Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, totalius είπε Ναι . Άστο λέμε Θα ήταν ωραία να με είχες διαψεύσει. Καλή συνέχεια με την εκμάθηση της γλώσσας. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Just now, Lucifer said: Γιατί το χαρτί το έχω εγώ, σπίτι μου. Όποτε θέλω το ξοδεύω, όποτε θέλω το δίνω. Δεν πληρώνω κανέναν ιδιώτη μεσάζοντα κανένα ποσοστό για τίποτα. Γούστο μου, αντίστοιχα θα μπορούσα κι εγώ να σε ρωτήσω "γιατί να μου δώσεις κάρτα, όπου και να πάω δέχονται μετρητά". Απαγορεύουν αύριο τις συναλλαγές με χαρτί, όποτε όχι δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις Αν θέλεις να κάνεις ότι θέλεις, όπως θέλεις, τότε δεν ζεις σε μια κοινωνία που έχει δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, sdikr είπε Απαγορεύουν αύριο τις συναλλαγές με χαρτί, όποτε όχι δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις Αν θέλεις να κάνεις ότι θέλεις, όπως θέλεις, τότε δεν ζεις σε μια κοινωνία που έχει δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις Δεν κατάλαβα, με ρωτάς τι θα έκανα αν δεν είχα την επιλογή να το κάνω; "Απαγορεύουν αύριο τη μπύρα, κάτσε φάτο γιατί έχεις δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις" φάση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Απαγορεύουν αύριο τις συναλλαγές με χαρτί, όποτε όχι δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις Αν θέλεις να κάνεις ότι θέλεις, όπως θέλεις, τότε δεν ζεις σε μια κοινωνία που έχει δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις Αν τα απαγορεύουν με το έτσι θέλω, τότε δεν ζεις και σε μια δημοκρατική κοινωνία, η οποία έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από SabotazNic 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Just now, SabotazNic said: Αν τα απαγορεύουν με το έτσι θέλω, τότε δεν ζεις και σε μια δημοκρατική κοινωνία, ή όποια έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις. Κάνεις λάθος, εδώ μου απαγορεύουν το να γυρνάω γυμνός έξω 1 minute ago, Lucifer said: Δεν κατάλαβα, με ρωτάς τι θα έκανα αν δεν είχα την επιλογή να το κάνω; "Απαγορεύουν αύριο τη μπύρα, κάτσε φάτο γιατί έχεις δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις" φάση; Ναι το είχανε κάνει αυτό παλιότερα στην Αμερική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, sdikr είπε Κάνεις λάθος, εδώ μου απαγορεύουν το να γυρνάω γυμνός έξω Ε και εμένα να σκοτώνω όποιον θέλω, αλλά τι α κανς, να κατς να μαλως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, sdikr είπε Ναι το είχανε κάνει αυτό παλιότερα στην Αμερική ...έχεις διαβάσει μέχρι το τέλος της ιστορίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Just now, Lucifer said: ...έχεις διαβάσει μέχρι το τέλος της ιστορίας; Οχι, έχεις διαβάσει εσύ; πότε τελειώνει η ανθρωπότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Αυτό θα βοηθήσει πιστευτέ ; https://www.ot.gr/2023/01/02/forologia/forologia-eidiseis/eforia-pote-kai-pos-tha-diasyndethoun-oi-tameiakes-me-ta-pos-kai-tin-aade/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 1 minute ago, SabotazNic said: Ε και εμένα να σκοτώνω όποιον θέλω, αλλά τι α κανς, να κατς να μαλως? Οπότε καταλαβαίνεις το ότι υπάρχουν κανόνες, καλό αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 57 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Ενα μεγάλο μέρος των ελλήνων είναι φοροφυγάδες μέχρι το μεδούλι. Απλά ψάχνουν να φορέσουν περιτύλιγμα νομιμότητας για να κοροιδεύουν τους υπόλοιπους που πληρώνουν τα πάντα σαν μαλ@κες. Κάνεις δεν πληρώνει τα πάντα. 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Ω ρε φούστη μου. Πάλι οι συνομωσίες ότι μας παρακολουθούν τι τσίχλες αγοράζουμε από το περίπτερο, σε ποιο κουρείο πάει ο Μπάμπης και τι μπριζόλα αγόρασε από το ΣΜ ο Φανούρης..... Δεν είναι συνομωσία, ακόμα και στο ebanking δημιουργείται ένα προφίλ του τι ξοδέψες και που. Αυτό σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφημιστικούς λόγους το λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, totalius είπε Αυτά όλα είναι ένας καλος λόγος να μας επιβάλουν τη πληρωμή με καρτα . Πόσο πιο πολύ να την επιβάλουν; Σου λένε να χαλάς το 30% του εισοδήματος με κάρτα. Η έννοια της αποταμίευσης πήγε περίπατο. Εγώ μένω με γονείς ρε φίλε, δεν θέλω να ξοδεύω το 30%. Γιατί να έχω τέτοια υποχρέωση; Το φορολογικό όλο είναι στα όρια της υπερβολής. Ας μην το πιάσουμε... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Οχι, έχεις διαβάσει εσύ; πότε τελειώνει η ανθρωπότητα; Της ιστορίας της ποτοαπαγόρευσης εννοούσα. Πώς πήγε η αυθαίρετη κίνηση απαγόρευσης ενός αγαθού, που καμία σχέση δεν έχει με το θρεντ φυσικά, μετά από 13 χρόνια προσπάθειας επιβολής της; Κοινωνικά, πολιτικά και κυρίως οικονομικά; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από Lucifer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Just now, totalius said: Αυτό θα βοηθήσει πιστευτέ ; https://www.ot.gr/2023/01/02/forologia/forologia-eidiseis/eforia-pote-kai-pos-tha-diasyndethoun-oi-tameiakes-me-ta-pos-kai-tin-aade/ ΟΧι δεν θα βοηθήσει, πάλι μπορεί κάποιος να πληρώσει μετρητά 1 minute ago, Lucifer said: Της ιστορίας της ποτοαπαγόρευσης εννοούσα. Πώς πήγε η αυθαίρετη κίνηση απαγόρευσης ενός αγαθού, που καμία σχέση δεν έχει με το θρεντ φυσικά, μετά από 13 προσπάθειας επιβολής της; Κοινωνικά, πολιτικά και κυρίως οικονομικά; Στο πλέον να μην είναι In το να πίνεις αλκοοολ ή να καπνίζεις Και να ξέρεις πως σου κάνουν κακό επιτέλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, Lucifer είπε Γιατί το χαρτί το έχω εγώ, σπίτι μου. Όποτε θέλω το ξοδεύω, όποτε θέλω το δίνω. Δεν πληρώνω κανέναν ιδιώτη μεσάζοντα κανένα ποσοστό για τίποτα. Γούστο μου, αντίστοιχα θα μπορούσα κι εγώ να σε ρωτήσω "γιατί να μου δώσεις κάρτα, όπου και να πάω δέχονται μετρητά". Σε μία νύχτα το χαρτί που έχεις σπίτι σου μπορεί να εξισωθεί σε αξία με χαρτί υγείας. Δεν διασφαλίζεσαι ούτε με αυτό. Και μετά θα σε πληρώνουν με άλλο χαρτί σαν το παρακάτω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις