kormos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, BrokenExe είπε Στο πλαισιο του CVV που η virtual της Πειραιως δεν εχει τιποτα, τι εβαλες; Όλες έχουν! Αν θυμάμαι καλά στο στέλνει με SMS. 35 λεπτά πριν, vaggospro είπε Failed με revolut Κάνε δοκιμή με δεδομένα και νέα εικονική κάρτα. Χωρίς VPN 27 λεπτά πριν, dj_takis είπε Κι εμένα μου ρίχνει άκυρο με revolut. Και με καινούργια εικονική και με παλιά, όπως και με την φυσική κάρτα. Και από υπολογιστή και από κινητό. Και από private window. Κάνε δοκιμή με δεδομένα από κινητή συσκευή ξανά. Χωρίς VPN 16 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Και σε εμένα δεν περνάει, καμία Revolut, ούτε payzy, ούτε χρεωστική της Πειραιώς. Κάνε δοκιμή με δεδομένα από κινητή συσκευή ξανά. Χωρίς VPN
dj_takis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, kormos είπε Κάνε δοκιμή με δεδομένα και νέα εικονική κάρτα. Χωρίς VPN Ξαναέκανα μια προσπάθεια όπως ακριβώς μου είπες αλλά πάλι τίποτα. Με ξαναγυρνάει να ξαναβάλω τα στοιχεία της κάρτας.
kormos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, dj_takis είπε Ξαναέκανα μια προσπάθεια όπως ακριβώς μου είπες αλλά πάλι τίποτα. Με ξαναγυρνάει να ξαναβάλω τα στοιχεία της κάρτας. Φαντάζομαι έχεις χρήματα μέσα ε; Δοκίμασε από κινητό πατώντας απ'ευθείας στον σύνδεσμο. https://commerce.adobe.com/store/email?items[0][id]=24156F6087945D9E5314A1B341ABA1F8&co=LB&lang=en&cli=creative
dj_takis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, kormos είπε Φαντάζομαι έχεις χρήματα μέσα ε; Δοκίμασε από κινητό πατώντας απ'ευθείας στον σύνδεσμο. https://commerce.adobe.com/store/email?items[0][id]=24156F6087945D9E5314A1B341ABA1F8&co=LB&lang=en&cli=creative Εννοείται ότι έχω χρήματα μέσα. Αλλά ούτε έτσι λειτούργησε. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. Έχω κάνει ότι συνδυασμό υπάρχει. Πάλι το έκανα με δεδομένα και τη νέα εικονική. Πάλι fail.
parapente_fan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Κι εμένα μου κάνει fail την πληρωμή. Δοκίμασα διάφορους τρόπους πληρωμής, δεν δοκίμασα μόνο να κάνω νέο λογαριασμό.
kormos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, dj_takis είπε Εννοείται ότι έχω χρήματα μέσα. Αλλά ούτε έτσι λειτούργησε. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. Έχω κάνει ότι συνδυασμό υπάρχει. Πάλι το έκανα με δεδομένα και τη νέα εικονική. Πάλι fail. Κάνε μια δοκιμή αργότερα, ή από άλλη συσκευή αν μπορείς. Δεν είσαι "πίσω" από VPN ε; 9 λεπτά πριν, parapente_fan είπε Κι εμένα μου κάνει fail την πληρωμή. Δοκίμασα διάφορους τρόπους πληρωμής, δεν δοκίμασα μόνο να κάνω νέο λογαριασμό. Με τον ήδη υπάρχον μπορείς... Τι ακριβώς μήνυμα γράφει; 1
dj_takis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, kormos είπε Κάνε μια δοκιμή αργότερα, ή από άλλη συσκευή αν μπορείς. Δεν είσαι "πίσω" από VPN ε; Όχι δεν είμαι με VPN. Δεν έχω άλλη συσκευή εκτός από κινητό και υπολογιστή. Οπότε θα προσπαθήσω σε λίγες ώρες πάλι. Ευχαριστώ για την βοήθειά σου πάντως.
parapente_fan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, kormos είπε Με τον ήδη υπάρχον μπορείς... Τι ακριβώς μήνυμα γράφει; "A transaction can fail for a variety of reasons. Double check and make sure your payment information is entered correctly. If this issue persists, you may need to use a different payment method or contact your bank. " Σε κόκκινο πλαίσιο. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές κάρτες.
dennis_7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, parapente_fan said: "A transaction can fail for a variety of reasons. Double check and make sure your payment information is entered correctly. If this issue persists, you may need to use a different payment method or contact your bank. " Σε κόκκινο πλαίσιο. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές κάρτες. Έλεγξε ότι δεν υπάρχουν τίποτα κενά πριν ή / και μετά από τα νούμερα και τα ονόματα στα στοιχεία της κάρτας σου
vyper Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, dennis_7 είπε Έλεγξε ότι δεν υπάρχουν τίποτα κενά πριν ή / και μετά από τα νούμερα και τα ονόματα στα στοιχεία της κάρτας σου μαλλον το εφτιαξαν, ουτε εμενα μου περναει την καρτα
parapente_fan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, dennis_7 είπε Έλεγξε ότι δεν υπάρχουν τίποτα κενά πριν ή / και μετά από τα νούμερα και τα ονόματα στα στοιχεία της κάρτας σου Δεν υπάρχουν, τα πληκτρολογώ όλα χωρίς copy-paste, εκτός από το όνομα του σχολείου που ζητάει. 1
vasilis_g Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) και εμενα τιποτα Δοκίμασα revolut/payzy σε δύο διαφορετικά κινητά και έναν υπολογιστή Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από vasilis_g
dj_takis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Φαντάζομαι όλους μας γυρνάει εδώ μετά τα στοιχεία του σχολείου κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα