1comment Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Δεν είναι 10,αλλά 20%η αύξηση. Λογικό να αντιδρά Μα αντιδράει και στα 550. Δεν θέλει καμία αύξηση λέμε! Με ληγμένο συμβόλαιο! Επαναλαμβάνω το σπίτι είναι διώροφη μεζονέτα με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια κατασκευής λουξ 2010. Η μεσίτρια μας είπε 700-800 να του πούμε. 1
Maurikycli Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 . Επιβεβαιωνεται η συμβολή των μεσιτων στο φούσκωμα των ενοικίων (δεδομένο για διπλανό θέμα) 2. Δεν είναι στο όνομά σου και κακώς φουσκωνεις τα μυαλά των γονιών σου 3. Αν έρθει κανένας μπαταχτσης ελπίζω εσύ και η μεσιτρια να έχετε λίγη τσιπα να αποζημιωνετε τους γονείς σου μέχρι να ξεκουμπιστει 8
1comment Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, Maurikycli είπε 1 . Επιβεβαιωνεται η συμβολή των μεσιτων στο φούσκωμα των ενοικίων (δεδομένο για διπλανό θέμα) 2. Δεν είναι στο όνομά σου και κακώς φουσκωνεις τα μυαλά των γονιών σου 3. Αν έρθει κανένας μπαταχτσης ελπίζω εσύ και η μεσιτρια να έχετε λίγη τσιπα να αποζημιωνετε τους γονείς σου μέχρι να ξεκουμπιστει Δεν έχεις άδικο. Ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. Το 10% αύξηση είναι απλά το λιγότερο και αυτός θα κάνει βλακεία αν δεν το αποδεχτεί. Νομίζω θα το δεχτεί τελικά αν ψάξει για σπίτι. Εκτός αν ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του και συμβιβαστεί με κανα μικρό διαμέρισμα εκτός πόλης και παλιό. Πραγματικά εντός πόλης δεν υπάρχουν σπίτια (δεν είμαστε Αθήνα). 1
Bomber-21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Όντως για τέτοιο σπίτι, τη δεδομένη χρονική στιγμή το ενοίκιο είναι ΤΖΑΜΠΑ. 1 1
andreaspA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, 1comment είπε Μα αντιδράει και στα 550. Δεν θέλει καμία αύξηση λέμε! Με ληγμένο συμβόλαιο! Επαναλαμβάνω το σπίτι είναι διώροφη μεζονέτα με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια κατασκευής λουξ 2010. Η μεσίτρια μας είπε 700-800 να του πούμε. Που βρισκεται στην Ελλαδα αυτο ?
StamTheMan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 45 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Όντως για τέτοιο σπίτι, τη δεδομένη χρονική στιγμή το ενοίκιο είναι ΤΖΑΜΠΑ. Οτι πιο αυθαιρετο εχει γραφτει. 2
hydra7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Πραγματικά δεν σας έκανε καμία αντιπρόταση ο ενοικιαστής σας; Είπε "όχι" σε όλα;
1comment Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, andreaspA είπε Που βρισκεται στην Ελλαδα αυτο ? Δεν μπορώ να αναφέρω πού μένω. Είναι εντός Αττικής, όχι Αθήνα. 1 ώρα πριν, Bomber-21 είπε Όντως για τέτοιο σπίτι, τη δεδομένη χρονική στιγμή το ενοίκιο είναι ΤΖΑΜΠΑ. Αυτό λέω κι εγώ... Οι γονείς δεν με ακούνε. 5 λεπτά πριν, hydra7 είπε Πραγματικά δεν σας έκανε καμία αντιπρόταση ο ενοικιαστής σας; Είπε "όχι" σε όλα; Πριν λίγο μίλησα με τον φαδερ, δέχτηκε τα 50Ε αύξηση. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από 1comment 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, 1comment είπε Πριν λίγο μίλησα με τον φαδερ, δέχτηκε τα 50Ε αύξηση. Ξεκινηστε διαδικασιες για εξωση.
Ducatista Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Είναι όντως πολύ φθηνά και το ξερει και ο αλλος... να γίνει σαφες τι παίζει στην αγορά και ότι αν δεν θέλει ένα 700ρι τουλάχιστον να βρει αλλο σπίτι σε 1-2 μήνες δυστυχώς μόνο έτσι θα βγει μια άκρη αφου ειναι αρνητικός σε όλα... 6 ώρες πριν, 1comment είπε Μα αντιδράει και στα 550. Δεν θέλει καμία αύξηση λέμε! Με ληγμένο συμβόλαιο! Επαναλαμβάνω το σπίτι είναι διώροφη μεζονέτα με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια κατασκευής λουξ 2010. Η μεσίτρια μας είπε 700-800 να του πούμε. Ποσα τετραγωνικά ειναι; έχει κηπο;
1comment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Ducatista είπε Είναι όντως πολύ φθηνά και το ξερει και ο αλλος... να γίνει σαφες τι παίζει στην αγορά και ότι αν δεν θέλει ένα 700ρι τουλάχιστον να βρει αλλο σπίτι σε 1-2 μήνες δυστυχώς μόνο έτσι θα βγει μια άκρη αφου ειναι αρνητικός σε όλα... Ποσα τετραγωνικά ειναι; έχει κηπο; Το ξέρει γι αυτό και δέχτηκε το 50αρικο. Είναι 120 τμ το σπίτι και κατασκευή 2015 (όχι 2010 που είπα). Κήπο όχι, διαθέτει αυλή-παρκινκ που χωράει ως 2 αυτοκίνητα. Είναι βασικά 2 μεζονέτες δίπλα δίπλα με κοινή αυλή. Στην άλλη μένει τώρα η αδερφή μου. Μέχρι πρόσφατα ήταν και η άλλη νοικιασμένη. Οι γονείς μου δεν θέλουν να τον διώξουν γιατί φοβούνται μήπως μπει κανας μπαταχτσής. Αυτός είναι δοκιμασμένος και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Εφόσον δέχτηκε την (πολύ μικρή) αύξηση, το θέμα λύθηκε. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον είχα διώξει και το ενοίκιο θα έμπαινε 700Ε. 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Ξεκινηστε διαδικασιες για εξωση. Γιατί; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από 1comment
StamTheMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, 1comment είπε Γιατί; Γιατι θα σπατε το στομαχι σας σε καθε ανανεωση. Δεν ειναι στο χερι του να μη δεχθει την ανανεωση.
andreaspA Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, 1comment είπε Δεν μπορώ να αναφέρω πού μένω. Είναι εντός Αττικής, όχι Αθήνα. Καλα δεν θα ψαξουμε να σε βρουμε κιολας.. Αν δεν μιλας για τιποτα Λιοσια, ασπροπυργο, μενιδι (που και εκει υπο συζητηση) , η τιμη που μας λες ειναι "δωρεαν διαθεση".
nlogginidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στην θέση των γονιών σου νομίζω ότι θα έκανα ένα συμβόλαιο με 5% αύξηση ετήσια για μια πενταετία εφόσον είναι τόσα χρόνια καλοπληρωτης αντί να τρώω τα σωθικά μου κάθε χρόνο με τις ανανεώσεις. Νομίζω και αυτός θα το δεχθεί και οι γονείς σου θα ησυχάσουν. Έχω καει από κακό ενοικιαστή και δεν αξίζει η ταλαιπωρία και οι πιθανές ζημιές τα 50-100ευρω παραπάνω Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από nlogginidis 1
The_Judas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 εξαρτάται απο την περιοχή. και στο χωριό έχουν οι δικοί μου σπίτι 120τμ με βοηθητικους χώρους 60τμ αυλή και μπαχτσε αλλά δεν έχει καμία αξία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις