχειρισμένο slk. 

Ζήσε τώρα που μπορείς. Τι τα θες τα Πικάσο. Να πάρουν Πικάσο τα πεθερικά των παιδιών.

Δημοσ.

Αγαπητέ "παππού" (σε πάμπολλα εισαγωγικά), έχεις ήδη τόση εμπειρία από οδήγηση που τα ADAS και λοιπά γκατζετάκια έπρεπε να σε αφήνουν αδιάφορο.

Αυτά είναι για απρόσεχτους, για νέους που έμαθαν να οδηγούν με το κινητό στο χέρι, για φοβισμένους.

Υπήρχε (οδηγική) ζωή και πριν τα ADAS, χάρου αυτά που έχεις και καλές βόλτες !

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...