Προς το περιεχόμενο

Asus Prime B650-Plus-CSM Motherboard ATX προβλημα με liqueed freezer ii 240

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από ICE-T,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχεις κανένα πρόβλημα, νομίζεις ότι ακουμπάνε,τις συγκεκριμένες ΑΙΟ τις έχω δουλέψει με 6 διαφορετικές μητρικές γεμάτες από vrm.

Δημοσ.

Ακουμπανε κανονικα ,μου ελιωσε το καλωδιο της υδροψυξης,καποιο βραχυκυκλωμα προφανως...εμπλεξα.....

Δημοσ.
1 hour ago, DBERNI29 said:

Ακουμπανε κανονικα ,μου ελιωσε το καλωδιο της υδροψυξης,καποιο βραχυκυκλωμα προφανως...εμπλεξα.....

το μαγκωσες στο πέρασμα προφανώς ,αν πάρεις ένα χαρτί Α4 θα έβλεπες ότι περνάει χωρίς να ακουμπήσει η βάση στους πυκνωτές,την έχω δουλέψει με Asus βάρβατες μητρικέςκαι φαίνεται ότι ακουμπάει στα capacitor η δικιά σου είναι σχετικά γυμνή μητρική , εκτός αν δεν την εδεσες σωστά πίσω.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι να σου πω,θεωρω οτι την κουμπωσα σωστα και μ το που εβαλα μπροστα το pc ελιωσε το καλωδιο σε τρια δευτερολεπτα,σιγουρα δεν χρειαζεται ειδικη βαση η συγκεκριμενη γτ η am5 σςν ξςρω κατα ποσο ειναι ακριβως ιδια με την am4

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DBERNI29 είπε

Ποιο καλωδιο ελιωσε? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DBERNI29 είπε

Το καλωδιπ που συνδεετςαι στην.μητρικη ,στην ουσια ενα τετραπινο ειναι που κουμπωνει σε cpu fan

Αυτο ελιωσε επειδη ακουμπαγε σε καποιο vrm ?

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να σου πω φιλε ,την εχω περασει σε πανω απο 8 υπολογιστες σε δικα μου συστηματα και δεν μου ετυχε ποτε αυτο που λες,240,280,360,ουτε σε κανεναν απο οσες εδωσα,η πολυ ατυχος(ηταν ελλατωματικη) η εκανες μεγαλη πατατα αθελα σου, δεν υπαρχει κατι αλλο .

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.

Ναι αυτο.λεω και εγω ,θα την.στειλω αυριο πισω μπας και νγαλω καμια ακρη...

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Αυτο ελιωσε επειδη ακουμπαγε σε καποιο vrm ?

Δεν ακουμπαγε πουθενα,με.το.που το εδωσα ρευμα εβγαλε καπνο.και έλιωσε σε πεντε δευτερολεπτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...