cricket Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 55 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι βέβαια, όπως ακριβώς δεν θα έδινα ούτε το αυτοκίνητο μου σε κάποιον εφόσον μου έλεγε ότι θα πάει στο μεταφορών να το μεταβιβάσει. Εννοείται όμως πως θα το έδινα αν είχαμε ολοκληρώσει τη μεταβίβαση στην αστυνομία και το μόνο που υπολοιπόταν ήταν η έκδοση της άδειας οπλοκατοχής (ή ότι άλλο προβλέπεται), όπως ακριβώς θα έδινα το αυτοκίνητο μου σε κάποιον εφόσον είχαμε ολοκληρώσει την ψηφιακή μεταβίβαση και το μόνο που υπολοιπόταν ήταν η παραλαβή της νέας άδειας. Ούτε ο Φώσκολος τέτοια σενάρια, μόνο ο cricket. Στην ψηφιακή μεταβίβαση ελέγχονται τα πάντα πριν ολοκληρωθεί, η βεβαίωση δεν βγαίνει αν υπάρχουν χρέη, ο νέος ιδιοκτήτης θα φανεί κανονικά στις πλατφόρμες που έχει πρόσβαση ο πολίτης μετά από 2-3 ημέρες ακόμα και αν δεν πάει να πάρει την άδεια, το τι φαντάζεσαι πως ισχύει είναι αδιάφορο. Αν περάσει καιρός και ο αγοραστής μου ζητήσει τα λεφτά πίσω απλά θα γελάω. Μόλις τώρα, cricket είπε 56 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι βέβαια, όπως ακριβώς δεν θα έδινα ούτε το αυτοκίνητο μου σε κάποιον εφόσον μου έλεγε ότι θα πάει στο μεταφορών να το μεταβιβάσει. Εννοείται όμως πως θα το έδινα αν είχαμε ολοκληρώσει τη μεταβίβαση στην αστυνομία και το μόνο που υπολοιπόταν ήταν η έκδοση της άδειας οπλοκατοχής (ή ότι άλλο προβλέπεται), όπως ακριβώς θα έδινα το αυτοκίνητο μου σε κάποιον εφόσον είχαμε ολοκληρώσει την ψηφιακή μεταβίβαση και το μόνο που υπολοιπόταν ήταν η παραλαβή της νέας άδειας. Ούτε ο Φώσκολος τέτοια σενάρια, μόνο ο cricket. Στην ψηφιακή μεταβίβαση ελέγχονται τα πάντα πριν ολοκληρωθεί, η βεβαίωση δεν βγαίνει αν υπάρχουν χρέη, ο νέος ιδιοκτήτης θα φανεί κανονικά στις πλατφόρμες που έχει πρόσβαση ο πολίτης μετά από 2-3 ημέρες ακόμα και αν δεν πάει να πάρει την άδεια, το τι φαντάζεσαι πως ισχύει είναι αδιάφορο. Αν περάσει καιρός και ο αγοραστής μου ζητήσει τα λεφτά πίσω απλά θα γελάω. Επέκταση Οχι δεν θα φανει ποτε αν ο υπαλληλος του υπουργειου μεταφορων δεν πατησει το κουμπι δε νομιζω, αν παλι κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος που δεν πηγε να βγαλει αδεια μερικες μερες αν οντως εγινε η ολοκληρωση της μεταβιβασης ενω δεν πηρε την αδεια την καινουργια.Οποτε μεχρι τοτε ισχυει αυτο που λεω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Περιπτωσάρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, cricket είπε και ακομα και Πιερακακης και Κυρανακης και Μητσοτακης και σε οτι ακης να βγει δεν εχει τα %#%^^& να το παταξει μεχρι να συνταξιοδοτηθουν ολοι αυτοι. Ο Πιερρακάκης είναι υπουργός Παιδείας, λίγο δύσκολο ν' ασχοληθεί με τις άδειες κυκλοφορίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymGR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Εντάξει παιδιά όλα καλά. την κάναμε online και σε 3 μέρες πήγε και ολοκλήρωσε την διαδικασία στο υπουργείο. Τα λεφτά τα πήρα μετρητά και είχα μηχάνημα μαζί να τα ελέγξω. Είχα πάει από την εργασία του για να γίνει η μεταβίβαση όποτε ήταν όλα ευκολότερα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Στις 22/10/2023 στις 2:34 ΜΜ, anonymGR είπε Εντάξει παιδιά όλα καλά. την κάναμε online και σε 3 μέρες πήγε και ολοκλήρωσε την διαδικασία στο υπουργείο. Τα λεφτά τα πήρα μετρητά και είχα μηχάνημα μαζί να τα ελέγξω. Είχα πάει από την εργασία του για να γίνει η μεταβίβαση όποτε ήταν όλα ευκολότερα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Νασαι καλα οποτε ισχυει οτι η μεταβιβαση δεν ολοκληρωνεται παρα μονο οταν ληφθει το sms μεχρι τοτε εισαι ακομα υπευθυνος για την μηχανη σου ασχετα αν την πουλησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 03/11/2023 at 19:50, cricket said: Νασαι καλα οποτε ισχυει οτι η μεταβιβαση δεν ολοκληρωνεται παρα μονο οταν ληφθει το sms μεχρι τοτε εισαι ακομα υπευθυνος για την μηχανη σου ασχετα αν την πουλησες. Πάντως η ασφάλεια από μεριάς μου διακόπηκε πριν κάνει εκείνος την μεταβίβαση.δεν μου ζήτησαν φωτογραφία της νέας άδειας. Παρά μόνο το αρχείο η φωτογραφία από το gov ότι έγινε η μεταβίβαση. Όποτε θεωρώ εφόσον έγινε έτσι είμαι καλυμενος ότι και γίνει. Στο σύστημα τους φαίνεται ότι έγινε μεταβίβαση οχήματος ασχέτως αν έχει πάρει την άδεια εκείνος. Οποτε ότι και να γίνει είναι υπεύθυνος εκείνος διότι έχει συμφωνήσει μέσω τον κωδικών που έλαβε κατα την μεταβίβαση και πατώντας το κουμπί ότι θέλει να γίνει η μεταβίβαση. Τώρα αν δεν πάει σε 30 μέρες κακό του κεφαλιού του. Δεν ακυρώνεται η μεταβίβαση πχ. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από anonymGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, anonymGR είπε Πάντως η ασφάλεια από μεριάς μου διακόπηκε πριν κάνει εκείνος την μεταβίβαση.δεν μου ζήτησαν φωτογραφία της νέας άδειας. Παρά μόνο το αρχείο η φωτογραφία από το gov ότι έγινε η μεταβίβαση. Όποτε θεωρώ εφόσον έγινε έτσι είμαι καλυμενος ότι και γίνει. Στο σύστημα τους φαίνεται ότι έγινε μεταβίβαση οχήματος ασχέτως αν έχει πάρει την άδεια εκείνος. Οποτε ότι και να γίνει είναι υπεύθυνος εκείνος διότι έχει συμφωνήσει μέσω τον κωδικών που έλαβε κατα την μεταβίβαση και πατώντας το κουμπί ότι θέλει να γίνει η μεταβίβαση. Τώρα αν δεν πάει σε 30 μέρες κακό του κεφαλιού του. Δεν ακυρώνεται η μεταβίβαση πχ. Θα σε απογοητευσω αλλα το κουμπι ανηκει στη περιφερεια να κλεισει η μεταβιβαση και οταν σου ηρθε ενα μηνυμα οτι ολοκληρωθηκε πειδη οντως πηγε και πηρε την νεα αδεια.Αν δεν ειχε παει δεν θα σου ειχε ερθει το sms και δεν θα ολοκληρωνοταν η μεταβιβαση σε 30 μερες αν και δεν ξερω τι timer εχουν βαλει.Οποτε μπορει καποιος να ερθει με πλαστα ευρω και κλεμμενα στοιχεια -κινητο gov.gr απο λογιστες πχ να στα δωσει στο χερι και μετα να μην παει να παρει αδεια αφου το ηθελε μονο για ανταλλακτικα πχ.Πολλα σεναρια.Παρομοιως αντιδρουν και στην ονλινε μεταβιβαση ακινητου οι συμβολαιογραφοι πρωτον γιατι χανουν μιζα και 2ον δεν ξερουν αν καποιος εκβιαζεται να μεταβιβαση η αν εχει σωας τας φρενας.Μονο που εκει τα φραγκα ειναι πολλα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από cricket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχει κανει καποιος προσφατα μεταβιβαση αυτοκινητου ψηφιακα ; Στο πρωτο βήμα του πωλητη εκει που βγαζει σε ποια Υπηρεσια που θελω να εξυπηρετηθώ και εμφανίζει τα τμήματα της περιφερειας πχ Πειραιώς, Κεντρικής Αττικης κλπ, εκει πρεπει να επιλεξεις την περιοχη που θα χρειαστει να παει ο αγοραστης για να παραλαβει την αδεια ; Ή ο αγοραστης το επιλεγει σε δικο του βήμα; Εφοσον γινεται ψηφιακα, γιατι χρειαζεται να παει ο πωλητης σε τμήμα περιφέρειας και πρεπει να επιλέξει το δικό του τμήμα Περιφέρειας ; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Ο πωλητής δεν χρειάζεται να πάει πουθενά. Η επιλογή είναι για τον αγοραστή απο ποιά περιφέρεια θέλει να παραλάβει την άδεια όταν θα είναι έτοιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Sorath είπε Ο πωλητής δεν χρειάζεται να πάει πουθενά. Η επιλογή είναι για τον αγοραστή απο ποιά περιφέρεια θέλει να παραλάβει την άδεια όταν θα είναι έτοιμη. σωστα αλλα εχει να επιλεξει και ο πωλητης σε ποια περιφερεια θελεις να εξυπηρετηθεις. Θα βαλεις την ιδια με αυτη που θα επιλεξει ο αγοραστης ή την δικη σου και θα ειναι διαφορετικές; Δεν καταλαβαινω που χρειαζεται αυτο το πεδιο. Στο παρακατω βιντεο στα βηματα του αγοραστη δειχνει οτι και εκει επιλεγει περιφερεια ο αγοραστης. Αρα γιατι υπαρχουν 2 πεδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 το πρωτο στου πωλητη ζηταει την υπηρεσια που θελει να εξυπηρετηθει δηλ. την υπηρεσια που θα κανει την μεταβιβαση.Λογικα βαζεις εκει που εκδοθηκε η αδεια,το εχω κανει αλλα δεν θυμαμαι τι εβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Limpe Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα προς ενημέρωση όλων και επηδει η κυβέρνηση δεν είπε τίποτα και το έκανε κρυφά. Αν και θα μαθευτεί διοτι έχει να γίνει πανικός. Στην πώληση επαγγελματικού οχήματος (όλα τα επαγγελματικά) για να μεταβιβαστεί ζητάνε ενημέρωση ΕΦΚΑ δηλαδή η εταιρία δεν πρέπει να χρωστάει ευρώ στον εφκα ώστε να σου δωσουν το χαρτί για να μπορεί να μεταβιβαστεί το όχημα. Ακόμα και ρύθμιση να υπάρχει δεν σου δίνουν την βεβαίωση. Εάν γίνει και στα Ιδιωτικής χρήσης θα πέσει γέλιο. Δεν μπορω να καταλάβω το νόημα ομως αυτού που έκαναν στα κρυφά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexotamilf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω κάνει online τη διαδικασία για μεταβίβαση αυτοκινήτου και έχει προχωρήσει και απο τον αγοραστή με πληρωμή του παράβολου κλπ από τις 3/2 αλλά η κατάσταση του αυτοκινήτου στο myauto είναι ακόμα "υπο μεταβίβαση". Πρέπει να περιμένει ο αγοραστής κάποια ειδοποίηση ότι είναι έτοιμη η νέα άδεια για να παει από εκεί με την παλιά ή δεν πρόκειται να στείλουν και πρέπει να πάει από εκεί εχθές; Edit: Τελικά είδα ότι πρέπει να πάει απο εκεί και να μην περιμένει ειδοποίηση. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από lexotamilf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, lexotamilf είπε Καλησπέρα, Έχω κάνει online τη διαδικασία για μεταβίβαση αυτοκινήτου και έχει προχωρήσει και απο τον αγοραστή με πληρωμή του παράβολου κλπ από τις 3/2 αλλά η κατάσταση του αυτοκινήτου στο myauto είναι ακόμα "υπο μεταβίβαση". Πρέπει να περιμένει ο αγοραστής κάποια ειδοποίηση ότι είναι έτοιμη η νέα άδεια για να παει από εκεί με την παλιά ή δεν πρόκειται να στείλουν και πρέπει να πάει από εκεί εχθές; Edit: Τελικά είδα ότι πρέπει να πάει απο εκεί και να μην περιμένει ειδοποίηση. Απαξ και εχεις ολοκληρωσει ολα τα βήματα και εχει δημιουργηθει η αίτηση, τοτε του δινεις την παλια αδεια και παει χωρις ειδοποιηση να παρει τη νεα. Τη στιγμη που θα βγάλει τη νέα, θα αφαιρεθεί και το όχημα απο τον προηγουμενο κάτοχο και δεν θα το βλεπεις ούτε οτι ειχε κανει αιτηση. Για αυτο αποθηκευεσε το pdf της αιτησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew_2k Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου Άρα αφου γίνει η μεταβίβαση που και πως πληρώνονται τα 2 παράβολα? ή το βγάζει και αυτό μέσα στο gov? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα