cricket Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/10/2023 στις 10:10 ΠΜ, Joshua21 είπε Όλα αυτά που έγραψες δεν είναι τίποτα άλλο από υποθέσεις, και μάλιστα λανθασμένες. Ούτε κανένα "κενό νόμου" υπάρχει, ούτε η μεταβίβαση ολοκληρώνεται όταν ενημερώνεται το "ονλαιν"(ότι και να είναι αυτό) όπως νομίζεις, η μεταβίβαση ολοκληρώνεται άμεσα την ίδια στιγμή, όπως επίσης την ίδια στιγμή το σύστημα σου βγάζει βεβαίωση η οποία επέχει νόμιμη θέση άδειας κυκλοφορίας για 30 ημέρες. Αυτό που δεν μπορούσες ειδικά εσύ να δεις για 38 ώρες εκεί που έψαχνες, η αστυνομία μπορούσε να το δει άμεσα από το ίδιο δευτερόλεπτο του τελευταίου κλικ της ψηφιακής μεταβίβασης. Η άγνοια ΔΕΝ αποτελεί επιχείρημα. Το δεχομαι αν ισχυει αλλα δεν μπορεις να το αποδειξεις απλα μονο με λογια.Η αστυνομια εγω πιστευω δεν βλεπει τον αγοραστη σαν κατοχο παρα μονο ΑΦΟΥ ενημερωθουν τα συστηματα του mycar,myauto.Aν υπαρχει κατι Online Που μπορεις να το υποστηριξεις τοτε πασο αλλα ο νομος λεει αφηρημενα οτι μεχρι να ολοκληρωθει η μεταβιβαση υπευθυνος για το οχημα ειναι ο πωλητης.Και εγω το ομολογω μεσα σε αυτες τις 38 ωρες το πηρα βολτα μεχρι Βουλιαγμενη εφτασα και βλακεια μου επρεπε να βρω ενα αστυνομικο στο δρομο να ρωτησω φιλικα αν βλεπει το ονομα μου με αυτη τη πινακιδα αλλα δεν το σκεφτηκα,ομως αν καποιος το τεσταρει ειμαι σιγουρος 99% οτι δειχνει ακομα τον παλιο μεχρι να ενημερωθει το mycar κλπ .Παροτι εχεις την νεα αδεια στο χερι τα χαρτια ειναι ενδειξη για τον μπατσο αλλα οχι αποδειξη.Το κακο σεναριο δεν εχει φανει ακομα αλλα στατιστικα καποτε θα σκασει. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από cricket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, cricket είπε Το δεχομαι αν ισχυει αλλα δεν μπορεις να το αποδειξεις απλα μονο με λογια.Η αστυνομια εγω πιστευω δεν βλεπει τον αγοραστη σαν κατοχο παρα μονο ΑΦΟΥ ενημερωθουν τα συστηματα του mycar,myauto.Aν υπαρχει κατι Online Που μπορεις να το υποστηριξεις τοτε πασο αλλα ο νομος λεει αφηρημενα οτι μεχρι να ολοκληρωθει η μεταβιβαση υπευθυνος για το οχημα ειναι ο πωλητης.Και εγω το ομολογω μεσα σε αυτες τις 38 ωρες το πηρα βολτα μεχρι Βουλιαγμενη εφτασα και βλακεια μου επρεπε να βρω ενα αστυνομικο στο δρομο να ρωτησω φιλικα αν βλεπει το ονομα μου με αυτη τη πινακιδα αλλα δεν το σκεφτηκα,ομως αν καποιος το τεσταρει ειμαι σιγουρος 99% οτι δειχνει ακομα τον παλιο μεχρι να ενημερωθει το mycar κλπ τα χαρτια ειναι ενδειξη οχι αποδειξη. Αφού έχεις την άδεια στο ονομα σου η μεταβίβαση έχει ολοκληρωθεί.Τα χαρτιά είναι απόδειξη. Τόσα σενάρια ούτε ο Φώσκολος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφού έχεις την άδεια στο ονομα σου η μεταβίβαση έχει ολοκληρωθεί.Τα χαρτιά είναι απόδειξη. Τόσα σενάρια ούτε ο Φώσκολος. Σορυ αλλα εχεις δει το χαρτι της αδειας και ποσο ευκολο ειναι να το πλαστογραφησεις?Δεν εχει καν υδατογραφημα και βεβαια το κανουν λογω κοστους.Αλλιως γιατι μας βαζουν να αλλαζουμε ταυτοτητες και βιομετρικα διαβατηρια?Εισαι μπατσος σε μπλοκο βλεπεις μια αδεια χαρτινη και βλεπεις και το συστημα δεν αντιστοιχει και του λες σημερα το πηρα φιλε.Γιατι να σε πιστεψει?Μπορει να το εκλεψες σημερα να κανεις δολοφονια και εχεις και μια πλαστη αδεια just in case.Εσυ τι θα εκανες θα τον αφηνες να φυγει αν υπηρχε η αναντιστοιχια?Οντως πααααρα πολλα σεναρια μπορει να τυχουν σε 2-3 μερες και απλα δεν ετυχε ακομα να σκασει κατι.Πρεπει οι βαση να ενημερωνεται αμεσα οπως ο ΟΠΑΠ και να καταργηθουν τα χαρτακια και οι υπαλληλοι που απασχολουνται να τα πληκτρολογουν. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από cricket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, cricket said: Το δεχομαι αν ισχυει αλλα δεν μπορεις να το αποδειξεις απλα μονο με λογια.Η αστυνομια εγω πιστευω δεν βλεπει τον αγοραστη σαν κατοχο παρα μονο ΑΦΟΥ ενημερωθουν τα συστηματα του mycar,myauto.Aν υπαρχει κατι Online Που μπορεις να το υποστηριξεις τοτε πασο αλλα ο νομος λεει αφηρημενα οτι μεχρι να ολοκληρωθει η μεταβιβαση υπευθυνος για το οχημα ειναι ο πωλητης.Και εγω το ομολογω μεσα σε αυτες τις 38 ωρες το πηρα βολτα μεχρι Βουλιαγμενη εφτασα και βλακεια μου επρεπε να βρω ενα αστυνομικο στο δρομο αν βλεπει το ονομα μου με αυτη τη πινακιδα αλλα δεν το σκεφτηκα,ομως αν καποιος το τεσταρει ειμαι σιγουρος 99% οτι δειχνει ακομα τον παλιο μεχρι να ενημερωθει το mycar κλπ τα χαρτια ειναι ενδειξη οχι αποδειξη. Μπορείς να μας δείξεις τον νόμο που αναφέρει ακριβώς αυτά που ισχυρίζεσαι στα bold; Ή απλά και για αυτόν (όπως και για όλα τα υπόλοιπα) έτσι νομίζεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, cricket είπε Σορυ αλλα εχεις δει το χαρτι της αδειας και ποσο ευκολο ειναι να το πλαστογραφησεις?Δεν εχει καν υδατογραφημα και βεβαια το κανουν λογω κοστους.Αλλιως γιατι μας βαζουν να αλλαζουμε ταυτοτητες και βιομετρικα διαβατηρια?Εισαι μπατσος σε μπλοκο βλεπεις μια αδεια χαρτινη και βλεπεις και το συστημα δεν αντιστοιχει και του λες σημερα το πηρα φιλε.Γιατι να σε πιστεψει?Μπορει να το εκλεψες σημερα να κανεις δολοφονια και εχεις και μια πλαστη αδεια just in case.Εσυ τι θα εκανες θα τον αφηνες να φυγει αν υπηρχε η αναντιστοιχια?Οντως πααααρα πολλα σεναρια μπορει να τυχουν σε 2-3 μερες και απλα δεν ετυχε ακομα να σκασει κατι.Πρεπει οι βαση να ενημερωνεται αμεσα οπως ο ΟΠΑΠ και να καταργηθουν τα χαρτακια και οι υπαλληλοι που απασχολουνται να τα πληκτρολογουν. Τι σαχλαμάρες λες ρε φίλε;Ελεος κάπου.Ελεος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Την στιγμη που πατησε εκτυπωση αδειας ο υπαλληλος, εκεινη την στιγμη ολοκληρωθηκε και η μεταβιβαση στο τμημα συγκοινωνιων - υπουργειο μεταφορων. Αυτη την βαση διαβαζει η αστυνομια και η ενημερωση ειναι αμεση. Το οτι αργουν να ενημερωθουν, ααδε και λοιπες αλλες βασεις που πριν λιγα χρονια δεν υπηρχαν κιολας, δεν ενδιαφερει κανεναν παρα μονο εσενα… Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι απλα δικες σου θεωριες λογω αγνοιας… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 39 minutes ago, cricket said: Σορυ αλλα εχεις δει το χαρτι της αδειας και ποσο ευκολο ειναι να το πλαστογραφησεις?Δεν εχει καν υδατογραφημα και βεβαια το κανουν λογω κοστους.Αλλιως γιατι μας βαζουν να αλλαζουμε ταυτοτητες και βιομετρικα διαβατηρια?Εισαι μπατσος σε μπλοκο βλεπεις μια αδεια χαρτινη και βλεπεις και το συστημα δεν αντιστοιχει και του λες σημερα το πηρα φιλε.Γιατι να σε πιστεψει?Μπορει να το εκλεψες σημερα να κανεις δολοφονια και εχεις και μια πλαστη αδεια just in case.Εσυ τι θα εκανες θα τον αφηνες να φυγει αν υπηρχε η αναντιστοιχια?Οντως πααααρα πολλα σεναρια μπορει να τυχουν σε 2-3 μερες και απλα δεν ετυχε ακομα να σκασει κατι.Πρεπει οι βαση να ενημερωνεται αμεσα οπως ο ΟΠΑΠ και να καταργηθουν τα χαρτακια και οι υπαλληλοι που απασχολουνται να τα πληκτρολογουν. Εγώ πάντως μια φορά που έχω κάνει ηλεκτρονική μεταβίβαση, αμέσως μετά στις πλατφόρμες έβλεπα την κατάσταση του οχήματος "προς μεταβίβαση", "εκκρεμεί μεταβίβαση", ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων για 2-3 μέρες μέχρι να φανεί στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη, νομίζεις πως μόνο εγώ είχα πρόσβαση σε αυτή τη πληροφορία και όχι το όργανο που θα με έλεγχε στο μπλόκο? Είπαμε, η άγνοια δεν αποτελεί επιχείρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα , Να κάνω και εγώ μια ερώτηση . Όταν ολοκληρωθεί οnline η μεταβιβαση το αυτοκινητο το παίρνει ο αγοραστής και φεύγει και ο πωλητής τα λεφτά? Αν δεν πάει εντός 30 ημερών για τη νέα άδεια τι γίνεται ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, anonymGR said: Καλησπέρα , Να κάνω και εγώ μια ερώτηση . Όταν ολοκληρωθεί οnline η μεταβιβαση το αυτοκινητο το παίρνει ο αγοραστής και φεύγει και ο πωλητής τα λεφτά? Αν δεν πάει εντός 30 ημερών για τη νέα άδεια τι γίνεται ? Ευχαριστώ. Ναι, ο ένας παίρνει τα λεφτά και ο άλλος τα κλειδιά και πάνε στην ευχή του θεού. Αν ο αγοραστής δεν πάει εντός 30 ημερών για την νέα άδεια τότε το προσωρινό χαρτί που επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας για 30 ημέρες θα λήξει, σε πιθανό έλεγχο θα είναι σαν να μην έχει καθόλου άδεια, το οποίο επιφέρει πρόστιμο. Παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Just now, Joshua21 said: Ναι, ο ένας παίρνει τα λεφτά και ο άλλος τα κλειδιά και πάνε στην ευχή του θεού. Αν ο αγοραστής δεν πάει εντός 30 ημερών για την νέα άδεια τότε το προσωρινό χαρτί που επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας για 30 ημέρες θα λήξει, σε πιθανό έλεγχο θα είναι σαν να μην έχει καθόλου άδεια, το οποίο επιφέρει πρόστιμο. Παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Όταν γράφει υπό μεταβίβαση , νόμικα αν γίνει κάτι είμαι καλυμενος να φανταστώ. πχ. να κάνει ληστεία , πατήσει άνθρωπο κτλ. Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, anonymGR said: Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Όταν γράφει υπό μεταβίβαση , νόμικα αν γίνει κάτι είμαι καλυμενος να φανταστώ. πχ. να κάνει ληστεία , πατήσει άνθρωπο κτλ. Ευχαριστώ και πάλι. Αγοραστής και πωλητής, με την ολοκλήρωση της αίτησης, λαμβάνουν αυτόματα στη Θυρίδα πολίτη βεβαίωση υποβολής αιτήματος και πλήρωσης των προϋποθέσεων μεταβίβασης της κυριότητας του οχήματος η οποία φέρει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του gov.gr. Με τη βεβαίωση αυτή ο αγοραστής μπορεί να ασφαλίζει και να κυκλοφορεί εντός της Ελληνικής επικράτειας το υπό μεταβίβαση όχημα για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών. Με την παραπάνω βεβαίωση είστε καλυμμένοι και οι δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, anonymGR είπε Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Όταν γράφει υπό μεταβίβαση , νόμικα αν γίνει κάτι είμαι καλυμενος να φανταστώ. πχ. να κάνει ληστεία , πατήσει άνθρωπο κτλ. Ευχαριστώ και πάλι. Εδω ειναι ο λογος που ξεκινησα το τοπικ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ο νομος λεει μπορει (οχι ειναι υποχρεωτικο να ασφαλισει ! μπορει να μη το ασφαλισει καν και να μην παει και για τη νεα αδεια καν) Που σημαινει οτι ο αλλος κανει οτι γουσταρει αλλα η μεταβιβαση ολοκληρωνεται οταν 1.Ερθει το SMS οτι ολοκληρωθηκε 2.Εχει πάρει την νέα άδεια ο αγοραστης και 3.Μετα απο 1 μέρα ενημερωθει και το ονλινε και εξαφανιστει το οχημα απο τον πωλητη. Αν δεν γινουν αυτα τα 3 ναι μπορει να σου εχει δωσει πλαστα και να ειναι ΣΚ και να μην το παρεις χαμπαρι ν,α παει να σκοτωσει ληστεψει κλπ και θα κυνηγανε εσενα η και τους 2 αλλα ο 2ος μπορει να ειναι ενας αμοιρος που του εκλεψαν κινητο και gov.gr αφου δεν παρεμβαλεται στην διαδικασια 3ος. Οποτε ναι υπαρχει ενα κενο και νομου και παραθυρο για απατες ή κλοπές η ακομα και για εξαγωγη νομοτυπα οχηματων με αυτο το τροπο απο τα συνορα. Και γιατι υπαρχει κενο? Διοτι πρεπει οι διορισμενοι με το υφακι υπαλληλοι που κρατανε με νυχια και με δοντια την διαδικασια με τις χαρτινες αδειες που δεν υπαρχει πουθενα στην Ευρωπη ,να μη χασουν τη θεση τους και τους πανε να ελεγχουν τα τρενα. Το βαθυ κρατος ειναι παντου και ακομα και Πιερακακης και Κυρανακης και Μητσοτακης και σε οτι ακης να βγει δεν εχει τα %#%^^& να το παταξει μεχρι να συνταξιοδοτηθουν ολοι αυτοι. ΟΠΟΤΕ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ,ΑΠΛΑ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΑΝ 1 ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Εγω παρα τις αντιδρασεις εδωσα την αδεια αλλα το οχημα εμεινε σπιτι μου μεχρι να φερει την νεα αδεια και αφοτου εφυγε απο το mycar μου την αλλη μερα το μεσημερι.Δυστυχως και να παρει την νεα αδεια η βαση αργει καποια ωρα να ενημερωθει αλλα ευτυχως ειχε υπομονη ο αγοραστης.Παρομοιως οντας αγοραστης ο πωλητης μου το αφησε γιατι με εμπιστευτηκε αλλα ετσι ηταν η συμφωνια.Οποτε κανονιστε μεταξυ σας. Εγω θα ημουν οκ αν δεν μου το εδινε αλλα το βαζαμε με δικα μου και δικα του λουκετα σε ενα γκαραζ μεχρι να τελειωσουμε οποτε μετα πηγαιναμε για την παραλαβη στο γκαραζ η οτι αλλο μπορειτε να σκεφτητε για το νεκρο διαστημα της "υπο μεταβιβασης" Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από cricket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, cricket said: ο νομος λεει μπορει (οχι ειναι υποχρεωτικο να ασφαλισει ! μπορει να μη το ασφαλισει καν και να μην παει και για τη νεα αδεια καν) Που σημαινει οτι ο αλλος κανει οτι γουσταρει αλλα η μεταβιβαση ολοκληρωνεται οταν 1.Ερθει το SMS οτι ολοκληρωθηκε 2.Εχει πάρει την νέα άδεια ο αγοραστης και 3.Μετα απο 1 μέρα ενημερωθει και το ονλινε και εξαφανιστει το οχημα απο τον πωλητη. Όλα αυτά τα συμπέρανες από τη λέξη "μπορεί"; Έχεις μεγάλη φαντασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όλα αυτά τα συμπέρανες από τη λέξη "μπορεί"; Έχεις μεγάλη φαντασία. Μαλλον εσυ εχεις αγνοια,σκεψου το οχημα σου σαν ενα οπλο που μπορει και εχει συμβει να γινει,θα εδινες το οπλο σου σε καποιον αν σου ελεγε οτι θα παει στην αστυνομια να το μεταβιβασει αλλα μετα δεν πηγε ποτε η τον πατησε στο δρομο καποιος?Σεναρια σου εχω οσα θελεις. Σεναριο Φωσκολος πχ μεταβιβαζεις σε καποιον κανονικα αλλα εχει χρεη και η εφορια μπλοκαρει λογω ασφαλιστηκων μετρων την μεταβιβαση,περνα ο καιρος εχεις φαει τα λεφτα και μετα λογω αυτου σου λεει σορυ θελω τα λεφτα πισω η μεταβιβαση δεν εγινε λογω κωλλυματος παρε και την αδεια και ονλινε μετα απο 30 μερες παλι σε εσενα θαναι.Τι γινεται ομως που τωρα θελει τα λεφτα πισω και δεν τα εχεις? Γιαυτο σου λεω ασε η ζωη εχει πολλα σεναρια και ο διαβολος πολλα ποδαρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 13 minutes ago, cricket said: θα εδινες το οπλο σου σε καποιον αν σου ελεγε οτι θα παει στην αστυνομια να το μεταβιβασει αλλα μετα δεν πηγε ποτε η τον πατησε στο δρομο καποιος?Σεναρια σου εχω οσα θελεις. Όχι βέβαια, όπως ακριβώς δεν θα έδινα ούτε το αυτοκίνητο μου σε κάποιον εφόσον μου έλεγε ότι θα πάει στο μεταφορών να το μεταβιβάσει. Εννοείται όμως πως θα το έδινα αν είχαμε ολοκληρώσει τη μεταβίβαση στην αστυνομία και το μόνο που υπολοιπόταν ήταν η έκδοση της άδειας οπλοκατοχής (ή ότι άλλο προβλέπεται), όπως ακριβώς θα έδινα το αυτοκίνητο μου σε κάποιον εφόσον είχαμε ολοκληρώσει την ψηφιακή μεταβίβαση και το μόνο που υπολοιπόταν ήταν η παραλαβή της νέας άδειας. 21 minutes ago, cricket said: Σεναριο Φωσκολος πχ μεταβιβαζεις σε καποιον κανονικα αλλα εχει χρεη και η εφορια μπλοκαρει λογω ασφαλιστηκων μετρων την μεταβιβαση,περνα ο καιρος εχεις φαει τα λεφτα και μετα λογω αυτου σου λεει σορυ θελω τα λεφτα πισω η μεταβιβαση δεν εγινε λογω κωλλυματος παρε και την αδεια και ονλινε μετα απο 30 μερες παλι σε εσενα θαναι.Τι γινεται ομως που τωρα θελει τα λεφτα πισω και δεν τα εχεις? Ούτε ο Φώσκολος τέτοια σενάρια, μόνο ο cricket. Στην ψηφιακή μεταβίβαση ελέγχονται τα πάντα πριν ολοκληρωθεί, η βεβαίωση δεν βγαίνει αν υπάρχουν χρέη, ο νέος ιδιοκτήτης θα φανεί κανονικά στις πλατφόρμες που έχει πρόσβαση ο πολίτης μετά από 2-3 ημέρες ακόμα και αν δεν πάει να πάρει την άδεια, το τι φαντάζεσαι πως ισχύει είναι αδιάφορο. Αν περάσει καιρός και ο αγοραστής μου ζητήσει τα λεφτά πίσω απλά θα γελάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα