Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχουμε η γυναίκα μου και εγώ 2 νούμερα στη Κοσμοτέ (πελάτης απο το 1997)-Καρτοκινητό Συμβόλαιο και πληρώνουμε και για τα 2 περ.33ε/μήνα πάγιο με 4γιγα Ιντερνετ ο κάθε ένας, που δε φτάνει κάποιες φορές.
Πήγα απο Γερμανό και μου δώσανε προσφορά 24ε/μήνα και 29ε/μήνα, σύνολο 53ε/μήνα και για τους δύο. Επειδή όμως θα φύγουμε για μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό σε 6 μηνες περίπου, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε τα νούμερά μας και να έχουμε μεχρι τότε απεριόριστο ιντερνετ αλλά και όταν ερχόμαστε, ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν πιο οικονομικές εταιρείες και αν τους πω οτι μπορεί να αλλάξω πάροχο, αν κάνουν κάποια έκπτωση.
Ομιλια/ΣΜΣ δε μας ενδιαφέρουν καθόλου.
Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δουν οτι κανατε αιτηση για φορητοτητα, τοτε ειναι που θα αντιπροτεινουν. Πιο οικονομικα σε προσφορες (οχι αυτα που αναγραφονται στα sites) πιστευω σε μια απο τις αλλες δυο Vodafone-Nova θα βρειτε. Οχι μεγαλη διαφορα ομως.

Ομιλια&SMS πανε πακετο στα Unlimited συμβολαια μαζι με το ιντερνετ.

Η Vodafone ειναι η μονη που προσφερει απεριοριστο ιντερνετ και στην περιαγωγη εντος Ε.Ε.

Επεξ/σία από geoavlonitis
  • Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, geoavlonitis said:

Αν δουν οτι κανατε αιτηση για φορητοτητα, τοτε ειναι που θα αντιπροτεινουν.

Α, κατάλαβα, πρέπει να μπω στη διαδικασία και φοβάμαι μετά θα αρχίσει ο βομβαρδισμός από τηλέφωνα, μιας και είμαι σίγουρος οτι μολις κάποιος κάνει τη σχετική αίτηση, θα χτυπήσουν καμπανάκια σε όλες τις εταιρείες...Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, bill27 είπε

παιζει προσφορα σε διπλανο φορουμ cu με 12€ καρτα απεριοριστα ντατα και ομιλια για 9 μηνες

Αυτη εχει ληξει προ πολλου

Δημοσ.
Στις 24/6/2023 στις 8:46 ΜΜ, a_f_a είπε

ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν πιο οικονομικές εταιρείες και αν τους πω οτι μπορεί να αλλάξω πάροχο, αν κάνουν κάποια έκπτωση.
Ομιλια/ΣΜΣ δε μας ενδιαφέρουν καθόλου.

αν 1. έχει σήμα η voda και 2. δεν είναι μπουκωμένο το δίκτυο , παίξε με

https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/

τώρα καλοκαίρι με κάρτα παίζει και απεριόριστα data με πακέτο και σε cosmote και σε voda

βέβαια σημαίνει είτε θα έχεις και άλλο κινητό σαν 4g hotspot ή το ψάχνεις αν γίνεται μέσω virtual sim

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, korakios said:

αν 1. έχει σήμα η voda και 2. δεν είναι μπουκωμένο το δίκτυο , παίξε με

https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/

τώρα καλοκαίρι με κάρτα παίζει και απεριόριστα data με πακέτο και σε cosmote και σε voda

βέβαια σημαίνει είτε θα έχεις και άλλο κινητό σαν 4g hotspot ή το ψάχνεις αν γίνεται μέσω virtual sim

Α, τα ξέρω αυτά. Ασία τα νοικίάζεις πριν πας εξωτερικό και έχεις απεριοριστο ιντερνετ όπου πας. Βεβαια όπως λές, πρέπει να το κουβαλάς μαζί σου.

Τελικά σημερα πρωί πήγα και εκανα το συμβόλαιο της κοσμοτέ. 55ε το μήνα για 2 τηλέφωνα/αριθμούς με απεριόριστο ιντερνετ δεν ειναι και τόσο τραγικό.
Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...