nikolasgrg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά το ερώτημα. Δεν πρόλαβα να ακυρώσω την συνδρομή και μου έκανε ανανέωση με το αντίστοιχο κόστος (419,88USD). Εννοείται ότι δεν είχα τίποτα στην κάρτα της REVOLUT, οπότε δεν πήρε κάτι. Επίσης την ακύρωσα για κάθε ενδεχόμενο. Το θέμα είναι πώς καταργώ την συνδρομή στην ADOBE; Έψαξα παντού αλλά δεν βρίσκω τρόπο (επίσης όταν μπαίνω στο "manage plans" μου πετάει το μήνυμα της ενημέρωσης τρόπου πληρωμής).
nek4d Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 1 hour ago, nikolasgrg said: Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά το ερώτημα. Δεν πρόλαβα να ακυρώσω την συνδρομή και μου έκανε ανανέωση με το αντίστοιχο κόστος (419,88USD). Εννοείται ότι δεν είχα τίποτα στην κάρτα της REVOLUT, οπότε δεν πήρε κάτι. Επίσης την ακύρωσα για κάθε ενδεχόμενο. Το θέμα είναι πώς καταργώ την συνδρομή στην ADOBE; Έψαξα παντού αλλά δεν βρίσκω τρόπο (επίσης όταν μπαίνω στο "manage plans" μου πετάει το μήνυμα της ενημέρωσης τρόπου πληρωμής). Μεσα στην ρεβολουτ εχει καπου τις συνδρομες και εκει επιλογη για καθε συνδρομη που λεγεται "block future payments" καπως ετσι. Στην adobe, αστο ετσι και αργα η γρηγορα θα σταματησει μονο του, συνηθως αυτα κρατανε κανα μηνα. 1
runner69 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Στις 25/6/2024 στις 9:23 ΠΜ, nikolasgrg είπε Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά το ερώτημα. Δεν πρόλαβα να ακυρώσω την συνδρομή και μου έκανε ανανέωση με το αντίστοιχο κόστος (419,88USD). Εννοείται ότι δεν είχα τίποτα στην κάρτα της REVOLUT, οπότε δεν πήρε κάτι. Επίσης την ακύρωσα για κάθε ενδεχόμενο. Το θέμα είναι πώς καταργώ την συνδρομή στην ADOBE; Έψαξα παντού αλλά δεν βρίσκω τρόπο (επίσης όταν μπαίνω στο "manage plans" μου πετάει το μήνυμα της ενημέρωσης τρόπου πληρωμής). Διπλα απο το manage plans εκει στο https://account.adobe.com/ Βγαλε καποιο screenshot γιατι την εχω ακυρωσει και δεν βλεπω τις ιδιες επιλογες να σου πω.
Σπυρος Ζιαβρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Εμενα μου εβγαλε suspended στις 23 του μηνα....Εστειλα στο support μυνημα οτι θελω λιγο χρονο να σκεφτω τι θα κανω και οτι ειναι αρκετα ακριβο για μενα....Μου δωσαν 3 μηνες τσαμπα και απο εκει και περα 14 ευρω τον μηνα με ελληνικο πακετο.Δοκιμαστε να στειλετε κατι αντιστοιχο στο support μηπως σας δωσουν και εσας
gotthard Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, Σπυρος Ζιαβρος είπε Εμενα μου εβγαλε suspended στις 23 του μηνα....Εστειλα στο support μυνημα οτι θελω λιγο χρονο να σκεφτω τι θα κανω και οτι ειναι αρκετα ακριβο για μενα....Μου δωσαν 3 μηνες τσαμπα και απο εκει και περα 14 ευρω τον μηνα με ελληνικο πακετο.Δοκιμαστε να στειλετε κατι αντιστοιχο στο support μηπως σας δωσουν και εσας 14 σε τι πρόγραμμα;
Σπυρος Ζιαβρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 5 minutes ago, gotthard said: 14 σε τι πρόγραμμα; To μεγαλο
gotthard Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 22 ώρες πριν, Σπυρος Ζιαβρος είπε To μεγαλο Θα κάνω μια προσπάθεια αν και είναι πολύ αργά
gotthard Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Μου ήρθε μέιλ και φυσικά το ενεργοποίησα κιόλας για 65% έκπτωση στο allapps/100gb. Τελική που πλήρωσα 16.22ε
comfuzio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 14 minutes ago, gotthard said: Μου ήρθε μέιλ και φυσικά το ενεργοποίησα κιόλας για 65% έκπτωση στο allapps/100gb. Τελική που πλήρωσα 16.22ε Σε μένα τίποτα ακόμα, έτσι όπως ήσουν με αυτό εδώ της προσφοράς ή είχες αλλάξει κάτι;
gotthard Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, comfuzio είπε Σε μένα τίποτα ακόμα, έτσι όπως ήσουν με αυτό εδώ της προσφοράς ή είχες αλλάξει κάτι; Φίλε, έχω κάνει στα χρόνια τόσους λογαριασμούς που δεν ξέρω πλέον που και τι. Πάντως σαν Τούρκος υπήκοος έπεσε κι άλλο η τιμή στα 10ε αλλά δεν πέρασε καμία κάρτα που είχα. Κάντε μια αναζήτηση, ως 27 Αυγούστου θα ισχύει μου λέει.
kormos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Την παρακάτω τιμή βλέπω να έχει τώρα.... ₺1.387,20/ay
comfuzio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Εμένα δεν με αφήνει με την ίδια κάρτα και είχα αφήσει χώρα Λίβανο. Να αλλάξω χώρα σε Τουρκία; Βασικά μέσα από την σελίδα τους βλέπω αυτό: Προσπαθεί ακόμα να με χρεώσει 419,88$
kormos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 38 λεπτά πριν, comfuzio είπε Εμένα δεν με αφήνει με την ίδια κάρτα και είχα αφήσει χώρα Λίβανο. Να αλλάξω χώρα σε Τουρκία; Βασικά μέσα από την σελίδα τους βλέπω αυτό: Προσπαθεί ακόμα να με χρεώσει 419,88$ Έτσι έκανε και εμένα αλλά είχα block την κάρτα. Τώρα έχω περάσει με νέο acc την αναφερόμενη χώρα και έβγαλε το ποσό που ανέφερα 1
geomd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Στις 15/8/2024 στις 3:18 ΜΜ, comfuzio είπε Σε μένα τίποτα ακόμα, έτσι όπως ήσουν με αυτό εδώ της προσφοράς ή είχες αλλάξει κάτι; Στις 15/8/2024 στις 3:03 ΜΜ, gotthard είπε Μου ήρθε μέιλ και φυσικά το ενεργοποίησα κιόλας για 65% έκπτωση στο allapps/100gb. Τελική που πλήρωσα 16.22ε Μου ήρθε και εμένα. Είναι μηνιαια η τιμή αυτή όχι ετήσια.
kormos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, geomd είπε Μου ήρθε και εμένα. Είναι μηνιαια η τιμή αυτή όχι ετήσια. Αν κρίνουμε την ετήσια χρέωση που είναι ~400€ ναι κάπως έτσι είναι με την έκπτωση που έχει δοθεί, όπως είναι η μηνιαία χρέωση. Ας μας κάνει και επιβεβαίωση μετά από επανέλεγχο... Στις 15/8/2024 στις 3:52 ΜΜ, kormos είπε Την παρακάτω τιμή βλέπω να έχει τώρα.... ₺1.387,20/ay Η ετήσια είναι ~40€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα