Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Δεν ξέρω αν ανεβάζω την ερώτηση στο σωστό θέμα. Θέλω να πουλήσω κάποια πράγματα μέσω του ίντερνετ. Ξέρετε καμιά ασφαλής ιστοσελίδα / markerplace ώστε να μπορώ να πουλήσω το προϊόν με ασφάλεια;

Είδα ότι πολλοί χρησιμοποιούν και εδώ για πωλήσεις αλλά ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας μήπως υπάρχει κάτι πιο ασφαλες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όπως είπε κι ο Νίκος, το πού θα βάλεις την αγγελία σου, δεν σου εξασφαλίζει τίποτα. Στην επιλογή τού συναλλασσόμενου μέλους είναι που κρίνονται όλα.

Ξεκίνα βάζοντας εδώ και στο marketplace του Facebook.

Από εκεί και πέρα, κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να μην έχεις παρατράγουδα (είσαι υπεραναλυτικός στο τι δίνεις με περιγραφή και φωτογραφίες, ζυγιάζεις και λίγο τον συνομιλητή σου από την κουβέντα σας, το προφίλ του κλπ κι αποφασίζεις αν θα παίρνεις έστω τα έξοδα τραπεζικά και τα υπόλοιπα θα τα βάλεις αντικαταβολή (δεν είναι λίγες οι φορές που απλά δεν πάνε να παραλάβουν και χρεώνεσαι άδικα)). Σε περίπτωση που πας χέρι χέρι, είσαι πάλι σούπερ αναλυτικός και δείχνεις τι πας να του πουλήσεις, για να γλιτώσεις μετά τα μα και μου κατόπιν εορτής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, ό,τι είπαν κ οι προηγούμενοι

από κει κ πέρα, σαν sites έχει κ το car.gr , aggeliopolis.net κ πολλά πολλά ακόμα.

Επεξ/σία από Kthulhou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...