SeaLion Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, petran79 είπε Αλλοι απατεωνες και αυτοι. Νομιζα πως θα ηταν οπως στο Λονδινο που το ποσο θα εμενε στην καρτα χωρις περιορισμους και εδω το καναν να μηδενιζεται μετα απο ενα μηνα. Εχασα 20 ευρω ετσι. Δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι... Απλά δείχνω 2 πράγματα που όλοι μπορεί να χρησιμοποιούμε και έχουν τεχνολογία nfc.
sdikr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, petran79 said: Αλλοι απατεωνες και αυτοι. Νομιζα πως θα ηταν οπως στο Λονδινο που το ποσο θα εμενε στην καρτα χωρις περιορισμους και εδω το καναν να μηδενιζεται μετα απο ενα μηνα. Εχασα 20 ευρω ετσι. Υπαρχει αρκετος κοσμος που ειναι πολυ αργος με τα κινητα, ιδιως απο τοτε που αλλαξαν σε οθονες αφης. Εγω ακομα γραφω σα χελωνα. Και πορτοφολι και κινητο τα εχω σε τσαντακι με λουρι. Το πορτοφολι βολευει κιολας γιατι εχω μεσα και την καρτα προσφορων σουπερμαρκετ. Τωρα αν ειναι τυπου lidl που εχουν εφαρμογη αντι για καρτα, οντως θα βολευε περισσοτερο. Ολες τις κάρτες super τις έχω περάσει στο κινητό, ούτε εγώ τα πάω γρήγορα στην πληκτρολόγηση στο κινητό Για την κάρτα ATH.ENA μάλλον κάτι δεν επέλεξες σωστά, δεν έχει όριο το πόσο θα είναι μέσα το χρηματικό ποσο Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από sdikr
petran79 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, SeaLion είπε Δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι... Απλά δείχνω 2 πράγματα που όλοι μπορεί να χρησιμοποιούμε και έχουν τεχνολογία nfc. 2 ώρες πριν, sdikr είπε Ολες τις κάρτες super τις έχω περάσει στο κινητό, ούτε εγώ τα πάω γρήγορα στην πληκτρολόγηση στο κινητό Για την κάρτα ATH.ENA μάλλον κάτι δεν επέλεξες σωστά, δεν έχει όριο το πόσο θα είναι μέσα το χρηματικό ποσο Γίνεται σε όλα τα σούπερ αυτό; Εγώ απλά τους τη δίνω και τη σκαναρουν ενώ υπάρχει και πολύς κόσμος που λέει προφορικά το νούμερο, μην έχοντας τίποτα. Βολικό βέβαια αν θες να δανείσεις την κάρτα σε κάποιον για τις προσφορές. Για Athena, αν έχεις πχ στην κάρτα 20 ευρώ μέσα τον Ιούνιο και έρθει Ιούλιος και είναι μέσα το ποσό χωρίς να ξοδευτεί , μηδενιζεται, αναγκάζοντας σε να ανανεώνεις συνεχώς. Κανονικά πρέπει να είναι μέσα μέχρι να ξοδευτει ή να ανανεωθεί επιπλέον, όσο χρονικό διάστημα και να περάσει. Ίδια κόλπα όπως τα λεωφορεία που δεν δίνουν ρέστα.
Doubt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, petran79 είπε Για Athena, αν έχεις πχ στην κάρτα 20 ευρώ μέσα τον Ιούνιο και έρθει Ιούλιος και είναι μέσα το ποσό χωρίς να ξοδευτεί , μηδενιζεται, αναγκάζοντας σε να ανανεώνεις συνεχώς. Είσαι βέβαιος; Και σωστό να είναι, γιατί δεν αγοράζεις 10+1 εισιτήρια που δεν λήγουν;
SeaLion Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, petran79 είπε Για Athena, αν έχεις πχ στην κάρτα 20 ευρώ μέσα τον Ιούνιο και έρθει Ιούλιος και είναι μέσα το ποσό χωρίς να ξοδευτεί , μηδενιζεται, αναγκάζοντας σε να ανανεώνεις συνεχώς. Κανονικά πρέπει να είναι μέσα μέχρι να ξοδευτει ή να ανανεωθεί επιπλέον, όσο χρονικό διάστημα και να περάσει. Ίδια κόλπα όπως τα λεωφορεία που δεν δίνουν ρέστα. Οκ, δεν το ήξερα αυτό, πάντα φόρτωνα εισιτήρια σε δεκάδες που δεν λήγουν ποτέ. Δεν μπορώ να σκεφτώ λόγο για τον οποίο να βάλω χρήματα. Μπορείς να τα μετατρέψεις σε εισιτήρια χωρίς να πας σε τερματικό;
sdikr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 53 minutes ago, petran79 said: Γίνεται σε όλα τα σούπερ αυτό; Εγώ απλά τους τη δίνω και τη σκαναρουν ενώ υπάρχει και πολύς κόσμος που λέει προφορικά το νούμερο, μην έχοντας τίποτα. Βολικό βέβαια αν θες να δανείσεις την κάρτα σε κάποιον για τις προσφορές. Για Athena, αν έχεις πχ στην κάρτα 20 ευρώ μέσα τον Ιούνιο και έρθει Ιούλιος και είναι μέσα το ποσό χωρίς να ξοδευτεί , μηδενιζεται, αναγκάζοντας σε να ανανεώνεις συνεχώς. Κανονικά πρέπει να είναι μέσα μέχρι να ξοδευτει ή να ανανεωθεί επιπλέον, όσο χρονικό διάστημα και να περάσει. Ίδια κόλπα όπως τα λεωφορεία που δεν δίνουν ρέστα. https://athenacard.gr/smartafc/general/customers/FAQ.dev 2
petran79 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, sdikr είπε https://athenacard.gr/smartafc/general/customers/FAQ.dev Καλό αυτό. Αυτό όμως πρόσφατα το αλλάξανε; 3 χρόνια εχω να αλλάξω και το μόνο μηχάνημα ανανέωσης στην περιοχή μας είχε κλείσει και μόνο αμάξι χρησιμοποιω πλέον . Και τότε το συζητούσαμε και με συναδέλφους και μου είπαν πως δεν μπορούσες να ανανεώσεις.
sdikr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 1 hour ago, petran79 said: Καλό αυτό. Αυτό όμως πρόσφατα το αλλάξανε; 3 χρόνια εχω να αλλάξω και το μόνο μηχάνημα ανανέωσης στην περιοχή μας είχε κλείσει και μόνο αμάξι χρησιμοποιω πλέον . Και τότε το συζητούσαμε και με συναδέλφους και μου είπαν πως δεν μπορούσες να ανανεώσεις. Απο την αρχή είναι έτσι
petran79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, sdikr είπε Απο την αρχή είναι έτσι Δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι τέτοιο τότε όταν την έβγαλα, αλλιώς δεν θα ασχολιομουν καν. Τέλος πάντων.
petran79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Doubt είπε Είσαι βέβαιος; Και σωστό να είναι, γιατί δεν αγοράζεις 10+1 εισιτήρια που δεν λήγουν; τι να αγοράσω. πήγα σε σταθμό προαστιακού να επιβεβαιώσω αν όντως έχει χρήματα από τότε η Athens Card και όχι μόνο δεν είχαν μηχάνημα έκδοσης αλλά και το ταμείο ήταν κλειστό. Δεκαετία 60 ζούμε με μοντέρνα ρυμοτομία συν το ότι πήγα στα Lidl, πάω να ανοίξω την εφαρμογή και θέλει ξανά login, επιλογή κατάστηματος με τον κόσμο να περιμένει. Ε α σιχτιρ, την κλεινω πληρώνω κανονικά Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από petran79
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, petran79 είπε συν το ότι πήγα στα Lidl, πάω να ανοίξω την εφαρμογή και θέλει ξανά login, επιλογή κατάστηματος με τον κόσμο να περιμένει. Ε α σιχτιρ, την κλεινω πληρώνω κανονικά Ποια εφαρμογή θέλει επιλογή υποκαταστήματος;
sdikr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 21 minutes ago, petran79 said: τι να αγοράσω. πήγα σε σταθμό προαστιακού να επιβεβαιώσω αν όντως έχει χρήματα από τότε η Athens Card και όχι μόνο δεν είχαν μηχάνημα έκδοσης αλλά και το ταμείο ήταν κλειστό. Δεκαετία 60 ζούμε με μοντέρνα ρυμοτομία συν το ότι πήγα στα Lidl, πάω να ανοίξω την εφαρμογή και θέλει ξανά login, επιλογή κατάστηματος με τον κόσμο να περιμένει. Ε α σιχτιρ, την κλεινω πληρώνω κανονικά Η εφαρμογή Lidl τι σχέση έχει με το Nfc μόνο εσύ ξέρεις. Την athena card μπορείς να την διαχειριστείς μέσω nfc δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο ταμείο ή κάτι άλλο 5 minutes ago, Ukforthemoment said: Ποια εφαρμογή θέλει επιλογή υποκαταστήματος; η εφαρμογή των Lidl 😋 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, sdikr είπε Η εφαρμογή Lidl τι σχέση έχει με το Nfc μόνο εσύ ξέρεις. Την athena card μπορείς να την διαχειριστείς μέσω nfc δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο ταμείο ή κάτι άλλο η εφαρμογή των Lidl 😋 Εχουν χαθεί τα αυγά και τα πασχάλια σε αυτό το θέμα. 1
petran79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, sdikr είπε Η εφαρμογή Lidl τι σχέση έχει με το Nfc μόνο εσύ ξέρεις. Την athena card μπορείς να την διαχειριστείς μέσω nfc δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο ταμείο ή κάτι άλλο η εφαρμογή των Lidl 😋 Απλά δεν είναι τόσο ρόδινα όσο τα περιγράφετε και ας το έχουμε υπόψη μας την επόμενη φορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα