geomrk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Σήμερα πήγα να παραλάβω πινακίδες απ'την αστυνομία και λέω κάτσε να μπω στο gov wallet να έχω την ταυτότητα έτοιμη, και βλέπω Add to Apple wallet που δεν το είχα παρατηρήσει. Οπότε και τα έβαλα,δεν το ήξερα εγώ προσωπικά οπότε έκανα το ποστ αυτό ενημερωτικά για να βολέψει όποιον δεν το ξέρει ακόμα. Για όποιον το ξέρει αυτό γινόταν πάντα από τότε που υπάρχει το gov wallet?
kormos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, geomrk είπε Σήμερα πήγα να παραλάβω πινακίδες απ'την αστυνομία και λέω κάτσε να μπω στο gov wallet να έχω την ταυτότητα έτοιμη, και βλέπω Add to Apple wallet που δεν το είχα παρατηρήσει. Οπότε και τα έβαλα,δεν το ήξερα εγώ προσωπικά οπότε έκανα το ποστ αυτό ενημερωτικά για να βολέψει όποιον δεν το ξέρει ακόμα. Για όποιον το ξέρει αυτό γινόταν πάντα από τότε που υπάρχει το gov wallet? Καλά έκανες και το ανέφερες για όσους δεν το είχαν προσέξει. Εξ αρχής υπήρχε η προσθήκη βέβαια... 1
geomrk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, kormos είπε Εξ αρχής υπήρχε η προσθήκη βέβαια... Όταν βγήκε το wallet είχα android που δεν υπήρχε οπότε έτσι εξηγείται σε μένα τουλάχιστον
kormos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, geomrk είπε Όταν βγήκε το wallet είχα android που δεν υπήρχε οπότε έτσι εξηγείται σε μένα τουλάχιστον Ούτε εγώ είχα και έχω οπότε για iOS το είχε εξ αρχής 1
ksessalonikios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 βέβαια ουσιαστικά είναι άχρηστη η προσθήκη στο wallet γιατι την ολη διαδικασία για ταυτοποίηση την κάνεις από το επίσημο app
M A T R I X Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε βέβαια ουσιαστικά είναι άχρηστη η προσθήκη στο wallet γιατι την ολη διαδικασία για ταυτοποίηση την κάνεις από το επίσημο app Τι εννοείς;
ksessalonikios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 δεν έχω χρειαστεί να κάνω ταυτοποίηση με την ψηφιακή αλλά θύμαμαι που είχα διαβάσει ότι για την όλη διαδασια χρειάζεσαι και την gov.gr wallet εφαρμογή οποτε αν ειναι να ανοιγω και την επισημη εφαρμογή δεν κερδιζω κατι.
thodoris20s Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, ksessalonikios είπε βέβαια ουσιαστικά είναι άχρηστη η προσθήκη στο wallet γιατι την ολη διαδικασία για ταυτοποίηση την κάνεις από το επίσημο app Δεν ισχύει αυτό που λες. Η ταυτοποίηση γίνεται μόνο την πρώτη φορά
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 1 hour ago, thodoris20s said: Δεν ισχύει αυτό που λες. Η ταυτοποίηση γίνεται μόνο την πρώτη φορά Μάλλον εννοεί την ταυτοποίηση που κάνει μια υπηρεσία (π.χ. ένας αστυνομικός στο δρόμο) για να διαπιστώσει ότι το έγγραφο είναι έγκυρο. Νομίζω ότι γίνεται κανονικά απ'το wallet αλλά θέλει τη διαδικασία μέσω κωδικού ενώ στο Gov gr wallet υπάρχει και η επιλογή quick scan.
M A T R I X Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Εσύ εννοείς την ταυτοποίηση που γίνεται ηλεκτρονικά, όπως όταν πας για παράδειγμα σε ένα κατάστημα cosmote να αγοράσεις ένα νούμερο και ζητάνε ψηφιακή ταυτοποίηση. Πόσο συχνά το κάνεις αυτό; Μια χαρά είναι στο wallet, με double click έχεις την ταυτότητα στο κινητό. Επίσης έχει πάνω QR code για επαλήθευση.
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, M A T R I X είπε Εσύ εννοείς την ταυτοποίηση που γίνεται ηλεκτρονικά, όπως όταν πας για παράδειγμα σε ένα κατάστημα cosmote να αγοράσεις ένα νούμερο και ζητάνε ψηφιακή ταυτοποίηση. Πόσο συχνά το κάνεις αυτό; Μια χαρά είναι στο wallet, με double click έχεις την ταυτότητα στο κινητό. Επίσης έχει πάνω QR code για επαλήθευση. Θεωρητικα καθε φορα που δειχνεις καπου την ταυτοτητα, πρεπει και ο αλλος να την σκαναρει, αλλιως θα το ειχαμε ολοι σαν screenshot, ή και φωτο την κλασικη ταυτοτητα 1
kormos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Μάλλον εννοεί την ταυτοποίηση που κάνει μια υπηρεσία (π.χ. ένας αστυνομικός στο δρόμο) για να διαπιστώσει ότι το έγγραφο είναι έγκυρο. Νομίζω ότι γίνεται κανονικά απ'το wallet αλλά θέλει τη διαδικασία μέσω κωδικού ενώ στο Gov gr wallet υπάρχει και η επιλογή quick scan. Ούτως η άλλως έχει το QR όπου σκαναρουν και το βλέπουν. Δεν έχει καμμία διαφορά αν η εφαρμογή είναι του Gov ή Wallet. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα έδιναν την επιλογή προσθήκης.
M A T R I X Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, SabotazNic είπε Θεωρητικα καθε φορα που δειχνεις καπου την ταυτοτητα, πρεπει και ο αλλος να την σκαναρει, αλλιως θα το ειχαμε ολοι σαν screenshot, ή και φωτο την κλασικη ταυτοτητα Μιλάς για την "ψηφιακή" ταυτοποίηση τώρα; Σου έρχεται ένας κωδικός απ΄ ότι θυμάμαι, τον οποίο σου ζητάνε. Στο apple wallet έχει QR πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα