Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Λ

2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

^

Δε θυμάμαι άλλον εκτός από εσάς τους 2 που να χρησιμοποιεί το caret

Δημοσ.
1 minute ago, Maurikycli said:

Λ

Το έχω γυρίσει και κεφαλαίο λάμδα!

Σίγουρα ειναι άλλος ένας αλλά δεν μπαίνει 

(Και τόση ώρα προσπαθούσα να δω πώς να μεγενθύνω τη γραμματοσειρά από κινητό τηλέφωνο! 😕)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

(Και τόση ώρα προσπαθούσα να δω πώς να μεγενθύνω τη γραμματοσειρά από κινητό τηλέφωνο! 😕)

😕

Δημοσ.

Να υπενθυμίσω πως αυτά που βλέπεις με αρχικές τιμές ΑΠΟ 28-30 χιλιάρικα δεν τα φτάνεις στο budget σου γιατί είναι πάντα κακή επιλογή να πάρεις την basic/άδεια έκδοση πόσο μάλλον όταν το θες και αυτόματο. 

Αν όντως το αυτόματο είναι κάτι που θες όπως και να έχει... Τότε θα πρότεινα tesla με επιδότηση. 

Ότι και αν πάρεις, να κοιτάξεις/ρωτήσεις για τις full εκδόσεις. Αξίζουν.

Κάνεις τεστ drive με κλειστό ράδιο, κλειστά παράθυρα, ανοιχτό AC και γεμίζεις και κρατάς την 3η ψιλά στις 4Κ+ στροφές για να ακούσεις αν ο θόρυβος που περνάει στην καμπίνα είναι σε χαμηλά επίπεδα. 

Ο θόρυβος στην καμπίνα είναι κάτι που αναφέρεται σπάνια σε reviews και πάσχουν αρκετές μάρκες σε μεσαία μοντέλα και προσωπικά είναι από τους τοπ λόγους για να μην προβώ σε αγορά. Ειδικά σε μακρινά ταξίδια το να περνάει αρκετή βαβούρα στην καμπίνα είναι ότι χειρότερο! 😅

Επίσης πάρε αυτό που το βλέπεις και γουστάρεις και όχι μόνο να είναι καλό στα specs για την τιμή του.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα φίλε,

σίγουρα με τόσες προτάσεις εδώ πέρα θα έχεις μπερδευτεί.
Εγω συμφωνώ με τα την αποψη που ειπωθηκε παραπάνω σχετικα με το ότι απεχεις απο την οδήγηση 2 χρονια και καλο ειναι να μη πας σε κάτι τόσο μεγάλο σύν ότι τα μεγάλα SUV ειδικα σε αυτη την φαση της ζωής σου (ειμαστε ιδια ηλικία) δεν θα σου προσφέρουν κάτι παραπάνω απο οσο χρειάζεσαι. Ειπες θέλεις ανεση και ασφάλεια και εγώ θα προσθέσω θα χρειαστείς και ευκολία. Ενα μεγάλο αμαξι στην αθηνα μόνο ευκολία δεν δίνει! Εγω εδώ και λίγες εβδομαδες έχω το bmw 116i το οποιο ειναι νεανικό, άνετο, όμορφο και ασφαλές. Ειμαι 1,92 και συνήθως τα αμαξια τα κανω 3θεσια επειδη κολλάω τέρμα πίσω το καθισμα αλλα σε αυτο έχει αρκετό χώρο. Σε αυτόματο (και η BMW έχει τα καλύτερα κιβώτια που ειδικα σε αυτόματο ειναι πολύ σημαντικό) με μεταλικό χρώμα και ζάντα πιάνει τα 28Κ νομίζω. Και έχει ολα τα καλουδια που ειναι μόδα πλεόν οπως οθόνες android auto κλπ!

Από την άλλη θα πρέπει να το δεις και στο μέλλον τι service έχουν, πόσο κοστίζουν και άλλα σχετικά! 

Καλη επιτυχια στην αναζήτηση σου

Επεξ/σία από hunter32
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 hours ago, Silverage said:

Μου προτάθηκε και το Mazda CX5. Τί γνώμη έχετε γι'αυτό;

ρε φιλε μας δουλευεις; παρε και Cadillac Escalade αν ειναι. Ειναι καποιο τρολλοθεμα; του τυπου εχω 35κ να δωσω με την ελπιδα να κανεις τριγκερ κοσμο που μπορει να μην εχει; Πας σε ακομα μεγαλυτερο αμαξι, 2000 κυβικα, για να κινεισαι 95% μεσα στην πολη; ολα αυτα με 1200 μισθο. 

Απο τα οχηματα που εγραψες στο αρχικο ποστ σου, κατα την αποψη μου, πιο "πολυ αυτοκινητο" παιρνεις με το tucson/sportage (ιδιος ομιλος ειναι), μιλαμε παντα στις φουλ εκδοσεις τους. Το να παρεις ενα μεγαλο αμαξι αλλα στην βασικη εκδοση ειναι αποτυχια και θα μετανιωσεις την αποφαση σου, και στα οχηματα αυτα η φουλ εκδοση αποσο θυμαμαι βγαινει πανω απο 35κ ευρω στα καινουρια.

Απο κει και περα για χρηση μεσα στην αθηνα και αντε πες 2 φορες το χρονο εκδρομη αλλου, για κανεναν απολυτως λογο δεν αξιζει να παρεις σαν 28χρονος χωρις οικογενεια ενα τετοιο μεγαλο οχημα. Θα φας τρελο ζορι στην κινηση στους δρομους και τα στενακια και στο παρκαρισμα και οσες καμερες και αν εχει το οχημα αυτο δεν αλλαζει την γεωμετρια του και την σαπιλα των δρομων της πολης. Ταυτοχρονα ειναι στανταρακι οτι θα εχεις μικρογρατζουνιες ή ισως και μεγαλυτερες (οπως εχουμε ολοι μας, ειδικα στο 1ο αυτοκινητο) οποτε ισως εχει νοημα η μεικτη ασφαλεια.

αν οπωσδηποτε θελεις ντε και καλα οχημα τυπου SUV πρεπει να κατεβεις μια κατηγορια μεγεθους και ταυτοχρονα να σκεφτεις λιγο ψυχραιμα ποιο το νοημα ενος suv οταν ουτε τετρακινηση θα εχεις, ουτε εκδρομες θα κανεις ουτε κοσμο να μεταφερεις εχεις απλα εχεις λιγο μεγαλυτερο ground clearance.

Επεξ/σία από epp
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Maurikycli said:

Λ

Παραμένει πισωκίνητη;

Εγώ ειμαι αδιόρθωτος.

Από εσένα δεν το περίμενα 😕

Ούτε εγώ 😕

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
Στις 25/6/2023 στις 7:51 ΜΜ, Silverage είπε

Αποφάσισα τώρα να πάρω αυτοκίνητο γιατί κουράστηκα συνέχεια να ψάχνομαι με τα ΜΜΜ, να μην μπορώ να πεταχτώ κάπου κοντά στα γρήγορα και να το κόβω συνέχεια ποδαράτο και επίσης εδώ και 13 χρόνια δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο στην οικογένεια για μια ώρα ανάγκης. 

Το σπίτι που μένω είναι στο όνομα των γονιών μου btw.

Αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στα SUV της Skoda, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο οι αρχικές τιμές είναι:

Υπάρχουν και τα υβριδικά Eniaq iV αλλά ξεφεύγουν στην τιμή. Όλα είναι μεγάλα αυτοκίνητα, το μικρότερα είναι 4,20μ έχουν χώρους, κάνεις άνετα ταξίδι!! Εχω μπει σε παλιότερο Κodiaq και πραγματικά 5 άτομα με πράγματα με πολύ άνεση κάνουν road trip!!

Τέλος να προτείνω μια κατά τη γνώμη έξυπνη κίνηση, αφού όντως έχεις τα μετρητά για αγορά, αντί να αγοράσεις το αυτοκίνητο, και να χάνεις λεφτά με το που πατήσεις οδόστρωμα, επένδυσέ τα!!! Υπάρχουν άπειρες πλατφόρμες όπως Freedom24 για να το δοκιμάσεις μόνος αν γνωρίζεις αλλιώς μπορείς να το αναθέσεις σε άλλους που ξέρουν! Με συντηριτικές επενδύσεις μπορείς να πετύχεις μια επιστροφή της τάξης του 1% μηνιαία και ουσιαστικά να καλύπτεις τα έξοδα μηνιαίου leasing αξίας 350. Ανόλαγα τα επιτόκια μπορεί να αξίζει να αγοράσεις αλλά με χρηματοδότηση και να δεις αν με τις επενδύσεις να μπορείς να καλύψεις τις δόσεις.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...