Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει κάποιος λόγος που πληρώνετε με μετρητα ;

totalius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, antonis35 είπε

Φίλε δεν διαφωνώ, αλλά και πάλι ένιωσα άβολα, τελικά δέχτηκε μιας και δεν κρατούσα μετρητά. Από την άλλη μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαρακτηρίσω λοποδυτες την μισή Ελλάδα

Θα πρέπει να αποκτήσουν οι ίδιοι συνειδηση φορολογικη

Για να αποκτηθεί φορολογική συνείδηση πρέπει να υπάρχει σωστή φορολογία και έλεγχος. Το κράτος στηρίζετε στα μαύρα χρήματα εδώ και χρόνια. Νομίζετε ότι δεν μπορεί να τα κόψει? Απλά δεν το συμφέρει. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 minute ago, sdikr said:

Πάλι είσαι μέσα στην ΕΕ,  όποτε πας με τους κανόνες

Εσυ στην επαρχία μπορεί να είσαι λίγο πιο τυχερός να έχεις κήπο, καμία κότα

άλλος μπορεί να πουλήσει το κορμί του, ανταλλακτική οικονομία

Μπα δεν χρειάζεται να πάω με τους κανόνες. Δεν έχω πολλές ανάγκες.

5 minutes ago, dtk-386 said:

Από Σεπτέμβρη ....που λένε στο άλλο θέμα?

Δε νομίζω τόσο γρήγορα. Όπως λένε, τον βάτραχο δεν τον ζεσταίνεις πολύ γρήγορα για να μην ξεπηδήσει από το κατσαρόλι (boiling the frog)

7 minutes ago, Ukforthemoment said:

εσυ τι κάνεις;χωραφάκι ,κατσικακια και κοτούλες;

Και αυτό κάνω. Θες να σου φέρω τίποτα; Δε δέχομαι χρήματα όμως. Τι έχεις να προσφέρεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Αυτά τα 20 δις θα σου δίνανε υγεία παιδεία δρόμους, όλα καλύτερα. 

Καλο αστειο και αυτο. Υπαρχουν απειρα παραδειγματα στην περιοχη μου για πεταμαφαγωμα χρηματων απο τους δημοτικους και κρατικους μηχανισμους, οποτε ασε, μας τα'παν κι αλλοι

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 4

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Καλο αστειο και αυτο. Υπαρχουν απειρα παραδειγματα στην περιοχη μου για πεταμαφαγωμα χρηματων απο τους δημοτικους και κρατικους μηχανισμους, οποτε ασε, μας τα'παν κι αλλοι

οπότε βουρ στο πατσά.

μια χαρά.

Μόλις τώρα, magictoboggan είπε

Μπα δεν χρειάζεται να πάω με τους κανόνες. Δεν έχω πολλές ανάγκες.

Δε νομίζω τόσο γρήγορα. Όπως λένε, τον βάτραχο δεν τον ζεσταίνεις πολύ γρήγορα για να μην ξεπηδήσει από το κατσαρόλι (boiling the frog)

Και αυτό κάνω. Θες να σου φέρω τίποτα; Δε δέχομαι χρήματα όμως. Τι έχεις να προσφέρεις;

Θανάση Ευθυμιάδη εσύ εδώ;

4 minutes ago, magictoboggan said:

Ακόμα ενας μύθος (αυτός με τον βάτραχο)

7 minutes ago, @pnea1973 said:

Για να αποκτηθεί φορολογική συνείδηση πρέπει να υπάρχει σωστή φορολογία και έλεγχος. Το κράτος στηρίζετε στα μαύρα χρήματα εδώ και χρόνια. Νομίζετε ότι δεν μπορεί να τα κόψει? Απλά δεν το συμφέρει. 

Πάντα θα υπάρχει δικαιολογία,   το κράτος δεν στηρίζεται στα μαύρα, ναι μπορεί να τα κόψει, αυτό συζητάμε τώρα, υποχρεωτική συναλλαγή με κάρτα  και ο κόσμος τσινάει, τσινάει γιατί έχει εισόδημα 4000  και αγορές με κάρτα 21000

• Like 2

9 minutes ago, Lucifer said:

Θυμάστε το 2015 με τα capital controls που όλοι έτρεχαν στις τράπεζες να εκδώσουν κάρτες;;;; Τι φάση και αυτή!

Πάντως απο τότε έχει ανέβει κατακόρυφα η χρήση, ήταν φυσικά και το υποχρεωτικό στα καταστήματα να έχουνε Pos που βοήθησε πολύ

Just now, magictoboggan said:

Το έχεις δοκιμάσει;

Το έχουν δοκιμάσει άλλοι για εμένα,  εσύ πάλι σίγουρα δεν το έχει δοκιμάσει

59 minutes ago, sdikr said:

Πόσο καλύτερη τιμή; τι του κόβεις δηλαδή;

Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι είναι τουλάχιστον στο 22% φορολόγηση αν είναι ατομική εταιρία, και λέω 22% γιατί μέχρι τα πρώτα 10.000€ καθαρά είσαι στο 9% άρα αποκλείεται να είναι στο 9%, μπορεί να του κάνει 24% καλύτερη τιμή δηλαδή να ΜΗΝ τον χρεώσει τον ΦΠΑ, ώστε μην κόβοντας απόδειξη ο ιδιος δεν επωμίζεται το «κόστος» της εφορίας.

Στην πράξη, και ανάλογα το είδος της υπηρεσίας ή προϊόντος μπορεί να του πει σου κάνω μια έκπτωση 20-25%.

Ο πελάτης γλιτώνει το 20-25% άμεσα, και ο επαγγελματίας γλιτώνει το 9% ή το 22% κλπ της εφορίας του ΕΠΟΜΕΝΟΥ έτους.

• Like 1

1 hour ago, dtk-386 said:

Ενα γελοίο κράτος όπως πολλοί υποννοείτε είναι η εικόνα των πολιτών του. Μαντέψτε.

Ποιο κράτος ειναι μη γελοίο; Θελω να το μελετησω.

• Like 1

2 minutes ago, polaki said:

Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι είναι τουλάχιστον στο 22% φορολόγηση αν είναι ατομική εταιρία, και λέω 22% γιατί μέχρι τα πρώτα 10.000€ καθαρά είσαι στο 9% άρα αποκλείεται να είναι στο 9%, μπορεί να του κάνει 24% καλύτερη τιμή δηλαδή να ΜΗΝ τον χρεώσει τον ΦΠΑ, ώστε μην κόβοντας απόδειξη ο ιδιος δεν επωμίζεται το «κόστος» της εφορίας.

Στην πράξη, και ανάλογα το είδος της υπηρεσίας ή προϊόντος μπορεί να του πει σου κάνω μια έκπτωση 20-25%.

Ο πελάτης γλιτώνει το 20-25% άμεσα, και ο επαγγελματίας γλιτώνει το 9% ή το 22% κλπ της εφορίας του ΕΠΟΜΕΝΟΥ έτους.

Είναι το κέρδος,  είναι το ΦΠΑ που γλυτώνει απο εσένα,  είναι το ΦΠΑ που θα κόψει σε κάποιον άλλον για να δικαιολογήσει το τιμολόγιο που έχει, αν δεν σου κάνει έκπτωση 50% απλά σε κλέβει

9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

οπότε βουρ στο πατσά.

μια χαρά.

Ουτε εσυ προσφερεις λυση στο θεμα του "κλεψιματος" στο νομιμο χρημα, το οποιο γινεται με τραπεζικα συστηματα. Ξαναλεω, ή κλεβουμε ολοι ή κανενας. Simple as that

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...