Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Δεν είναι 10,αλλά 20%η αύξηση.  Λογικό να αντιδρά 

Μα αντιδράει και στα 550. Δεν θέλει καμία αύξηση λέμε! Με ληγμένο συμβόλαιο! Επαναλαμβάνω το σπίτι είναι διώροφη μεζονέτα με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια κατασκευής λουξ 2010. Η μεσίτρια μας είπε 700-800 να του πούμε. 

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

1 . Επιβεβαιωνεται η συμβολή των μεσιτων στο φούσκωμα των ενοικίων (δεδομένο για διπλανό θέμα)

2. Δεν είναι στο όνομά σου και κακώς φουσκωνεις τα μυαλά των γονιών σου 

3. Αν έρθει κανένας μπαταχτσης ελπίζω εσύ και η μεσιτρια να έχετε λίγη τσιπα να αποζημιωνετε τους γονείς σου μέχρι να ξεκουμπιστει 

• Like 8
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

1 . Επιβεβαιωνεται η συμβολή των μεσιτων στο φούσκωμα των ενοικίων (δεδομένο για διπλανό θέμα)

2. Δεν είναι στο όνομά σου και κακώς φουσκωνεις τα μυαλά των γονιών σου 

3. Αν έρθει κανένας μπαταχτσης ελπίζω εσύ και η μεσιτρια να έχετε λίγη τσιπα να αποζημιωνετε τους γονείς σου μέχρι να ξεκουμπιστει 

Δεν έχεις άδικο. Ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. Το 10% αύξηση είναι απλά το λιγότερο και αυτός θα κάνει βλακεία αν δεν το αποδεχτεί. Νομίζω θα το δεχτεί τελικά αν ψάξει για σπίτι. Εκτός αν ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του και συμβιβαστεί με κανα μικρό διαμέρισμα εκτός πόλης και παλιό. Πραγματικά εντός πόλης δεν υπάρχουν σπίτια (δεν είμαστε Αθήνα). 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Μα αντιδράει και στα 550. Δεν θέλει καμία αύξηση λέμε! Με ληγμένο συμβόλαιο! Επαναλαμβάνω το σπίτι είναι διώροφη μεζονέτα με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια κατασκευής λουξ 2010. Η μεσίτρια μας είπε 700-800 να του πούμε. 

Που βρισκεται στην Ελλαδα αυτο ?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Όντως για τέτοιο σπίτι, τη δεδομένη χρονική στιγμή το ενοίκιο είναι ΤΖΑΜΠΑ.

Οτι πιο αυθαιρετο εχει γραφτει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Που βρισκεται στην Ελλαδα αυτο ?

Δεν μπορώ να αναφέρω πού μένω. Είναι εντός Αττικής, όχι Αθήνα.

1 ώρα πριν, Bomber-21 είπε

Όντως για τέτοιο σπίτι, τη δεδομένη χρονική στιγμή το ενοίκιο είναι ΤΖΑΜΠΑ.

Αυτό λέω κι εγώ... Οι γονείς δεν με ακούνε. 

5 λεπτά πριν, hydra7 είπε

Πραγματικά δεν σας έκανε καμία αντιπρόταση ο ενοικιαστής σας; Είπε "όχι" σε όλα;  

Πριν λίγο μίλησα με τον φαδερ, δέχτηκε τα 50Ε αύξηση. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι όντως πολύ φθηνά και το ξερει και ο αλλος... να γίνει σαφες τι παίζει στην αγορά και ότι αν δεν θέλει ένα 700ρι τουλάχιστον να βρει αλλο σπίτι σε 1-2 μήνες δυστυχώς μόνο έτσι θα βγει μια άκρη αφου ειναι αρνητικός σε όλα...

6 ώρες πριν, 1comment είπε

Ποσα τετραγωνικά ειναι; έχει κηπο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Είναι όντως πολύ φθηνά και το ξερει και ο αλλος... να γίνει σαφες τι παίζει στην αγορά και ότι αν δεν θέλει ένα 700ρι τουλάχιστον να βρει αλλο σπίτι σε 1-2 μήνες δυστυχώς μόνο έτσι θα βγει μια άκρη αφου ειναι αρνητικός σε όλα...

Ποσα τετραγωνικά ειναι; έχει κηπο;

Το ξέρει γι αυτό και δέχτηκε το 50αρικο. Είναι 120 τμ το σπίτι και κατασκευή 2015 (όχι 2010 που είπα). Κήπο όχι, διαθέτει αυλή-παρκινκ που χωράει ως 2 αυτοκίνητα. Είναι βασικά 2 μεζονέτες δίπλα δίπλα με κοινή αυλή. Στην άλλη μένει τώρα η αδερφή μου. Μέχρι πρόσφατα ήταν και η άλλη νοικιασμένη.

Οι γονείς μου δεν θέλουν να τον διώξουν γιατί φοβούνται μήπως μπει κανας μπαταχτσής. Αυτός είναι δοκιμασμένος και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Εφόσον δέχτηκε την (πολύ μικρή) αύξηση, το θέμα λύθηκε. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον είχα διώξει και το ενοίκιο θα έμπαινε 700Ε.

1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Ξεκινηστε διαδικασιες για εξωση.

Γιατί;

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, 1comment είπε

Γιατί;

Γιατι θα σπατε το στομαχι σας σε καθε ανανεωση.

Δεν ειναι στο χερι του να μη δεχθει την ανανεωση.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 1comment είπε

Δεν μπορώ να αναφέρω πού μένω. Είναι εντός Αττικής, όχι Αθήνα.

Καλα δεν θα ψαξουμε να σε βρουμε κιολας..

Αν δεν μιλας για τιποτα Λιοσια, ασπροπυργο, μενιδι (που και εκει υπο συζητηση) , η τιμη που μας λες ειναι "δωρεαν διαθεση".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην θέση των γονιών σου νομίζω ότι θα έκανα ένα συμβόλαιο με 5% αύξηση ετήσια για μια πενταετία εφόσον είναι τόσα χρόνια καλοπληρωτης αντί να τρώω τα σωθικά μου κάθε χρόνο με τις ανανεώσεις. Νομίζω και αυτός θα το δεχθεί και οι γονείς σου θα ησυχάσουν. Έχω καει από κακό ενοικιαστή και δεν αξίζει η ταλαιπωρία και οι πιθανές ζημιές τα 50-100ευρω παραπάνω 

Επεξ/σία από nlogginidis
  • Like 1
Δημοσ.

εξαρτάται απο την περιοχή. και στο χωριό έχουν οι δικοί μου σπίτι 120τμ με βοηθητικους χώρους 60τμ  αυλή και μπαχτσε αλλά δεν έχει καμία αξία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...