CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 5 hours ago, kormos said: Ούτως η άλλως έχει το QR όπου σκαναρουν και το βλέπουν. Δεν έχει καμμία διαφορά αν η εφαρμογή είναι του Gov ή Wallet. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα έδιναν την επιλογή προσθήκης. Έχει μία διαφορά. Στο Gov έχεις επιλογή για quick scan. Στο wallet (τουλάχιστον στο iOS) ΔΕΝ έχει επιλογή για quick scan. Πρεπει υποχρεωτικά να δώσεις κωδικό.
ksessalonikios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 δοκίμασα την διαδικασία από περιέργεια. Εσείς που λέτε χρησιμοποιείτε την ταυτότητα από το wallet του τηλεφώνου, αφου σκαναριστει το QR code μετα εμενα με προτρεπει να ανοιξω την επισημη εφαρμογή για να δωσω εγκριση και να ερθει ο κωδικος που θα τον δωσω στον ελεγκτή. Σε εσας πού ερχεται αυτος ο κωδικός; με sms;
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 41 minutes ago, ksessalonikios said: δοκίμασα την διαδικασία από περιέργεια. Εσείς που λέτε χρησιμοποιείτε την ταυτότητα από το wallet του τηλεφώνου, αφου σκαναριστει το QR code μετα εμενα με προτρεπει να ανοιξω την επισημη εφαρμογή για να δωσω εγκριση και να ερθει ο κωδικος που θα τον δωσω στον ελεγκτή. Σε εσας πού ερχεται αυτος ο κωδικός; με sms; Και σε μένα, στο Gov.gr Wallet έρχεται ο κωδικός. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη επιλογή.
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 46 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Και σε μένα, στο Gov.gr Wallet έρχεται ο κωδικός. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη επιλογή. Ε οποτε αυτο λεμε. Τι να το βαλεις στο wallet, τι οχι. Πρεπει να ανοιξει και η gov wallet εφαρμογη, οποτε μια και εξω απο εκει
ksessalonikios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Ε ναι, άσε που έχει και το quick scan και δεν μπλέκεις με κωδικούς (να πας στο εκλογικό κέντρο, ουρά από πίσω, κι εσυ να ανταλλάζεις πιν με τον δικαστικό, αξία ανεκτίμητη 😀 )
M A T R I X Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε Ε ναι, άσε που έχει και το quick scan και δεν μπλέκεις με κωδικούς (να πας στο εκλογικό κέντρο, ουρά από πίσω, κι εσυ να ανταλλάζεις πιν με τον δικαστικό, αξία ανεκτίμητη 😀 ) Τίποτα από αυτά δεν γίνεται. 9/10 έχει πρόβλημα έτσι και αλλιώς, είτε το κάνεις με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον
ksessalonikios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Σήμερα που έκανα τις δοκιμές σπίτι αλλά και στο εκλογικό κέντρο που έδωσα την ψηφιακή έτσι για την εμπειρία (φυσικά στην τσέπη είχα και την κανονική) δεν πέτυχα καμία δυσλειτουργία. Τόσο τυχερός να ήμουν;
M A T R I X Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε Σήμερα που έκανα τις δοκιμές σπίτι αλλά και στο εκλογικό κέντρο που έδωσα την ψηφιακή έτσι για την εμπειρία (φυσικά στην τσέπη είχα και την κανονική) δεν πέτυχα καμία δυσλειτουργία. Τόσο τυχερός να ήμουν; Τυχερός. Εγώ αντιμετώπισα, βασικά είχαν πρόβλημα πάλι
JailbrokenDiesel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 εγω παντως σε 2 νυχτερινους ελεγχους απο αστυνομια (διπλωμα κ ταυτοτητα) + στις εκλογες (και στους 2 γυρους) με την επιδειξη μεσω wallet δε χρειαστηκε τιποτα αλλο. σκάναραν το QR και τελος. 1
dream21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 On 25/06/2023 at 14:40, ksessalonikios said: Ε ναι, άσε που έχει και το quick scan και δεν μπλέκεις με κωδικούς (να πας στο εκλογικό κέντρο, ουρά από πίσω, κι εσυ να ανταλλάζεις πιν με τον δικαστικό, αξία ανεκτίμητη 😀 ) Mια χαρα ψήφισα διαδικασια 30 δευτερολεπτα.
enlightened Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 On 25/06/2023 at 14:40, ksessalonikios said: Ε ναι, άσε που έχει και το quick scan και δεν μπλέκεις με κωδικούς (να πας στο εκλογικό κέντρο, ουρά από πίσω, κι εσυ να ανταλλάζεις πιν με τον δικαστικό, αξία ανεκτίμητη 😀 ) Εγώ όπου έχω πάει στην Αθήνα (πάροχο, τράπεζα, ψήφος, ακόμα και σε πτήση εσωτερικού) δεν έχουν κάνει ποτέ έλεγχο εγκυρότητας εγγράφου με σκαν κλπ. Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω φλωρόφατσα και κανείς δεν φαντάζεται ότι έχω κάνει πλαστογράφηση (joke’s on you!) ή απλά έτυχε. Τη χρησιμοποιώ συνέχεια όμως και ακόμα κανείς δεν έχει ακολουθήσει την “by the book” διαδικασία.
ksessalonikios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, dream21 είπε Mια χαρα ψήφισα διαδικασια 30 δευτερολεπτα. Καλά δεν ειναι και λίγο να κάθεσαι μισό λεπτό για να κανεις κάτι που κρατάει 1 δευτερόλεπτο 1 ώρα πριν, enlightened είπε Εγώ όπου έχω πάει στην Αθήνα (πάροχο, τράπεζα, ψήφος, ακόμα και σε πτήση εσωτερικού) δεν έχουν κάνει ποτέ έλεγχο εγκυρότητας εγγράφου με σκαν κλπ. Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω φλωρόφατσα και κανείς δεν φαντάζεται ότι έχω κάνει πλαστογράφηση (joke’s on you!) ή απλά έτυχε. Τη χρησιμοποιώ συνέχεια όμως και ακόμα κανείς δεν έχει ακολουθήσει την “by the book” διαδικασία. Ελλάδα είσαι, who cares… να φαίνεται ότι κάνουμε δουλειά
A7X. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Εμένα στις εκλογές, με ANDROID, με την εφαρμογή του GOV, σκάναραν το qr και μου ήρθε κωδικός να τους τον πω... επειδή πάω για iphone και εγώ... έτσι θα γίνεται και με το IOS; σε 2 βήματα;
CheOnWeb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 7 minutes ago, A7X. said: Εμένα στις εκλογές, με ANDROID, με την εφαρμογή του GOV, σκάναραν το qr και μου ήρθε κωδικός να τους τον πω... επειδή πάω για iphone και εγώ... έτσι θα γίνεται και με το IOS; σε 2 βήματα; Και στο Android και στο iOS, αν χρησιμοποιήσεις το Gov.gr wallet (και όχι το wallet app του κινητού), έχεις δύο τρόπους. Ο ένας είναι αυτός που περιέγραψες και ο άλλος είναι να χρησιμοποιήσεις το Quick scan, όπου δεν ζητάει επιβεβαίωση μέσω κωδικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα