Mitsakoss1984 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο forum ελπιζω να το γραφω σε σωστο θεμα γιατι δεν το γνωριζω πολυ καλα το forum ενας φιλος μου το προτεινε να ρωτησω εδω. Ακουσα ενα τραγουδι στο internet radio του εξωτερικου και εβαλα το shazam να μου βρει το τραγουδι ,βρηκε το τραγουδι (εαν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυτο) δειχνει οτι υπαρχει στο apple music και στο spotify εγω δεν εχω ξανα ασχοληθει με αυτα τα πραγματα ομως επειδη εχω android κινητο κατεβασα spotify και οταν παω να ακουσω το τραγουδι δεν με αφηνει μ λεει δοκιμαστε την prenium εκδοση. τι θελει να πει ο ποιητης αλλα τραγουδια με αφηνει να τα ακουσω γινεται να το ακουσω καπως εστω να δω εαν ειναι αυτο το τραγουδι ? που ψαχνω γιατι δεν υπαρχει πουθενα αλλου οσο εψαξα Ουτε youtube Σας ευχαριστω Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από Mitsakoss1984 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 To ιδιο το shazam δεν σου παιζει μερος το τραγουδιου οταν το βρισκει, για να καταλάβεις ποιο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsakoss1984 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 οχι ειναι απο τα τραγουδια που το ιδιο το shazam δεν εχει επιλογη να το ακουσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Ούτε στο youtube δεν μπορείς να το βρεις; Ποιος είναι ο τίτλος του και ποιος ο τραγουδιστής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα