Silverage Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, 1comment είπε Αν "δεν έγινε και κάτι" όπως λες, τότε γιατί καίγεσαι να σου επιστρέψουν τα χρήματα; Μήπως εσύ πρέπει να χαλαρώσεις; Αν ίσχυε το "δεν έγινε και κάτι", δεν θα ζήταγες επιστροφή χρημάτων. Θα συμβιβαζόσουν με αυτό που σου είπαν. Πες μας αν θες και τί είδους κατάστημα έχεις μην κάνουμε το λάθος και ψωνίσουμε απο σένα. Πάιζει και να πλακώνεις στο ξύλο τους πελάτες. 7 1
1comment Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Silverage είπε Πες μας αν θες και τί είδους κατάστημα έχεις μην κάνουμε το λάθος και ψωνίσουμε απο σένα. Πάιζει και να πλακώνεις στο ξύλο τους πελάτες. Η συμπεριφορά μου προς τους πελάτες μου είναι άψογη γι αυτό και με εμπιστεύονται τόσα χρόνια! Εδώ απάντησα όπως ακριβώς άξιζε βάσει του τι διάβασα στο θέμα! 2
georgiouu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, 1comment είπε Η συμπεριφορά μου προς τους πελάτες μου είναι άψογη γι αυτό και με εμπιστεύονται τόσα χρόνια! Εδώ απάντησα όπως ακριβώς άξιζε βάσει του τι διάβασα στο θέμα! απαντησες οτι αν πελατης σου επεστρεφε προιον θα του ελεγες στριβε 1
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, 1comment είπε Η συμπεριφορά μου προς τους πελάτες μου είναι άψογη γι αυτό και με εμπιστεύονται τόσα χρόνια! Εδώ απάντησα όπως ακριβώς άξιζε βάσει του τι διάβασα στο θέμα! Αν ερχομουν στο μαγαζι σου και μου ελεγες "στριβε" να ξερεις πως δεν θα περναγες και πολυ καλα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από Ntinaras 2 1
1comment Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, georgiouu είπε απαντησες οτι αν πελατης σου επεστρεφε προιον θα του ελεγες στριβε 31 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αν ερχομουν στο μαγαζι σου και μου ελεγες "στριβε" να ξερεις πως δεν θα περναγες και πολυ καλα. Καταρχήν άλλο τι γράφουμε σε ένα ανώνυμο φορουμ, άλλο τι λέμε από κοντά! Τεράστια απόσταση. Κατά δεύτερον, απάντησα ότι θα το έλεγα αν ο πελάτης επέστρεφε ένα προϊόν, δεν ήθελε να το αλλάξει με κάτι άλλο και μου ζητούσε τα χρήματα πίσω ενώ του είχα κόψει απόδειξη. Πράγμα που δεν μου έχει συμβεί ποτέ τόσα χρόνια. Επιστροφές χρημάτων φυσικά και έχω κάνει γιατί έχω και eshop! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από 1comment 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις