DBERNI29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Καλημερα γκαης η βαση της παραπανω υδροψυξης βρισκει τα πυκνοτακια της μητρικης,ειναι φυσιολογικο?
ICE-T Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 δεν έχεις κανένα πρόβλημα, νομίζεις ότι ακουμπάνε,τις συγκεκριμένες ΑΙΟ τις έχω δουλέψει με 6 διαφορετικές μητρικές γεμάτες από vrm.
DBERNI29 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Ακουμπανε κανονικα ,μου ελιωσε το καλωδιο της υδροψυξης,καποιο βραχυκυκλωμα προφανως...εμπλεξα.....
ICE-T Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 1 hour ago, DBERNI29 said: Ακουμπανε κανονικα ,μου ελιωσε το καλωδιο της υδροψυξης,καποιο βραχυκυκλωμα προφανως...εμπλεξα..... το μαγκωσες στο πέρασμα προφανώς ,αν πάρεις ένα χαρτί Α4 θα έβλεπες ότι περνάει χωρίς να ακουμπήσει η βάση στους πυκνωτές,την έχω δουλέψει με Asus βάρβατες μητρικέςκαι φαίνεται ότι ακουμπάει στα capacitor η δικιά σου είναι σχετικά γυμνή μητρική , εκτός αν δεν την εδεσες σωστά πίσω.
DBERNI29 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δεν ξερω τι να σου πω,θεωρω οτι την κουμπωσα σωστα και μ το που εβαλα μπροστα το pc ελιωσε το καλωδιο σε τρια δευτερολεπτα,σιγουρα δεν χρειαζεται ειδικη βαση η συγκεκριμενη γτ η am5 σςν ξςρω κατα ποσο ειναι ακριβως ιδια με την am4
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, DBERNI29 είπε Ακουμπανε κανονικα ,μου ελιωσε το καλωδιο της υδροψυξης,καποιο βραχυκυκλωμα προφανως...εμπλεξα..... Ποιο καλωδιο ελιωσε?
DBERNI29 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Το καλωδιπ που συνδεετςαι στην.μητρικη ,στην ουσια ενα τετραπινο ειναι που κουμπωνει σε cpu fan
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, DBERNI29 είπε Το καλωδιπ που συνδεετςαι στην.μητρικη ,στην ουσια ενα τετραπινο ειναι που κουμπωνει σε cpu fan Αυτο ελιωσε επειδη ακουμπαγε σε καποιο vrm ?
Λύση ICE-T Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Λύση Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) τι να σου πω φιλε ,την εχω περασει σε πανω απο 8 υπολογιστες σε δικα μου συστηματα και δεν μου ετυχε ποτε αυτο που λες,240,280,360,ουτε σε κανεναν απο οσες εδωσα,η πολυ ατυχος(ηταν ελλατωματικη) η εκανες μεγαλη πατατα αθελα σου, δεν υπαρχει κατι αλλο . Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από ICE-T
DBERNI29 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Ναι αυτο.λεω και εγω ,θα την.στειλω αυριο πισω μπας και νγαλω καμια ακρη... 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αυτο ελιωσε επειδη ακουμπαγε σε καποιο vrm ? Δεν ακουμπαγε πουθενα,με.το.που το εδωσα ρευμα εβγαλε καπνο.και έλιωσε σε πεντε δευτερολεπτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα