Προς το περιεχόμενο

Μηχανή για κατηγορία Α2 χωρίς συμπλέκτη που να μην είναι scooter υπάρχει?

EcoBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, EcoBill said:

Δεν υπάρχει αυτό που ψάχνω. Θα πάω για scooter και θα το δείτε σε 2 χρόνια στις αγγελίες😂.

στην θεση σου απλα θα εδινα το δίπλωμα καθώς πρέπει ξανά

On 26/06/2023 at 21:47, mp123 said:

Μηχανή υπάρχει όπως την θες. Honda nc750 dct. Αντέχεις στο budget ; Αν ναι προχώρα.

βγαίνεi σε a2? στο site της honda δεν γράφει κάπου ότι μπορει να βγει περιορισμένο

Επεξ/σία από Black Demis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Black Demis είπε

στην θεση σου απλα θα εδινα το δίπλωμα καθώς πρέπει ξανά

βγαίνεi σε a2? στο site της honda δεν γράφει κάπου ότι μπορει να βγει περιορισμένο

Νομίζω πως είναι. 0.28 μέγιστη  αναλογία ιπποδύναμη με βάρος.   57.8/224 = 0.26.  Άρα νομίζω μπορεί να βγάλει α2.Εκτος και την περιορίσει στον σαρακακη.

Να τονίσω κι εγώ ότι το να οδηγείς όχημα με δίπλωμα που δε το καλύπτει ως κατηγορία, σημαίνει απλά ότι οδηγείς χωρίς δίπλωμα. Νομικά είναι ακριβώς το ίδιο. Δε δίνει κάποιο... "bonus" το ροζ πλαστικό που έχει εκδοθεί γι' άσχετη-ες κατηγορία-ες. Και εννοείται ότι δε σε καλύπτει ούτε και η ασφάλεια, από τη στιγμή που δεν έχεις δίπλωμα.

Τώρα επειδή οι «κανονικές» μηχανές χωρίς συμπλέκτη είναι πρακτικά ελάχιστες, αλλά και το κόστος επανεξέτασης και αλλαγής του διπλώματος αστείο μπροστά στην αγορά μίας μηχανής, εγώ θα 'λεγα να ξαναδώσεις. Προτιμάς να δώσεις 5.000€ για κάτι που δε σ' αρέσει καν, από το να δώσεις 4.800€ (πλην το δίπλωμα δηλαδή) και να πάρεις μετά κάτι που όντως γουστάρεις;

;)

• Thanks 1

9 ώρες πριν, mp123 είπε

Νομίζω πως είναι. 0.28 μέγιστη  αναλογία ιπποδύναμη με βάρος.   57.8/224 = 0.26.  Άρα νομίζω μπορεί να βγάλει α2.Εκτος και την περιορίσει στον σαρακακη.

Βρήκα αυτό Honda NC700X 2012 το οποίο είναι αυτόματο σύμφωνα με το τι μου είπε αυτός στην αγγελία αλλά εγώ μπορώ να οδηγήσω 47,5 HP και αυτό είναι στα 51. 

Κάτι τέτοιο το κάνει νόμιμο από την ελληνική νομοθεσία? https://jkmoto.ie/product/restrictor-kit-35kw-48ps-hon-nc700x-s-rc63-rc61/ 

6 λεπτά πριν, EcoBill είπε

Βρήκα αυτό Honda NC700X 2012 το οποίο είναι αυτόματο σύμφωνα με το τι μου είπε αυτός στην αγγελία αλλά εγώ μπορώ να οδηγήσω 47,5 HP και αυτό είναι στα 51. 

Κάτι τέτοιο το κάνει νόμιμο από την ελληνική νομοθεσία? https://jkmoto.ie/product/restrictor-kit-35kw-48ps-hon-nc700x-s-rc63-rc61/ 

Τι άκυρες σκέψεις είναι αυτές;Οχι δεν το κάνει νόμιμο κάτι τέτοιο,νομιμο είναι αυτό που γράφει η άδεια κυκλοφορίας.

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι άκυρες σκέψεις είναι αυτές;Οχι δεν το κάνει νόμιμο κάτι τέτοιο,νομιμο είναι αυτό που γράφει η άδεια κυκλοφορίας.

Το ρωτάω επειδή στην Αγγλία δουλεύει https://www.ebay.com/itm/224831856070

• Like 1

19 hours ago, mp123 said:

Δυστιχος πάει βάση αλόγων αν δεν έχει limiter από μαμα παράνομο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...