runner69 Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Andrew_2k είπε Άρα αφου γίνει η μεταβίβαση που και πως πληρώνονται τα 2 παράβολα? ή το βγάζει και αυτό μέσα στο gov? Ευχαριστώ. Τα παράβολα εμφανίζονται κατα τη διαρκεια της αίτησης και πριν ολοκληρωθει η μεταβιβαση. Αφορα τον αγοραστη στο να να τα πληρωσει Επεξ/σία 27 Μαρτίου από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george2143 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Καλησπερα θα αγορασω ενα αμξι απο ιδιωτη την επομενη εβδομαδα . Επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω αμαξι ηθελα να ρωτησω γαι την διαδικασια .Ουσιαστικα κανουμε την μεταβιβαση μεσω gov , υπογραφουμε την αδεια κυκλοφοριας και μετα του μεταφερω τα χρηματα ; Επισης μετα την ολοκληρωση αυτης διαδικασιας σαν αγοραστης τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 14 ώρες πριν, george2143 είπε Καλησπερα θα αγορασω ενα αμξι απο ιδιωτη την επομενη εβδομαδα . Επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω αμαξι ηθελα να ρωτησω γαι την διαδικασια .Ουσιαστικα κανουμε την μεταβιβαση μεσω gov , υπογραφουμε την αδεια κυκλοφοριας και μετα του μεταφερω τα χρηματα ; Επισης μετα την ολοκληρωση αυτης διαδικασιας σαν αγοραστης τι πρεπει να κανω? Δεν νομιζω να δεχτει κανενας να του μεταφερεις τα χρηματα αφου σου κανει την μεταβιβαση. Βρεθειτε μαζι σε μια καφετερια, ξεκινατε τη διαδικασια μεσω gov και πριν το τελικο υποβολη , πρεπει να πληρωσεις και τα τελη μεταβιβασης, του μεταφερεις τα χρηματα και σου ολοκληρωνει την μεταβιβαση. Σου υπογραφει την αδεια και το παιρνεις και φευγεις. Μετα εντος 30 ημερων πας στην υπηρεσια μεταφορων που επελεξες και παιρνεις την κανονικη αδεια στο ονομα σου. Απαξ και το κανετε μεσω gov, μετα σου ανηκει και μπορεις να το ασφαλισεις επιτοπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george2143 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 7 ώρες πριν, runner69 είπε Δεν νομιζω να δεχτει κανενας να του μεταφερεις τα χρηματα αφου σου κανει την μεταβιβαση. Βρεθειτε μαζι σε μια καφετερια, ξεκινατε τη διαδικασια μεσω gov και πριν το τελικο υποβολη , πρεπει να πληρωσεις και τα τελη μεταβιβασης, του μεταφερεις τα χρηματα και σου ολοκληρωνει την μεταβιβαση. Σου υπογραφει την αδεια και το παιρνεις και φευγεις. Μετα εντος 30 ημερων πας στην υπηρεσια μεταφορων που επελεξες και παιρνεις την κανονικη αδεια στο ονομα σου. Απαξ και το κανετε μεσω gov, μετα σου ανηκει και μπορεις να το ασφαλισεις επιτοπου. Η πληρωμη των τελων μεταβιβασης γινεται κατευθειαν εκεινη την ωρα σωστα ? Επισης οταν πληρωσω τα τελη του μεταφερω τα χρηματα και ολοκληρωνεται η διαδικασια, αν καταλαβα καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, george2143 είπε Η πληρωμη των τελων μεταβιβασης γινεται κατευθειαν εκεινη την ωρα σωστα ? Επισης οταν πληρωσω τα τελη του μεταφερω τα χρηματα και ολοκληρωνεται η διαδικασια, αν καταλαβα καλα? Σωστα στο πρωτο. Για το δευτερο, οταν μεταφερεις τα χρηματα , μετα πρεπει αυτος να πατησει το τελευταιο "υποβολη". Δεν ολοκληρωνεται αυτοματα η διαδικασια. Για αυτο να εχετε ιδια τραπεζα, να ελεγξει την μεταφορα και να την υποβαλει. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george2143 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 31 λεπτά πριν, runner69 είπε Σωστα στο πρωτο. Για το δευτερο, οταν μεταφερεις τα χρηματα , μετα πρεπει αυτος να πατησει το τελευταιο "υποβολη". Δεν ολοκληρωνεται αυτοματα η διαδικασια. Για αυτο να εχετε ιδια τραπεζα, να ελεγξει την μεταφορα και να την υποβαλει. Εγινε σε ευχαριστω παρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα όποιον γνωρίζει. Θέλω να κάνω ηλεκτρονικά μεταβίβαση το αυτοκίνητο μου σε ένα φίλο. Πρέπει να μου περάσει τα χρήματα μέσω τραπέζης; (Επειδή μου τα έδωσε στο χέρι). Αν είναι να το που να τα βάλει στον λογαριασμό του και να μου τα μεταφέρει από εκεί στον δικό μου. Επίσης, μέχρι να παραλάβει την άδεια, επειδή θέλει να χρησιμοποιεί άμεσα το αυτοκίνητο, μπορεί να βγάλει ασφάλεια στο όνομα του; Βγαίνει δηλαδή μία προσωρινή άδεια από την διαδικασία της ηλεκτρονικής μεταβίβασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 ώρα πριν, @ngelos είπε Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα όποιον γνωρίζει. Θέλω να κάνω ηλεκτρονικά μεταβίβαση το αυτοκίνητο μου σε ένα φίλο. Πρέπει να μου περάσει τα χρήματα μέσω τραπέζης; (Επειδή μου τα έδωσε στο χέρι). Αν είναι να το που να τα βάλει στον λογαριασμό του και να μου τα μεταφέρει από εκεί στον δικό μου. Επίσης, μέχρι να παραλάβει την άδεια, επειδή θέλει να χρησιμοποιεί άμεσα το αυτοκίνητο, μπορεί να βγάλει ασφάλεια στο όνομα του; Βγαίνει δηλαδή μία προσωρινή άδεια από την διαδικασία της ηλεκτρονικής μεταβίβασης; Για το πρωτο σκελος αν δεν κανω λαθος δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα καλυτερα να ρωτησεις λογιστη Για το δευτερο σκελος, με το που ολοκληρωσετε την διαδικασια , υπογραφετε την παλια αδεια και το παιρνει και φευγει. Μπορει να κανει επιτοπου ασφαλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Στο τέλος γράφε ότι πρέπει ο αγοραστής να προσέλθει εντός 30 ημερών στο Τμήμα Χορήγησης Αδειών Κυκλοφορίας, προσκομίζοντας το αποδεικτικό εξόφλησης των τελών αδείας και μεταβίβασης του οχήματος. Αποδεικτικό μεταβίβασης είναι η απόδειξη από την τράπεζα που πλήρωσε τα έξοδα μεταβίβασης; Δεν βρίσκω κάτι άλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, @ngelos είπε Στο τέλος γράφε ότι πρέπει ο αγοραστής να προσέλθει εντός 30 ημερών στο Τμήμα Χορήγησης Αδειών Κυκλοφορίας, προσκομίζοντας το αποδεικτικό εξόφλησης των τελών αδείας και μεταβίβασης του οχήματος. Αποδεικτικό μεταβίβασης είναι η απόδειξη από την τράπεζα που πλήρωσε τα έξοδα μεταβίβασης; Δεν βρίσκω κάτι άλλο.. Ναι , μαζι με την υπογεγραμμενη αδεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα