Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει κάποιος λόγος που πληρώνετε με μετρητα ;

totalius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, sdikr said:

Το έχουν δοκιμάσει άλλοι για εμένα,  εσύ πάλι σίγουρα δεν το έχει δοκιμάσει

Αφού το έχουν δοκιμάσει άλλοι για εσένα, σίγουρα θα ισχύει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Just now, magictoboggan said:

Αφού το έχουν δοκιμάσει άλλοι για εσένα, σίγουρα θα ισχύει

Είναι οι ίδιο που δοκιμάσανε το μην πέφτεις απο τον 10ο όροφο με το κεφάλι,  λες να μην τους πιστέψω;

3 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Με ρωτάς; Δεν ξέρεις;

Ειναι η Γερμανία και η Ολλανδία μεσα στα μη γελοια κρατη της λιστας σου;

Καλά άστο. 

2 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Βασικά εδώ και μερικά χρόνια έχει αποδειχτεί το αντίθετο. Ότι οι 1 εκατομμύρια Μήτσοι , αποφεύγουν φόρους 100 φορές από όσα θα πλήρωνε ο κάθε πλοιοκτήτης. Οπότε καλά θα κάνεις να μην λυπάσαι τον κάθε περίπτερα και να αφήσεις αυτες τις γνωστές κομουνιστικές χαζομάρες ότι 100 άνθρωποι τρώνε τον πλούτο του λαού.

Γυρναω σε αυτο λιγο. Δηλαδη εισαι της αποψης, οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι? 

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Γυρναω σε αυτο λιγο. Δηλαδη εισαι της αποψης, οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι? 

Εσυ πιστεύεις ότι το 60% έχει εισόδημα κάτω από 10000;

5 minutes ago, dtk-386 said:

Καλά άστο. 

Δύσκολο να απαντήσεις, ε; Γιατι φαντάζομαι μονο εχεις ακούσει.

Το αφήνω, δεν θελω να σε φέρω σε ακομα πιο δύσκολη θεση. 

2 minutes ago, SabotazNic said:

Είμαι της άποψης να πληρώνουμε όλοι με κάρτα για να έχει έσοδα το κράτος. Οι πλούσιοι θα βρουν πάντα τρόπο να κλέψουν.

Μόλις τώρα, totalius είπε

Εσυ πιστεύεις ότι το 60% έχει εισόδημα κάτω από 10000;

Απο την ωρα που ειστε 4.5 εκ στην Αθηνα, και οι περισσοτεροι κανουν δουλειες του ποδαριου/με προγραμματα και μενουν με γονεις, ποσιμπολ. Ειναι και ενας μεγαλος αριθμος που παει σεζον, και επιστρεφει παλι στους γονεις. 

Μόλις τώρα, Allan-Wake είπε

Είμαι της άποψης να πληρώνουμε όλοι με κάρτα για να έχει έσοδα το κράτος. Οι πλούσιοι θα βρουν πάντα τρόπο να κλέψουν.

Ωραια, και εγω ειμαι της αποψης να βρισκουν και οι φτωχοι τροπο να κλεβουν. 

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Απο την ωρα που ειστε 4.5 εκ στην Αθηνα, και οι περισσοτεροι κανουν δουλειες του ποδαριου/με προγραμματα και μενουν με γονεις, ποσιμπολ. Ειναι και ενας μεγαλος αριθμος που παει σεζον, και επιστρεφει παλι στους γονεις. 

Ούτε οι ίδιοι του 60% δε το πιστεύουν . Τον Αύγουστο που όλη η Αθήνα θα είναι στα νησιά με εισόδημα κάτω από 10000 θα παει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, totalius είπε

Ούτε οι ίδιοι του 60% δε το πιστεύουν . Τον Αύγουστο που όλη η Αθήνα θα είναι στα νησιά με εισόδημα κάτω από 10000 θα παει 

Μαλλον δεν μπορεις να φανταστεις οτι με 700 τον μηνα, και χωρις εξοδα (για αυτους που μενουν με γονεις/οικογενειες με πολλα εισοδηματα), οτι μπορεις να βαλεις ενα μεγαλο ποσο στην ακρη. Και μαλλον, ολοι αυτοι που θα πανε διακοπες, δεν θα ειναι απο τις 50 σελιδες τουρισμος για ολους, ή τις 45 του κοινωνικου

Και δεν ειναι ολα τα νησια Μυκονος και Σαντορινη απο αποψη εξοδων

Επεξ/σία από SabotazNic

11 minutes ago, SabotazNic said:

Ωραια, και εγω ειμαι της αποψης να βρισκουν και οι φτωχοι τροπο να κλεβουν. 

προσωπικα κλεβω οσο μπορω. Ομως παραδεχομαι οτι ειμαι μερος του προβληματος.

6 λεπτά πριν, totalius είπε

Τον Αύγουστο που όλη η Αθήνα θα είναι στα νησιά με εισόδημα κάτω από 10000 θα παει 

Προφανώς είσαι σε άλλη κατηγορία και ζορίζεσαι να το κατανοήσεις, αλλά πολλά ζευγάρια τη βγάζουν με ~20.000€/έτος.

Κάποια μπορεί περιστασιακά να έχουν κανά χαρτζιλίκι από τους παππούδες (για το παιδί π.χ.) αλλά τι στα λέω, εσύ θα το φορολογούσες κι αυτό.

• Like 2

12 minutes ago, sdikr said:

Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει αμφιβολίες,  όποτε όταν είσαι έτοιμος πες

Δε βρήκα κάποιο βίντεο πάντως που να κάνει πείραμα με το βάτραχο και να δείχνει ότι δεν ισχύει το boiling the frog. Όπως και να έχει πάντως είναι αλληγορία για το πως τα πράγματα κινούνται αργά μέχρι που φτάνεις σε μια κατάσταση που δεν υπάρχει επιστροφή.

Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω από την αρχή του thread είναι ότι τα χρήματα θα έπρεπε να έχουν ένα σοβαρό υλικό αντίκτυπο για να μπορούμε να τους δίνουμε κάποια βάση. Διαφορετικά δεν έχουν διαφορά από της μονόπολης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...