babyonboard Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 57 minutes ago, Scottas said: Την κοιτουσα και εγω τωρα και το σκεφτομαι σοβαρα για αγορα Καποιος που την πηρε να μας πει αποψη? Tην πήρα αλλά δεν την έχω ανοίξει ακόμα. Θα βγάλω φώτο από την τρίτη μιας και είμαι εκτος 1 1
babyonboard Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα guys. Λοιπόν φώτο παρακάτω για την 3 μετρη Πανί δεν είναι άλφα ποιότητα αλλά δεν πλήρωσα και για τέτοια. Βραχίονας τον περίμενα λίγο καλύτερο. Είναι μέτριο το χυτό και οι σύνδεσμοι έχουν χαλαρή συναρμογή. Σε σύγκριση έχω βάλει την υπάρχουσα που έχω τοποθετημένη ηλικίας σχεδόν 25 ετών και κάτι ακόμα. Βλέπετε διαφορά σε πάχος βραχίονα την οποία σπάνια μαζεύω. Αυτήν δεν νομίζω να την αφήνω ανοικτή. Κέρδισα όμως τα λεφτά του μοτέρ οπότε ίσως κάτι κάνουμε σε αυτό. Να πω ότι και η τετραμετρη είναι και αυτή ίδια. Μόλις την τσέκαρα Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από babyonboard 2 1
Ginia1978 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Στις 4/7/2023 στις 11:51 ΠΜ, babyonboard είπε Καλημέρα guys. Λοιπόν φώτο παρακάτω για την 3 μετρη Πανί δεν είναι άλφα ποιότητα αλλά δεν πλήρωσα και για τέτοια. Βραχίονας τον περίμενα λίγο καλύτερο. Είναι μέτριο το χυτό και οι σύνδεσμοι έχουν χαλαρή συναρμογή. Σε σύγκριση έχω βάλει την υπάρχουσα που έχω τοποθετημένη ηλικίας σχεδόν 25 ετών και κάτι ακόμα. Βλέπετε διαφορά σε πάχος βραχίονα την οποία σπάνια μαζεύω. Αυτήν δεν νομίζω να την αφήνω ανοικτή. Κέρδισα όμως τα λεφτά του μοτέρ οπότε ίσως κάτι κάνουμε σε αυτό. Να πω ότι και η τετραμετρη είναι και αυτή ίδια. Μόλις την τσέκαρα Έχει κανείς άποψη για την τέντα με σπαστους βραχίονες 4*3μ που έχει το leroy στο bazaar; Μόλις τώρα, Ginia1978 είπε Έχει κανείς άποψη για την τέντα με σπαστους βραχίονες 4*3μ που έχει το leroy στο bazaar; Ευχαριστώ.Περιμενω και έχω 2 τεμάχια 4*3. Η τοποθέτηση της ήταν εύκολη;
babyonboard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 hours ago, Ginia1978 said: Έχει κανείς άποψη για την τέντα με σπαστους βραχίονες 4*3μ που έχει το leroy στο bazaar; Ευχαριστώ.Περιμενω και έχω 2 τεμάχια 4*3. Η τοποθέτηση της ήταν εύκολη; Η τετραμετρη είναι ίδια ποιότητα. Δεν έχω δοκιμάσει να την τοποθετήσω. Φαντάζομαι μόνο σου θα είναι λίγο δύσκολο. Αν έχεις έναν βοήθεια σίγουρα γίνεται αλλά θέλει καλό δραπανο αν τοποθετηθεί σε πλάκα. Δεν είδα να περιεχει βίδες /ουπα.
dal_kos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Στις 4/7/2023 στις 11:51 ΠΜ, babyonboard είπε Καλημέρα guys. Λοιπόν φώτο παρακάτω για την 3 μετρη Πανί δεν είναι άλφα ποιότητα αλλά δεν πλήρωσα και για τέτοια. Βραχίονας τον περίμενα λίγο καλύτερο. Είναι μέτριο το χυτό και οι σύνδεσμοι έχουν χαλαρή συναρμογή. Σε σύγκριση έχω βάλει την υπάρχουσα που έχω τοποθετημένη ηλικίας σχεδόν 25 ετών και κάτι ακόμα. Βλέπετε διαφορά σε πάχος βραχίονα την οποία σπάνια μαζεύω. Αυτήν δεν νομίζω να την αφήνω ανοικτή. Κέρδισα όμως τα λεφτά του μοτέρ οπότε ίσως κάτι κάνουμε σε αυτό. Να πω ότι και η τετραμετρη είναι και αυτή ίδια. Μόλις την τσέκαρα Η 4 μετρη είναι και αυτή με 2 βραχίονες ή έχει και 3ο; Επίσης έχει και μια άλλη που έχει όλο το συστημα πάνω σε ένα σίδερο, υπάρχει λόγος που προτίμησες αυτή που βιδώνεται κάθε εξάρτημα ξεχωριστά στη πλάκα; (Παραθέτω φωτο) Spoiler Ευχαριστώ!
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Με ποια εταιρία κούριερ στέλνει η Leroy Merlin;
babyonboard Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 49 minutes ago, ChrisN.S. said: Με ποια εταιρία κούριερ στέλνει η Leroy Merlin; Δεν είναι courier, αλλά μεταφορική. Εξαιρετικοί. Δε θυμάμαι το όνομα. 1 hour ago, dal_kos said: Η 4 μετρη είναι και αυτή με 2 βραχίονες ή έχει και 3ο; Επίσης έχει και μια άλλη που έχει όλο το συστημα πάνω σε ένα σίδερο, υπάρχει λόγος που προτίμησες αυτή που βιδώνεται κάθε εξάρτημα ξεχωριστά στη πλάκα; (Παραθέτω φωτο) Reveal hidden contents Ευχαριστώ! Δεν ξέρω πως τοποθετείτε αυτό το σύστημα και με προβλημάτισε λίγο που το κοιτούσα μιας και θα τοποθετηθεί σε πλάκα στο ταβάνι και όχι σε τοίχο. Οι βραχίονες ήταν δοκιμασμένη επιλογή οποτε πήγα σε αυτό που το ξέρω. Καλύτερα ρώτα έναν τεντά. 1
polaki Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 On 06/07/2023 at 20:13, ChrisN.S. said: Με ποια εταιρία κούριερ στέλνει η Leroy Merlin; Αν δεν κάνω λάθος με Δελατόλα, τουλάχιστον εμένα black friday μια ψησταριά αυτοί μου τη φέρανε. 1
DTInfinity Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, σχετικά με τις τέντες: Ποια η διαφορα μεταξύ, https://www.leroymerlin.gr/gr/portes-parathura-skales/tedes/tedes/tenta-m395xy300cm-61848171 και https://www.leroymerlin.gr/gr/portes-parathura-skales/tedes/tedes/tenta-me-spastous-vrahiones-m400xy300cm-82029092 Γιατί στη μια αναφέρει για σπασμούς βραχίονες και στην άλλη όχι. Επισης η τοποθέτηση μπορεί να γίνει κάθετα στο τοίχο και η κλίση να είναι σχεδόν οριζόντια;
TechnoState Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 ...με μεταφορική Δελατόλας στέλνει προϊόντα. Σχετικά με την επαρχία κ αν η εταιρία Δελατόλας δεν εξυπηρετεί τόσο με τα δρομολόγια όσο και με το δίκτυο της, τότε τα προϊόντα μεταφορτώνονται σε κατά τόπους συνεργάτες για να γίνει η παράδοση στον πελάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα