PaNtErAz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Set με γνήσια ανταλλακτικά 19,90€, κάτω από το Skroutz και με δωρεάν μεταφορικα. Γενικά όλα τα ανταλλακτικά έχουν πολύ καλές τιμές, κι επειδή έχω πάρει από το Skroutz και η ποιότητα δεν έχει σχέση με τα γνήσια αξίζει με τα 1000! https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Vacuum-Accessories-NEW/Robot-Vacuum-Mop-P/mi-robot-vacuum-mop-p-black-accessory-kit.aspx Εδώ όλα μαζί: https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Vacuum-Accessories-NEW.aspx Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από PaNtErAz 4 7
M A T R I X Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Οριακή προσφορά, αν και καλύτερη επιλογή από σκρουτζομάγαζα. Βάλε τιμή στον τίτλο
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Να σημειωθεί ότι το σχόλιο του ts έχει μεγάλη βάση. Τα σκρουτζομάγαζα εισάγουν ανταλλακτικά, κυρίως από Κίνα (συμβατά), με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτά του επίσημου καταστήματος. Για όσους έχουν τέτοιες σκούπες, δίνω το παράδειγμα από το πλευρικό σκουπάκι : Όσες φορές πήρα από κατάστημα τύπου σκρουτζ, μάδισε στις 7 ημέρες (έψαχνα δηλαδή, τις τρίχες δεξιά και αριστερά, μέσα στο σπίτι). Από το επίσημο κατάστημα, τα έβαλα πριν περίπου έναν χρόνο και κάτι και ακόμα δουλεύουν άψογα. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από MauroPaltoudias 7
AristidisZ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δεδομένου ότι τα πανιά είναι ψιλό άχρηστα (εγώ σφουγγάρισμα δε κάνω ποτε), οι τιμές στα σκέτα ανταλλακτικά είναι σούπερ, 4,9€ τα 2 βουρτσακια είναι πάρα πολύ καλά
fytotech Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Για τη Roborock S5 που έχω ποιο κάνει; Υπάρχει κάποιο φίλτρο που μπαίνει για να το δω; Δε βλέπω κάτι.
PaNtErAz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fytotech είπε Για τη Roborock S5 που έχω ποιο κάνει; Υπάρχει κάποιο φίλτρο που μπαίνει για να το δω; Δε βλέπω κάτι. Roborock ανταλλακτικά δεν πουλάει η Xiaomi. Μόνο για Xiaomi έχει. Άλλη εταιρεία η Roborock. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, AristidisZ said: (εγώ σφουγγάρισμα δε κάνω ποτε) Δοκίμασέ το μια φορά και θα δεις. Κάνει πολύ καλή δουλίτσα. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από MauroPaltoudias 3
Doubt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε Roborock ανταλλακτικά δεν πουλάει η Xiaomi. Μόνο για Xiaomi έχει. Άλλη εταιρεία η Roborock. Viomi? 1
vadergr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Όντως, για viomi που ψάχνουμε αυθεντικά ανταλλακτικά?
lakisman46 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, vadergr είπε Όντως, για viomi που ψάχνουμε αυθεντικά ανταλλακτικά? Για την viomi se, ταιριάζουν τα ανταλλακτικά από την mop p. https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Vacuum-Accessories-NEW/All-Vacuum-Accessories/mi-robot-vacuum-mop-p-white-accessory-kit.aspx Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από lakisman46 3 4
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Mop P και Mop Pro, να υποθέσω ότι είναι το ίδιο μοντέλο, σωστά;
PaNtErAz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Doubt είπε Viomi? 49 λεπτά πριν, vadergr είπε Όντως, για viomi που ψάχνουμε αυθεντικά ανταλλακτικά? Στο μαγαζί αγοράς; Αυτός που το φέρνει δεν πρέπει να έχει κι ανταλλακτικά;
dj_takis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Στην ίδια τιμή έχει και για την Essential για όσους ενδιαφέρονται.
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, PaNtErAz είπε Roborock ανταλλακτικά δεν πουλάει η Xiaomi. Μόνο για Xiaomi έχει. Άλλη εταιρεία η Roborock. Έχω μια roborock s5 για την οποία είχα πάρει στο παρελθόν ανταλλακτικά Xiaomi. Παίζει κανονικά μέσω της εφαρμογής mihome. Δεν ήταν παλιά τύπου θυγατρική;
Doubt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 47 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε Στο μαγαζί αγοράς; Αυτός που το φέρνει δεν πρέπει να έχει κι ανταλλακτικά; Banggood, προσφορά σχεδόν 2 χρόνια πριν. 1 ώρα πριν, lakisman46 είπε Για την viomi se, ταιριάζουν τα ανταλλακτικά από την mop p. https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Vacuum-Accessories-NEW/All-Vacuum-Accessories/mi-robot-vacuum-mop-p-white-accessory-kit.aspx Thank you sir 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα