Προς το περιεχόμενο

Solved!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gyiannis είπε

Αγόρασα ένα προϊόν αυτή την εβδομάδα ,θέλω να το επιστρέψω.
Μου λένε θα μου δώσουν πίστωση, ενώ δεν θέλω γιατί δεν πρόκειται να αγορασω ξανά από εκεί .

Επιτρέπεται να μην μου επιστραφούν τα χρήματα εφόσον δεν έχουν περάσει 14 μέρες ακόμα?

Πως το αγόρασες;Μεσω ιντερνετ ή δια ζώσης;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πως το αγόρασες;Μεσω ιντερνετ ή δια ζώσης;

Από το κατάστημα ,δια ζώσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι επιτρέπεται αφού το πήρες ο ίδιος από κατάστημα. Μόνο μέσω ιντερνετ ισχύει η επιστροφή χρημάτων (αγορές από απόσταση). Δεν ξέρεις καθόλου τη νομοθεσία. Κι εγώ κατάστημα έχω. 8 χρόνια ποτέ κανείς δεν μου είπε ότι θέλει πίσω τα λεφτά του. Αλλαγή με άλλο προϊόν γίνεται μόνο. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Η συσκευασία ανοίχτηκε; Το προϊόν χρησιμοποιήθηκε;

Όχι, είναι ακριβώς όπως το πήρα , απλά σε ένα σακουλάκι , δεν ανοίχτηκε.

Δημοσ.
1 minute ago, gyiannis said:

Από το κατάστημα ,δια ζώσης.

Το δικαίωμα των 14 ημερών για υπαναχώρηση ισχύει μόνο για αγορές από απόσταση, για αγορές από κατάστημα δεν έχουν καμία απολύτως υποχρέωση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gyiannis είπε

Όχι, είναι ακριβώς όπως το πήρα , απλά σε ένα σακουλάκι , δεν ανοίχτηκε.

Πολύ ευγενικά σου απάντησαν στο κατάστημα ότι θα σου κάνουν και πίστωση. Εγώ θα σου λεγα άλλαξε το με κάτι άλλο ή στρίβε. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Πολύ ευγενικά σου απάντησαν στο κατάστημα ότι θα σου κάνουν και πίστωση. Εγώ θα σου λεγα άλλαξε το με κάτι άλλο ή στρίβε. 

Κρίμα, ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gyiannis είπε

Κρίμα, ευχαριστώ για την απάντηση.

Μα είναι δυνατόν να διάλεξες κάτι ο ίδιος από κοντά, να σου κοψαν απόδειξη (να χρεώθηκαν το φπα) και να θες πίσω τα λεφτά σου; Ολόκληρο μαγαζί δεν μπορείς να βρεις κάτι να αγοράσεις; 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1comment είπε

Μα είναι δυνατόν να διάλεξες κάτι ο ίδιος από κοντά, να σου κοψαν απόδειξη (να χρεώθηκαν το φπα) και να θες πίσω τα λεφτά σου; Ολόκληρο μαγαζί δεν μπορείς να βρεις κάτι να αγοράσεις; 

Το κομμάτι απλά δεν ταιριάζει , ρώτησα αν γίνεται επιστροφή . Δεν έγινε και κάτι ,χαλάρωσε 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gyiannis είπε

Το κομμάτι απλά δεν ταιριάζει , ρώτησα αν γίνεται επιστροφή . Δεν έγινε και κάτι ,χαλάρωσε 

Αν "δεν έγινε και κάτι" όπως λες, τότε γιατί καίγεσαι να σου επιστρέψουν τα χρήματα; Μήπως εσύ πρέπει να χαλαρώσεις; Αν ίσχυε το "δεν έγινε και κάτι", δεν θα ζήταγες επιστροφή χρημάτων. Θα συμβιβαζόσουν με αυτό που σου είπαν. 

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1comment είπε

Αν "δεν έγινε και κάτι" όπως λες, τότε γιατί καίγεσαι να σου επιστρέψουν τα χρήματα; Μήπως εσύ πρέπει να χαλαρώσεις; Αν ίσχυε το "δεν έγινε και κάτι", δεν θα ζήταγες επιστροφή χρημάτων. Θα συμβιβαζόσουν με αυτό που σου είπαν. 

Ερώτηση έκανα , γιατί δεν έχει το κατάστημα κάτι άλλο που με ενδιαφέρει.

Γιατι σε πείραξε τόσο κάτι που δεν σε αφορά καν , who knows.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gyiannis είπε

Ερώτηση έκανα , γιατί δεν έχει το κατάστημα κάτι άλλο που με ενδιαφέρει.

Γιατι σε πείραξε τόσο κάτι που δεν σε αφορά καν , who knows.

Γιατί ταυτίστηκα με το κατάστημα που άκουσαν για επιστροφή χρημάτων! Anyway!

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...