Crash24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Η Microsoft εξαγόρασε τη μητρική εταιρεία της Bethesda, τη ZeniMax, αφού άκουσε ότι το Starfield, ένα παιχνίδι που ανέπτυξε η Bethesda, θα κυκλοφορούσε αποκλειστικά για το PlayStation. Ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox της Microsoft, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας “FTC κατά Microsoft” ότι η Sony πληρώνει τακτικά τους ανταγωνιστές της για να κρατήσει τα παιχνίδια τους μακριά από το Xbox. Ο Spencer δήλωσε ότι η Sony είχε πληρώσει την Bethesda για να μην κυκλοφορήσει τα Deathloop και Ghostwire στο Xbox και όταν η Microsoft άκουσε ότι και το Starfield θα είχε την ίδια τύχη, αποφάσισε να εξαγοράσει τη ZeniMax. Η Microsoft ξόδεψε 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει τη ZeniMax Media και έκτοτε κυκλοφόρησε το Redfall ως αποκλειστικότητα για Xbox και PC, ενώ το Starfield αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 6 Σεπτεμβρίου για Xbox και PC. Το επερχόμενο παιχνίδι Indiana Jones της Bethesda είναι επίσης αποκλειστικό για Xbox και PC ωστόσο, ο Spencer αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν το Elder Scrolls VI είναι αποκλειστικό για το Xbox ή όχι. Ο Spencer περιέγραψε τη Sony ως επιθετικό και εχθρικό ανταγωνιστή κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, δηλώνοντας ότι κάθε φορά που η Microsoft κυκλοφορεί ένα παιχνίδι στο PlayStation, η Sony καταλαμβάνει το 30% των εσόδων και το χρησιμοποιεί για να προσπαθήσει να μειώσει την επιβίωση του Xbox στην αγορά. Η εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft και η προσπάθειά της να αποκτήσει την Activision Blizzard είναι ένας τρόπος για να ανταγωνιστεί τη Sony. Η ακρόαση “FTC κατά Microsoft” είναι μια νομική διαμάχη σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft, ύψους 68,7 δις. δολαρίων . Η FTC κατέθεσε αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής για να εμποδίσει τη συμφωνία, υποστηρίζοντας ότι θα βλάψει τον ανταγωνισμό και τους καταναλωτές στο χώρο του gaming. Το Δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση της FTC για έκδοση προσωρινής περιοριστικής διαταγής και όρισε αποδεικτική ακρόαση για τις 22 και 23 Ιουνίου 2023. Επιπλέον η FTC δεν είναι η μόνη ρυθμιστική αρχή που προσπαθεί να εμποδίσει τη συγκεκριμένη συμφωνία. Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών (CMA) του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισε να εμποδίσει επίσης τη συμφωνία τον Απρίλιο, με έμφαση αυτή τη φορά στη μονοπωλιακή κατάσταση που θα δημιουργηθεί στο cloud gaming. Η Microsoft ασκεί επί του παρόντος έφεση κατά της απόφασης αυτής σε μια υπόθεση που θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση nick_corobos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Σκεψου τι θα εκανε η sony αν ειχε τα λεφτα της microsoft. Πραγματικα οι πρακτικες της Σονυ την κανουν να ειναι μια απο τις χειροτερες εταιρειες. Θελει να κανει exclusives αλλα δεν θελει η microsoft να αγοραζει για να μην κανει τις πολιτικες της (ενω λεει οτι δεν θα τις κανει). 28 2 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Όποιος σχολιάζει αρνητικά για την sony και τα exclusives της πρέπει να έχει μαλλον στο πίσω μέρος του μυαλού του το τουρκικο-αργεντινικο video club του, εχμ gamepass account του θέλω να πω... 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x8diesel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Αχού μωρέ την καημένη την Micro$oft πόσο την καταλυπήθηκα 6 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Εγω ειμαι υπερ των αποκλειστικοτητων xbox και pc.Ειμαι επισης φανατικος υπερ των playstation και pc.Φαγωθειτε οσο θελετε.Ειμαι pcακιας 😄. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Προς όλα τα fanboys εκεί έξω. Να παρακαλάτε να υπάρχει ανταγωνισμός. Αν δεν υπάρχει θα πετάτε πολλά περισσότερα χρήματα για πολύ πιο σάπια παιχνίδια και κονσόλες. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3v4st4tor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Χα, σαν τη σκηνή από το "Justice League" -Superman: Πως έπεισες την τράπεζα να δώσει πίσω το σπίτι μου; -Bruce Wayne: Αγόρασα την τράπεζα... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Καλό θέμα για Σάββατο βράδυ μια χαρά. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 28 minutes ago, d3v4st4tor said: Χα, σαν τη σκηνή από το "Justice League" -Superman: Πως έπεισες την τράπεζα να δώσει πίσω το σπίτι μου; -Bruce Wayne: Αγόρασα την τράπεζα... Ακριβώς αυτό έγινε. Όταν κάνεις χτυπηματα κάτω από τη μέση, να προσέχεις γιατί και ο άλλος μπορεί να κάνει τα ίδια και χειρότερα. Υπάρχει άραγες εκεί έξω υγιής ανταγωνισμός? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Ηθελέστα και Bethesda (παθέστα) Sony... 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δεν βγάζει κάν νόημα αυτό. Άρα έδωσε 7 δις για να αποκλείσει εντελώς το playstation. Τι την κάνει καλύτερη λοιπόν την ms από την Sony? ΤΙΠΟΤΑ 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
betkarh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 59 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Χα, σαν τη σκηνή από το "Justice League" -Superman: Πως έπεισες την τράπεζα να δώσει πίσω το σπίτι μου; -Bruce Wayne: Αγόρασα την τράπεζα... Η το batman 1 που αγορασε ο Cristian Bale αγορασε το ξενοδοχειο για να κανουν οι γκομενες μπανιο στην κατι σαν πισινα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Πρώτη φορά ξανακάνει κάτι τέτοιο η Sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nick_corobos είπε Σκεψου τι θα εκανε η sony αν ειχε τα λεφτα της microsoft. Βασικα, βλεπεις ακριβως τι κανει η microsoft που οντως εχει λεφτα. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα θα πω εγω. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από SabotazNic 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα