Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβγαλα δίπλωμα για κατηγορία Α2 αλλά ενημερώθηκα μετά ότι το δίπλωμα μου δεν μπορεί να οδηγήσει με συμπλέκτη. Ποιες επιλογές έχω από μηχανές που να μην είναι scooter. (Ναι ντρέπομαι ότι κολλάω στην εμφάνιση δεν μου αρέσουν το ότι είναι πολύ χοντρές.)

Budget 5000 ευρώ
Α2 δίπλωμα σημαίνει μέχρι 47.6 hp 

Παράδειγμα μηχανών που μου άρεσαν 

CF MOTO 250NK

DAYTONA T310

BENELLI TRK 502

Ποιες είναι οι επιλογές μου?

Δημοσ.
12 minutes ago, EcoBill said:

Έβγαλα δίπλωμα για κατηγορία Α2 αλλά ενημερώθηκα μετά ότι το δίπλωμα μου δεν μπορεί να οδηγήσει με συμπλέκτη. Ποιες επιλογές έχω από μηχανές που να μην είναι scooter. (Ναι ντρέπομαι ότι κολλάω στην εμφάνιση δεν μου αρέσουν το ότι είναι πολύ χοντρές.)

Budget 5000 ευρώ

CF MOTO 250NK

DAYTONA T310

BENELLI TRK 502

Ποιες είναι οι επιλογές μου?

Αν έχεις δώσει εξετάσεις χωρίς συμπλέκτη, τότε δεν θα μπορείς να οδηγήσεις χωρίς συμπλέκτη, αν έχεις δώσει με συμπλέκτη τότε μπορείς και τα δυο

Μήπως να μιλήσεις με την σχολή αν μπορείς να ξαναδώσεις με συμπλέκτη;   είναι κρίμα να περιορίσεις τις επιλογές σου

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sdikr είπε

Μήπως να μιλήσεις με την σχολή αν μπορείς να ξαναδώσεις με συμπλέκτη;   είναι κρίμα να περιορίσεις τις επιλογές σου

Θα μου φύγουν τζάμπα 100 ευρώ ενώ σε 2 χρόνια έτσι και αλλιώς θα δώσω για άνευ με συμπλέκτη.

Εγώ έδωσα με αυτόματο και το πήρα. Αυτό που σκέφτομαι είναι είτε να πάρω μία νορμαλ μηχανή Α2 με συμπλέκτη ασχέτως του διπλώματος ( ξέρω να την οδηγάω). Είτε να πάρω ένα scooter αναγκαστικά το οποίο δεν μου αρέσει για να φάει πούλημα σε 2 χρόνια  αφού πάρω το ανευ για να πάρω κάτι που όντως μου αρέσει. Δεν ξέρω τι επιπτόσεις έχει νομικά η πρώτη επιλογή αλλά θα ρωτήσω κάποιον δικηγόρο.

• Confused 1
Δημοσ.
2 hours ago, EcoBill said:

Θα μου φύγουν τζάμπα 100 ευρώ ενώ σε 2 χρόνια έτσι και αλλιώς θα δώσω για άνευ με συμπλέκτη.

Εγώ έδωσα με αυτόματο και το πήρα. Αυτό που σκέφτομαι είναι είτε να πάρω μία νορμαλ μηχανή Α2 με συμπλέκτη ασχέτως του διπλώματος ( ξέρω να την οδηγάω). Είτε να πάρω ένα scooter αναγκαστικά το οποίο δεν μου αρέσει για να φάει πούλημα σε 2 χρόνια  αφού πάρω το ανευ για να πάρω κάτι που όντως μου αρέσει. Δεν ξέρω τι επιπτόσεις έχει νομικά η πρώτη επιλογή αλλά θα ρωτήσω κάποιον δικηγόρο.

Η πρώτη επιλογή έχει οτι επιπτώσεις έχει το να μην έχεις δίπλωμα,  αν σε πιάσουν

Οπότε κρίνεις και πράτεις

• Thanks 1
Δημοσ.
23 hours ago, EcoBill said:

δεν στεκουν αυτα ....

ασφαλεια πως θα βγαλεις οταν δεν θα εχεις διπλωμα για το οχημα αυτο;

γιατι δεν θα χασεις με τις διπλες μεταβιβασεις; δεν θα χασει αξια το σκουτερ σε 2 χρονια ( ελπιζοντας οτι δεν θα βγαλει ζημιες ή πτωσεις και στουκες )

αν θες να οδηγεις οχημα με συμπλεκτη απλα πρεπει να εχεις το καταλληλο διπλωμα απλα τα πραγματα

τα 100 ευρα αυτα ειναι τιποτα μπροστα σε ολα τα εξοδα που σε περιμενουν .... κρανη μπουφαν γαντια παντελονια παπουτσια αδιαβροχα

αξεσουαρ κλειδαριες λαστιχα σερβις ασφαλειες

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερο να ξανά δώσεις, όσα ξέρω χωρίς συμπλέκτη αλλά να είναι και μηχανή έχει η honda με dct, καινά βρεις κάτι σε a2 έκδοση το budget θα ξεφύγει κατά πολύ πολύ πολύ.

Βγάλε το δίπλωμα που θέλεις πάρε κάνα 300nk που σου άρεσε κιόλας μάθε να οδηγας και να δεις πως φαίνεται μια μηχανή (θα το γουστάρεις κιόλας είναι ωραίο μηχανάκι) και μετά βλέπεις

Μην βαριέσαι την διαδικασία

Α και απάντηση για το άλλο που ρωτάς, αν οδηγας μηχανή με συμπλέκτη και το δίπλωμα είναι χωρίς νομικά είναι ακριβός σαν να οδηγας εντελώς χωρίς δίπλωμα, ουσιαστικά και ασφάλεια να κάνεις δεν σε καλύπτει και ουσιαστικά είναι ανασφαληστο το όχημα και αν γίνει κάτι και τρακάρεις κάποιον για πολλά χρόνια θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις στα δικαστήρια

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοιγω αλλο θέμα, εχω διπλωμα για ΙΧ Γ κατηγορίας και θέλω να οδηγαω λεωφορεία με ρυμουλκουμενο. Τι επιλογές εχω;

Σημειωση, δεν θελω να βγάλω αλλο διπλωμα. Ρωτάω τι επιλογές εχω απο ωραια λεωφορεία.

Επεξ/σία από dbrillis
Δημοσ.
2 hours ago, dbrillis said:

Για να μην ανοιγω αλλο θέμα, εχω διπλωμα για ΙΧ Γ κατηγορίας και θέλω να οδηγαω λεωφορεία με ρυμουλκουμενο. Τι επιλογές εχω;

Σημειωση, δεν θελω να βγάλω αλλο διπλωμα. Ρωτάω τι επιλογές εχω απο ωραια λεωφορεία.

Δεν ζητάει αυτό ο ts όμως,  ζητάει αν υπάρχουν μηχανές όπως αυτές που του αρέσουν χωρίς συμπλέκτη,

Δημοσ.
On 24/06/2023 at 13:13, EcoBill said:

Εγώ έδωσα με αυτόματο και το πήρα. Αυτό που σκέφτομαι είναι είτε να πάρω μία νορμαλ μηχανή Α2 με συμπλέκτη ασχέτως του διπλώματος ( ξέρω να την οδηγάω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, dbrillis said:

Η πρώτη ερώτηση ήταν αυτή

On 24/06/2023 at 11:32, EcoBill said:

Budget 5000 ευρώ

CF MOTO 250NK

Ο τίτλος αυτός

Μηχανή για κατηγορία Α2 χωρίς συμπλέκτη που να μην είναι scooter υπάρχει?

Επεξ/σία από sdikr
Δημοσ.

Η εμπειρία μου λεει οτι ανεξάρτητως πως αρχισε το θεμα ο ts εχει στο μυαλό του μονο αυτο που σου εκανα quote παραπανω.

Επίσης χαλάς το θεμα του ανθρώπου με τις πολλες εκτος θέματος τοποθετήσεις σου. 

Δημοσ.
3 minutes ago, dbrillis said:

Η εμπειρία μου λεει οτι ανεξάρτητως πως αρχισε το θεμα ο ts εχει στο μυαλό του μονο αυτο που σου εκανα quote παραπανω.

Επίσης χαλάς το θεμα του ανθρώπου με τις πολλες εκτος θέματος τοποθετήσεις σου. 

Εγώ χαλάω το θέμα και όχι εσύ που γράφεις περι λεωφορείου; οκ οτι πεις!

Δημοσ.
4 hours ago, dbrillis said:

Οι επιλογές που έχεις ειναι να βγάλεις δίπλωμα για Δ1, Δ, Δ1Ε ή ΔΕ αναλόγος το πόσο μεγάλο το θες το λεωφορείο και το ρυμουλκόμενο. 

Τι ερώτηση ειναι αυτη;

Δημοσ.

Πάντως αν ήμουν δικηγόρος, θα χρέωνα για ερωτήσεις σαν αυτή. Τέτοια ευκαιρία δεν πάει χαμένη:

On 24/06/2023 at 15:13, EcoBill said:

Δεν ξέρω τι επιπτόσεις έχει νομικά η πρώτη επιλογή αλλά θα ρωτήσω κάποιον δικηγόρο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...