Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν γνωρίζει κάποιος έχω το xiaomi 12 και έχω Vodafone εδώ και αρκετούς μήνες κάτω Πετράλωνα περιοχή όπως επίσης σχεδόν παντού ενώ έχω 5g η 4g βγάζει E όσους ξέρω εδώ στην δουλειά και φίλους που έχουν Vodafone αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με Samsung κινητά και xiaomi συμβόλαια και μη εάν ξέρει κανείς κάτι θα το εκτιμουσα ,,,, έχω πάρει στην Vodafone αλλά δεν βρίσκουν πρόβλημα!!!

Δημοσ.
20 ώρες πριν, nallas7 είπε

Εάν γνωρίζει κάποιος έχω το xiaomi 12 και έχω Vodafone εδώ και αρκετούς μήνες κάτω Πετράλωνα περιοχή όπως επίσης σχεδόν παντού ενώ έχω 5g η 4g βγάζει E όσους ξέρω εδώ στην δουλειά και φίλους που έχουν Vodafone αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με Samsung κινητά και xiaomi συμβόλαια και μη εάν ξέρει κανείς κάτι θα το εκτιμουσα ,,,, έχω πάρει στην Vodafone αλλά δεν βρίσκουν πρόβλημα!!!

Καλυψη δικτύου λέγεται αυτό. Γενικά η cosmote έχει την καλύτερη κάλυψη οπότε κάποια στιγμή το κοιτάς για εκεί. Είχα και εγω χρόνια φοιτητικό αριθμό από οταν ήμουν φοιτητής στην vodafone αλλά σήμα σχεδόν ποτέ οπότε τι να το κανεις...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/6/2023 στις 1:10 ΜΜ, nallas7 είπε

Κάλυψη δικτύου όπως είπε και ο φίλος. Το κινητό κτλ. δεν έχει σχέση.

Υπάρχουν σημεία που η Vodafone απλά δεν έχει κατάλληλες υποδομές για να τα στηρίξει και είναι αρκετές δυστυχώς. Χαρακτηριστικά ξέρω σημεία καρά κέντρο Αθήνας που είτε απλά δεν έχεις σήμα και είσαι με "Ε" είτε σου δείχνει ένα ψευτο-4G και σέρνεται σε σημείο που δεν παλεύεις να κάνεις μια απλή αναζήτηση Google.

Κακά τα ψέματα όμως, είναι αρκετά φτηνή (συγκριτικά πάντα). Προσωπικά δεν θα έδινα τα τρελά λεφτά που ζητάει η Cosmote για να έχω παντού τούμπανο 4G/5G. Ο καθένας ζυγίζει τα πράγματα και επιλέγει.

Δημοσ.

Και η Cosmote δεν πιάνει καλά κέντρο Αθήνας σε κάποια σημεία...και Θησειο που είναι δίπλα στα Πετράλωνα σαν περιοχή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...