Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρατηρώ κάτι περίεργο εδώ και κάποιον καιρό. Οταν μου απαντάει κάποιος ή αναφέρει το όνομα μου σε κάποιο σχόλιο σε η ομάδα η σελίδα του facebook, παρατηρω ότι μπορεί να εμφανιστεί μια ειδοποιηση με θόρυβο στην εφαρμογή του fb στο κινητό, όμως άμα δεν προλάβω να πατήσω εκεί για να δω την απάντηση που μου έγραψαν, η ειδοποίηση δεν εμφανίζεται μετά στην λίστα των ειδοποιησεων που είναι όλες μαζί μαζεμένες, παρατηρώ πως κάποιες λίγες δεν θα εμφανιστουν εκεί, χονδρικά είναι 1 στις 10 ειδοποιήσεις που θα συμβεί αυτό. Έτσι χάνω την απάντηση η την αναφορά στο όνομα μου που έκαναν σε σελίδα ή ομάδα και δεν μπορώ να την βρω ούτε και να απαντήσω. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό το πρόβλημα; Δεν έχω καταλάβει αν είναι θέμα της σελίδας η του προφίλ μου. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από Basilhs23___
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Θέμα του Facebook είναι, που έχει καταντήσει ό,τι να 'ναι. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ για να το λύσεις. Απλά περιμένεις. Κι εγώ έχω διάφορα προβλήματα. Μέχρι πριν δεν είχα notifications σε σχόλια και reactions, αλλά δούλευε κανονικά το tag. Τόσο σε mobile app, όσο κι από το λάπτοπ. Είδα ότι φτιάχτηκε. Αν μου έγραφαν και πού μου έγραφαν και αν τα είδα όλα, who knows. Επίσης, ένα πρόβλημα που παραμένει είναι με τα προσωπικά μηνύματα. Κάποιες φορές ακούγεται ένας ήχος και καταλαβαίνω ότι κάτι μου έστειλαν, οπότε μπαίνω και το βλεπω. Άλλες φορές τίποτα. Μόνον εάν μπαίνω από το λάπτοπ, θα τα δω όλα. Bottom line: απλά υπομονή μέχρι να το φτιάξουν. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από Mrs. Hyde
Nabuko Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Yπάρχει γενικό θέμα https://downdetector.com/status/facebook/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα