Gatoskylo8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Ο τίτλος πιθανώς να παραπλανεί, αυτό που αναζητώ είναι έναν γκραφιτα για να βάψει έναν μεγάλο τοίχο που έχουμε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μας. Όλοι οι ένοικοι είναι σύμφωνοι και εγώ ανέλαβα την αρμοδιότητα για να βρω τον καλλιτέχνη. Βλέπω εντυπωσιακά γκράφιτι σε διάφορα μέρη της Αθήνας και ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος τι παίζει από τιμές ή πως έρχομαι σε επαφή με τα αντίστοιχα άτομα. Θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο π.χ.
StamTheMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Απο ποτε οι ενοικοι εχουν γνωμη σε κατι τετοιο; edit: δεν εκανα εγω edit,εγινε απο τη διαχειριση. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από StamTheMan
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Αυτο το συγκεκριμενο που εχεις ανεβασει ειναι του SimpleG. Αναλογα μεγαλα σχεδια κανει ο ΙΝΟ. Σιγουρα δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις στο κατω κατω. Ο vmixo κανει πολυ ομορφα σχεδια επισης, αλλα δεν ξερω αν κανει τοσο μεγαλα. Εγω αν ηθελα να ερθω σε επαφη με καποιον, θα εβρισκα το προφιλ του στο ινσταγκραμ και απο κει θα επικοινωνουσα μαζι του, συνηθως εχουν στοιχεια επικοινωνιας, ή αν οχι μεσω της ιδιας της πλατφορμας. 10
Gatoskylo8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, stormrain είπε Αυτο το συγκεκριμενο που εχεις ανεβασει ειναι του SimpleG. Αναλογα μεγαλα σχεδια κανει ο ΙΝΟ. Κι εγω για λαδομπογια σας βλεπω μολις μαθετε τιμη, αλλα σιγουρα δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις στο κατω κατω. Ο vmixo κανει πολυ ομορφα σχεδια επισης, αλλα δεν ξερω αν κανει τοσο μεγαλα. Εγω αν ηθελα να ερθω σε επαφη με καποιον, θα εβρισκα το προφιλ του στο ινσταγκραμ και απο κει θα επικοινωνουσα μαζι του, συνηθως εχουν στοιχεια επικοινωνιας, ή αν οχι μεσω της ιδιας της πλατφορμας. Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τα ονόματα, η τιμή δεν είναι θέμα εάν είναι να φτιάξουν κάποιο αριστούργημα. 1
Haldol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Είστε σύμφωνοι όλοι οι ιδιοκτήτες; Διότι κάποιος ένοικος (μόνο) και να συμφωνεί, δε του πέφτει λόγος, είναι τόσο απόφαση, όσο και έξοδο του ιδιοκτήτη. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Αλλα ονοματα που μου ηρθαν ειναι ο Alex Martinez (@alex_martinz_graffiti), αυτος εχει πολυ ιδιαιτερη τεχνικη και απ'ο,τι θυμαμαι πρεπει να αναλαμβανει και τετοιες δουλειες, ο Μister Achilles (@mister.achilles), ο Yiakou (@yiakou_street_artcoholic) και οι SpyLex (@spylexdesign) 1 2
Maurikycli Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Ρώτα τη Μινέρβα στο νέο Φάληρο που έχει κάνει στη μάντρα της 1
a_f_a Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν το έχω ψάξει και τόσο αλλά γενικά ο ΙΝΟ που αναφέρθηκε και πιο πάνω ειναι ο αγαπημένος μου. http://ino.net/ Οταν με το καλό το κάνετε το mural (ο σωστός όρος), αν θες μας δείχνεις φωτό και μας λες και τιμές (αν και προσωπικά θα το έβλεπα μεταξυ 10.000+ για κάποιο οκ καλλιτέχνη και επίπέδου ΙΝΟ, ίσως και 50.000++). Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από a_f_a 2 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με όσους αναφέρετε και θα γράψω τι μου είπαν. Δεν είπα ότι θα φέρω και τον Basky, όμως θέλω ο τοίχος μου να έχει λίγη ζωή.
a_f_a Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάνε μια έρευνα ονλαϊν, βρε καλλιτέχνες/τεχνοτροπίες, κάντε μια συνέλευση πιο στυλ ταιριάζει στην αισθητική των ενοίκων και το ύφος τη πολυκατοικίας και μετά αρχίζετε να επικοινωνείτε με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Να ενα καλό πρώτο λινκ με 10 καλλιτέχνες - https://theculturetrip.com/europe/greece/articles/10-street-artists-you-should-know-from-greece/ Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από a_f_a 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 21 minutes ago, a_f_a said: Κάνε μια έρευνα ονλαϊν, βρε καλλιτέχνες/τεχνοτροπίες, κάντε μια συνέλευση πιο στυλ ταιριάζει στην αισθητική των ενοίκων και το ύφος τη πολυκατοικίας και μετά αρχίζετε να επικοινωνείτε με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Να ενα καλό πρώτο λινκ με 10 καλλιτέχνες - https://theculturetrip.com/europe/greece/articles/10-street-artists-you-should-know-from-greece/ Μόλις εβγαλα τον τοίχο φωτογραφία. Εχει περίπου 10-12 μέτρα ύψος οπότε μη νομίζεις πως είναι κάποιο μεγαθήριο. Τον βρίσκω εμετικό και θέλω εδώ και χρόνια να τον βάψω αλλά όχι σε κάτι μονόχρωμο που θα ήταν το μόνο εύκολο.
Nabuko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Τον βρίσκω εμετικό και θέλω εδώ και χρόνια να τον βάψω αλλά όχι σε κάτι μονόχρωμο που θα ήταν το μόνο εύκολο. Το μόνο πρόβλημα που διαπιστώνω είναι ότι αναφέρεσαι σε πρώτο πρόσωπο σαν να σου ανήκει η πολυκατοικία και αποφασίζεις μόνος σου 1 1
Maurikycli Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Βλέπω θέματα με υγρασίες. Θα είναι κρίμα να χαλασει το γραφφίτι 4
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Θεμα με υγρασια + μια σκαλα που θα το κρυψει. Και στην τελικη, αν μιλαμε για 10 μετρα υψος, αστο. Εμεις καταλαβαμε για καμια 5οροφη+ πολυκατοικια οπως τα παραπανω σχεδια. Οκ, κανα μαζεμενο σχεδιο ισως του ταιριαξει 1
filip123go Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 14 minutes ago, Nabuko said: Το μόνο πρόβλημα που διαπιστώνω είναι ότι αναφέρεσαι σε πρώτο πρόσωπο σαν να σου ανήκει η πολυκατοικία και αποφασίζεις μόνος σου 3 hours ago, Haldol said: Btw στο πιο σοβαρό, είστε σύμφωνοι όλοι οι ιδιοκτήτες; Διότι κάποιος ένοικος (μόνο) και να συμφωνεί, δε του πέφτει λόγος, είναι τόσο απόφαση, όσο και έξοδο του ιδιοκτήτη. Spoiler Guys, 5 γραμμές είναι το θέμα..... 17 hours ago, Gatoskylo8 said: Ο τίτλος πιθανώς να παραπλανεί, αυτό που αναζητώ είναι έναν γκραφιτα για να βάψει έναν μεγάλο τοίχο που έχουμε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μας. Όλοι οι ένοικοι είναι σύμφωνοι και εγώ ανέλαβα την αρμοδιότητα για να βρω τον καλλιτέχνη. 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα