Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!
Έχοντας κάνει πολλά πρότζεκτ στην php νομίζω ότι μπορώ να δημιουργήσω κάτι μεγάλο(θεωρητικά για εμένα) θέλω κάποιον να αξιολογήσει το σχεδιάγραμμα που έχω φτιάξει για μια απλή ιστοσελίδα με το cms της εαν έχω καταλάβει σωστά την λογική.
Οποιαδήποτε επισήμανση ή παρατήρηση θεωρείτε σημαντική(εαν πρεπει να αλλάξω κάτι ή να προσθέσω).
 Θα ήθελα να έχει αυτήν την μορφή το site(χωρίς αναζήτηση, google analytics, tags, τελευταία τροποποίηση κτλ θα προσθεθουν σιγά σιγά).
Τα ονόματα είναι ενδεικτικά 2 ώρες που δημιουργώ(και λίγο google) το σχεδιάγραμμά αυτά σκέφτηκα.

Front end:

Homepage
1) header(logo, menu και γλώσσα(ελ, en))
2) Hero section
3) τα 5 πιο πρόσφατα έργα(άρθρα)
4) τα 5 πιο πρόσφατα νέα(άρθρα)
5) newsletter
6) footer

Σελίδα προβολής έργων(θα εμφανίζονται όλα τα άρθρα έργων)
Σελίδα προβολής νέων(θα εμφανίζονται όλα τα άρθρα νέων)
Το view για το κάθε άρθρο 
Οι μέσα σελίδες(about us, cookies, Privacy Policy etc)

Σε κώδικα θα είναι: 

home.php
header.php
footer.php
inside_page.php
view_all_articles.php
view_single_article.php

Back end:

Σελίδα login

Cms Home
1)Users(Αυτό θα το βλέπει ο admin και θα μπορεί να βλέπει, προσθέτει, επεξεργάζεται και διαγράφει τους χρήστες του cms )
2) Νέα Σελίδα (ο χρήστης θα προσθέτει το link της σελίδας, την Εικόνα για το hero, τίτλο και περιεχόμενο σελίδας. Για τα inside pages)
3) Δημιουργία Μενού(θα του ζητάει να ονομάζει το μενού και να επιλέγει από τις υπάρχουσες σελίδες ποιες θα εμφανίζονται καθώς και τις ομάδες άρθρων που είναι και αυτές σελίδες (θα μπορεί να δημιουργεί πάνω από ένα) ) 
4) Δημιουργία ομάδας άρθρων(link και όνομα ομάδας)
5) Δημιουργία άρθρων(link άρθρου, επιλογή ομάδας, εικόνα για το hero, τίτλος και περιεχόμενο)
6) Δημιουργία λεκτικών(όνομα λεκτικού(θα τον εισάγω στον κώδικα) και περιεχόμενο(που θα εμφανίζετε στο front end όπως τηλ, διεύθυνση κτλ ))
7)Newsletter Management
😎 Logout

Σε κώδικα θα είναι:
cmslogin.php
users.php(adduser.php, edituser.php και deleteuser.php)
page.php(addpage.php, editpage.php και deletepage.php)
menu.php(addmenu.php, editmenu.php και deletemenu.php)
teamarticle.php(etc)
articles.php(etc)
snippet.php(etc)
newslettermanagement.php(deletesubscriber.php)

Η db θα έχει τα παρακάτω tables:

users(fullname, email, password, role)
menu(name)
menu_pages(menu_id, page_id)
pages(path_of_link, path_of_img, title_en, content_en, title_el, content_el, seo_title_en, seo_description_en, seo_keywords_en, seo_title_el, seo_description_el, seo_keywords_el)
articles(path_of_link, teamarticle_id, path_of_img, title_en, content_en, title_el, content_el, date, seo_title_en, seo_description_en, seo_keywords_en, seo_title_el, seo_description_el, seo_keywords_el)
snippet(name_of_link, content_en, content_el)
subscribers(email)
teamarticles(path_of_link, name)

Επεξ/σία από CreedChronicles
προσθήκη teamarticles(path_of_link, name)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...