Pitoo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Θα είμαι σύντομος στο ερώτημα μου. Μόνο εγώ παραγγέλνω από Σκρουτζ με παράδοση στα Σκρουτζ Points τους και μονίμως λαμβάνω μήνυμα ότι δεν μπόρεσε να παραδοθεί η παραγγελία μου; Είναι η 2η φορά που συμβαίνει την 1η ακύρωσα και πήγα πλαίσιο . Εχετε αντίστοιχες περιπτώσεις;
TheoAlex50 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 33 λεπτά πριν, Pitoo είπε Θα είμαι σύντομος στο ερώτημα μου. Μόνο εγώ παραγγέλνω από Σκρουτζ με παράδοση στα Σκρουτζ Points τους και μονίμως λαμβάνω μήνυμα ότι δεν μπόρεσε να παραδοθεί η παραγγελία μου; Είναι η 2η φορά που συμβαίνει την 1η ακύρωσα και πήγα πλαίσιο . Εχετε αντίστοιχες περιπτώσεις; Το έχω πάθει και εγώ σχετικά πρόσφατα και αποφάσισα να το χρησιμοποιώ πλέον μόνο ως ψακτηρι. Έτσι και αλλιώς οι τιμές πλέον δεν έχουν τόσο μεγαλη διαφορά από τις μεγάλες αλυσίδες.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Pitoo είπε Θα είμαι σύντομος στο ερώτημα μου. Μόνο εγώ παραγγέλνω από Σκρουτζ με παράδοση στα Σκρουτζ Points τους και μονίμως λαμβάνω μήνυμα ότι δεν μπόρεσε να παραδοθεί η παραγγελία μου; Είναι η 2η φορά που συμβαίνει την 1η ακύρωσα και πήγα πλαίσιο . Εχετε αντίστοιχες περιπτώσεις; Eχω παραλάβει 4-5 φορες χωρις κανένα προβλημα
Aris_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 48 minutes ago, NikosKallithea said: Eχω παραλάβει 4-5 φορες χωρις κανένα προβλημα και εγώ μόνο θετικά έχω να πω υπόψιν αν το κατάστημα δεν ετοιμάσει/ παραδώσει με τους όρους που έχει το skroutz πιθανόν να υπάρξει θέμα ακύρωσης παράδοσης
Kag1ante Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Και εγω σε καποια φαση που λόγω δουλειάς ήμουν πάντα εκτός σπιτιού με βόλεψαν φουλ για καμια 10ρια παραγγελίες
momotis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Στις 23/6/2023 στις 6:13 ΜΜ, Pitoo είπε Εχετε αντίστοιχες περιπτώσεις; Παραγγελία σε σκρούτζ πόιντ,προ ολίγων ημερών.Δώρο απο το app 3 ευρώ.Πέφτει άκυρο.Επαναδρομολόγηση για το σπίτι.Ενημέρωση την ημέρα παράδοσης οτι το δέμα θα είναι σε 2 λεπτά στο σπίτι.3 λεπτά μετά πέφτει άκυρο αδυναμία παράδοσης.Ξανά επαναδρομολόγηση.Σοβαρές σκέψεις για lifetime συνδρομή στους Men of style.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα