nick_corobos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Βασικα, βλεπεις ακριβως τι κανει η microsoft που οντως εχει λεφτα. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα θα πω εγω. Δεν τα κάνει exclusives ομως. Οι άλλοι δεν έχουν μια και προσπαθούν να τα κλείσουν ολα στο σύστημα τους 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ii_die_4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου ότι υπάρχουν fans των πρακτικών της Sony. Εάν μια εταιρία στον κόσμο αξίζει το μίσος για τις ενέργειες της είναι η Sony 5 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TROIDX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) bye Sony, unfair play Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από TROIDX 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, TROIDX είπε bye Sony, unfair play Ειπαμε, η sony και η apple πανε για κλεισιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, venuets είπε Προς όλα τα fanboys εκεί έξω. Να παρακαλάτε να υπάρχει ανταγωνισμός. Αν δεν υπάρχει θα πετάτε πολλά περισσότερα χρήματα για πολύ πιο σάπια παιχνίδια και κονσόλες. Τα fanboys καλό είναι να αρχίσουν να κάνουν και κανένα push up και να έχουν και αυτοέλεγχο γενικά στη ζωή τους. 🥵🎮 Αν "χαλάει" ο ανταγωνισμός, καλό είναι να εξασκήσουν την "μεγάλη παραίτηση" (και) στα video games. Ύστερα θα τους παρακαλούν οι εταιρίες και θα τους κάνουν όλα τα χατηρια, αφού θα ψάχνουν πελάτες. Απλά θέλει και λίγο αυτοέλεγχο, όχι μια τραπεζική κάρτα και skins... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, x8diesel είπε Αχού μωρέ την καημένη την Micro$oft πόσο την καταλυπήθηκα Μα δεν ζήτησε φίλε από εσένα και μένα να τη λυπηθούμε. Στους δικαστές απευθύνεται, όχι σε εμένα και σε εσένα. Πάντα ήξερα ότι η Microsoft είχε δικηγόρους τζιμάνια, είναι να τους φοβάσαι, και από όσα έχουν δημοσιευτεί έχουν κάνει καλή δουλειά τις πρώτες μέρες της δίκης. Έχουν ξεβρακώσει την FTC εντελώς 😂 Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από aypnia 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis077 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Ο ανταγωνισμός είναι πάντα προς όφελος των καταναλωτών αλλά αυτό που βλέπουμε δεν είναι η ανάπτυξη νέων αξιόλογων παιχνιδιών αλλά μένουν σε όσα είναι πετυχημένα έως τώρα και μάλιστα είναι ευχαριστημένες οι εταιρείες με αυτό αρκεί να μην έχει τον συγκεκριμένο τίτλο ο ανταγωνιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Καμια εκπληξη απο πλευρας Σονυ. Ορισμενοι εδωμεσα ειναι πολυ μικροι για να θυμουνται πως η $ony εφτιαξε την κασα και εστειλε στον ταφο το Dreamcast (70%, στο υπολοιπο 30% εβγαλε η Sega τα ιδια της τα ματια). Απο τοτε η τελευταια δεν ορθοποδησε σε επιπεδο hardware και εγινε multiplatform software house. Βγηκαν πολλα διαμαντακια που σχεδον τα ξεραμε, απο τη δικη. Αν περασει η συμφωνια, ειναι η αρχη του τελους της παντοδυναμιας της Σονυ και η αρχη ενος υγιεστερου ανταγωνισμου που μονο εμας θα ωφελησει. Χαλαρα παντως απο τις χειροτερες εταιρειες εβερ η Σονυ σε πολλα επιπεδα. Οχι οτι η ΜΣ ειναι εκκλησια, και εκεινη τα λεφτα μας θελει, αλλα τη θεωρω πιο ντομπρα και τιμια. 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Ψέματα μέχρι να σβήσει ο ήλιος εν το μεταξύ. Ο Phil Spencer ανέφερε ότι επειδή η Sony(σαν κουτοπόνηροι) μίλαγαν με την Activision για timed-exclusives, όπως το Deathloop (για 1 εβδομάδα) και το Ghostwire(για 1 χρόνο), φοβήθηκαν λέει ότι θα γινόταν το ίδιο με το Starfield(δεν υπήρχε περίπτωση σε ένα τόσο μεγάλο τίτλο, το ίδιο ειπώθηκε κι από τον δημιουργό του) οπότε αποφάσισαν να αγοράσουν την εταιρία και να μην κυκλοφορήσουν κανένα παιχνίδι ever από εδώ κι έπειτα σε ps. Τα ίδια σκατά είναι όλοι, απλά η Microsoft είναι ακόμα χειρότερη αυτή τη στιγμή κατ'εμέ. Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε δυστυχώς, αλλά μην τσαντιστείτε μερικοί και μερικές αν αρχίσει να εξαγοράζει κι η Sony μεγάλα studios για αντεπίθεση και βρεθούμε σε λίγα χρόνια να πρέπει να έχουμε από 3 κονσόλες και 3 συνδρομές για να παίξουμε 10 παιχνίδια που μας αρέσουν. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, tsamo2 said: αλλά μην τσαντιστείτε μερικοί και μερικές αν αρχίσει να εξαγοράζει κι η Sony μεγάλα studios για αντεπίθεση Με τι λεφτά θα το κάνει? @sdragon Τι σε μπερδεύει ακριβώς? Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από NickTG 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Cream είπε Δεν τα ξέρεις καλά μου φαίνεται... Phil Spencer Confirms Starfield Was Potentially Going to Skip Xbox Prior to ZeniMax Acquisition - IGN Η περίπτωση που περιγράφει το άρθρο είναι ξεκάθαρα φάση ότι οι ενέργειες της sony κάνανε backfire στα μούτρα τους. Που'σαι φιλος ουτε και συ τα ξερεις καλα μου φαινεται. Και ο Σπενσερ θα πει τα δικα του για πεισει τους δικαστες. Που ξερουμε εμεις τι πραγματικα εγινε. Λεφτα θελουν και αυτοι. Αυτο που σιγουρα ξερουμε και εχουμε δει με τα ματια μας ειναι οι πολυ περισσοτερες αντι-καταναλωτικες συμπεριφορες της $ony εδω και 25 περιπου χρονια. Ολοι εχουμε αγαπημενες ομαδες, πολλοι εχουμε και αγαπημενες κονσολες, αλλα ευτυχως εχουμε 2 ματια και λιγο νιονιο να καταλαβαινουμε πως δεν βρεχει αλλα μας φτυνουν. Οι υπολοιποι μια ζωη θα ειναι με παρωπιδες και προεβολουσιο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από hexenlord 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Cream said: Δεν τα ξέρεις καλά μου φαίνεται... Phil Spencer Confirms Starfield Was Potentially Going to Skip Xbox Prior to ZeniMax Acquisition - IGN Η περίπτωση που περιγράφει το άρθρο είναι ξεκάθαρα φάση ότι οι ενέργειες της sony κάνανε backfire στα μούτρα τους. H Sony προφανώς ήθελε, αυτό δε σημαίνει ότι θα γινόταν. Κι αν γινόταν θα γινόταν σε φάση 1 εβδομάδας exclusive. Οπότε το απόλυτο λογικό είναι να αγοράσω την εταιρία και να έχω τα edxclusives για τον εαυτό μου. Ο ένας έκανε μαλακίες οπότε ο άλλος έκανε χειρότερες μαλακίες. Το αποτέλεσμα το ίδιο είναι. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από tsamo2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 1 minute ago, Cream said: Ναι μόνο που στις δίκες αυτές δεν καταθέτουν με βάση τι μου είπε η τούλα ή ο μπάμπης ο σουγιάς. Προφανώς για να το λέει αυτό ο Σπενσερ και ο κάθε σπένσερ δηλαδή, θα στηρίζεται και θα έχει καταθέσει σχετικά έγγραφα από την Bethesda. Μάλιστα κυκλοφορεί ότι ο ίδιος ο Todd κάλεσε την MS για τα σχετικά deals με την Sony γιατί πολύ άπλα δεν ήθελε να είναι exclusive της Sony το παιχνίδι.... και όχι μόνο αυτό - αλλά χάρη στην MS πήρε και ένα χρόνο παράταση να ψηθεί καλύτερα γιατί όπως είπε πάλι ο φιλ ήταν να βγεί πέρυσι τα χριστούγεννα νομίζω. Για να μη δείχνει αποδείξεις, σημαίνει δεν έχει. Αν είχε θα τις έδειχνε και θα γινόταν ήρωας. Ο φιλ, θα πει ότι θέλει για να βγει από πάνω. Κι ας μη σχολιάσουμε για το ένα χρόνο παράταση, λες και η Activision δεν υπήρχε περίπτωση να το πάει παραπίσω από μόνη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Απλά να αναφέρω, εμείς τίποτα δε κερδίζουμε από όλα αυτό, μόνο χάνουμε. Να καιγόντουσαν και οι δύο εταιρίες αύριο καρφί δε θα μου καιγόταν. Απλά τρελαίνομαι όταν διάφορα άτομα κατηγορούν τη Sony για exclusives, timed και μη, (και πολύ καλά κάνουν) αλλά μετά γυρνάνε και πανηγυρίζουν όταν η Microsoft εξαγοράζει τη Zenimax και την Activision, για να τα έχει όλα exclusives έτσι κι αλλιώς. Κι αν δε συμφωνείς μαζί τους, είσαι και fanboy της Sony. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα