Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να εκανε δοκιμη για χρεωση. Αν μπειτε στο adobe account εχετε και εσεις αυτο το μπλε πλαισιο? Η καρτα ειναι κανονικα ενεργη, απλα με οριο 25 ευρω πλεον

image.png.ee165e08604ef8029e5357e20fe452fa.png

image.png.447e71afcae57019416888c4cfc338d1.png

Στην revolut δεν φαίνεται κάποια προσπάθεια χρέωσης. Λογικό, αν πάει να χρεώσει 400 δολάρια. Το next payment βέβαια δεν ξέρω γιατί είναι 8 Ιουλίου. Κάτι είχε παιχτεί πέρυσι και σε κάποιους μας χρέωσε, επέστρεψε και μας ξανά χρέωσε αργότερα. 

Screenshot_20240524_201430_Revolut.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Απαντ. 391
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Πρεπει να εκανε δοκιμη για χρεωση. Αν μπειτε στο adobe account εχετε και εσεις αυτο το μπλε πλαισιο? Η καρτα ειναι κανονικα ενεργη, απλα με οριο 25 ευρω πλεον

image.png.ee165e08604ef8029e5357e20fe452fa.png

image.png.447e71afcae57019416888c4cfc338d1.png

Στην revolut δεν φαίνεται κάποια προσπάθεια χρέωσης. Λογικό, αν πάει να χρεώσει 400 δολάρια. Το next payment βέβαια δεν ξέρω γιατί είναι 8 Ιουλίου. Κάτι είχε παιχτεί πέρυσι και σε κάποιους μας χρέωσε, επέστρεψε και μας ξανά χρέωσε αργότερα. 

Screenshot_20240524_201430_Revolut.jpg

Εχει και σε εμενα την μπλε λωριδα με ποσο LL 623,760/yr (το διπλασιο απο περσι :P).

Εκανα edit την καρτα, εγραψα ενα αλλο ψηφιο στην ημερομηνια, ενεργοποιηθηκε το save, μετα πατησα revert και  save και ετσι χωρις να αλλαξω καρτα,  εδιωξα το μπλε popup. Θα δουμε αν με χρεωσει στις 23/6.

Η revolut λανθασμενα λεει για 8/7 γιατι μας τα ειχαν επιστρεψει και τα ξαναπηραν.

Edit: 1' μετα το "update" της καρτας¨με χρεωσε μια λιβανεζικη λιρα και την επεστρεψε. Αρα πρεπει να κανεις το update για να ξαναπροχωρησει.

Προσωπικα δεν το χρησιμοποιησα ολη την χρονια. Ειναι ζητημα αν μπηκα 3 φορες μονο στο acrobat reader pro. Αν τελικα μου το αφησουν θα ειναι εξαιτιας της μηδενικης χρησης.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, runner69 είπε

Εκανα edit την καρτα, εγραψα ενα αλλο ψηφιο στην ημερομηνια, ενεργοποιηθηκε το save, μετα πατησα revert και  save και ετσι χωρις να αλλαξω καρτα,  εδιωξα το μπλε popup. Θα δουμε αν με χρεωσει στις 23/6.

Θελει vpn? Βγαζει αυτο το μηνυμα οταν παω να κανω καποια αλλαγη. @runner69 συμπληρωσα: Βασικα οταν παω να κανω καποια αλλαγη, αφαιρει ολα τα στοιχεια της καρτας και εξαφανιζει το save. Αφηνει μονο το revert. Τεσπα, το αφηνω και οτι γινει

image.png.87187e1f10a144d14f6f85dedc896196.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θελει vpn? Βγαζει αυτο το μηνυμα οταν παω να κανω καποια αλλαγη

image.png.87187e1f10a144d14f6f85dedc896196.png

Οχι δεν μπηκα με vpn.

Δημοσ.

Μου ήρθε και εμένα email ότι η συνδρομή θα μεταβληθεί στα 410€ περιπου. Εγώ σαν χρήση δουλεύω καθημερινά photoshop illustrator και το cloud. Μέσα στην χρόνια επίσης δούλεψα και in design premiere after effects. Θέλω να καταλήξω ότι με βόλεψε άπειρα. Τόσα χρόνια τα είχα όλα σπασμένα και με κούρασε αυτό. Επίσης τα τελευταία updates που έχουν AI για κάποιον που τα δουλεύει ειδικά για επαγγελματική χρήση είναι άπειρα βοηθητικά. Οποτε για να καταλήξω την σκέψη μου: Με όσα εχω διαβάσει εδώ καταλήγω ότι μάλλον προσωπικά αξίζουν τα 410€ για ετήσια συνδρομή.

Με τα δεδομένα ότι: 

1. Η ετήσια συνδρομή σε Ελλάδα είναι 800€ ο χρόνος αλλά έχει μια προσφορά για τον πρώτο χρόνο μόνο στα 400€ και ο δεύτερος χρόνος αυτόματα γυρνάει στα 800€

2. Από αυτά που διάβασα σχετικά με ετήσια συνδρομή Τουρκίας αν δεν έχεις κάρτα Τουρκίας δεν λειτουργεί σωστά ουτε revolut ούτε vpn πάλι προβλήματα θα προκύψουν.

3. Για να κανεις λογαριαμο ως δάσκαλος η φοιτητής ζητάει αποδεικτικά 

Οπότε για κάποιον που το χρησιμοποιεί 410€ τον χρόνο ναι μεν δεν είναι λίγα αλλά ΑΝ επειδή είμαστε δάσκαλοι στον Λίβανο και διατηρήσουμε τον λογαριαμο αυτόν (γιατί αν πάει κάποιος να κάνει καινούργιο λογαριαμο πιθανόν να ζητάει αποδεικτικά) τότε ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανότητα η τιμή αυτή να κλειδώσει εκεί και για τα υπόλοιπα χρόνια. Αν συμβεί αυτό είναι η πιο εν δύναμη οικονομική επιλογή που θα λειτουργεί σωστά; Κάνω κάποιο λάθος;

Δημοσ.
Στις 25/5/2024 στις 10:55 ΜΜ, Tsouk_dim είπε

Μου ήρθε και εμένα email ότι η συνδρομή θα μεταβληθεί στα 410€ περιπου. Εγώ σαν χρήση δουλεύω καθημερινά photoshop illustrator και το cloud. Μέσα στην χρόνια επίσης δούλεψα και in design premiere after effects. Θέλω να καταλήξω ότι με βόλεψε άπειρα. Τόσα χρόνια τα είχα όλα σπασμένα και με κούρασε αυτό. Επίσης τα τελευταία updates που έχουν AI για κάποιον που τα δουλεύει ειδικά για επαγγελματική χρήση είναι άπειρα βοηθητικά. Οποτε για να καταλήξω την σκέψη μου: Με όσα εχω διαβάσει εδώ καταλήγω ότι μάλλον προσωπικά αξίζουν τα 410€ για ετήσια συνδρομή.

Με τα δεδομένα ότι: 

1. Η ετήσια συνδρομή σε Ελλάδα είναι 800€ ο χρόνος αλλά έχει μια προσφορά για τον πρώτο χρόνο μόνο στα 400€ και ο δεύτερος χρόνος αυτόματα γυρνάει στα 800€

2. Από αυτά που διάβασα σχετικά με ετήσια συνδρομή Τουρκίας αν δεν έχεις κάρτα Τουρκίας δεν λειτουργεί σωστά ουτε revolut ούτε vpn πάλι προβλήματα θα προκύψουν.

3. Για να κανεις λογαριαμο ως δάσκαλος η φοιτητής ζητάει αποδεικτικά 

Οπότε για κάποιον που το χρησιμοποιεί 410€ τον χρόνο ναι μεν δεν είναι λίγα αλλά ΑΝ επειδή είμαστε δάσκαλοι στον Λίβανο και διατηρήσουμε τον λογαριαμο αυτόν (γιατί αν πάει κάποιος να κάνει καινούργιο λογαριαμο πιθανόν να ζητάει αποδεικτικά) τότε ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανότητα η τιμή αυτή να κλειδώσει εκεί και για τα υπόλοιπα χρόνια. Αν συμβεί αυτό είναι η πιο εν δύναμη οικονομική επιλογή που θα λειτουργεί σωστά; Κάνω κάποιο λάθος;

Αν τους κανεις θέμα στο chat θα στο ανανεώσουν αντί για 410 στα 199 . Έτσι μου είπαν εμένα πάντως 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω update: 

Μίλησα με το support και χωρίς πολύ πίεση θα έλεγα, μου το έκαναν στα 220€ για 12 μήνες και ύστερα η τιμή θα πάει στα 420€. Τους ρώτησα αν γίνεται να κρατήσουμε την ίδια τιμή κι για τα επόμενα χρόνια (σαν γνήσιος Λιβανέζος 😂) αλλά του σημαντικό ήταν ότι ΔΕΝ μου το απέκλεισαν. Μου είπαν ότι όπως και τώρα όταν έρθει η ώρα θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας εξυπηρετήσουμε και να μείνετε ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σήμερα κατάφερα να το πάρω σαν Τούρκος σπουδαστής με Fups και χρήση Nordvpn στις 266 λίρες/μήνα δηλ. κάπου 7,50 ευρώ.Χρειάστηκε όμως νέο account γιατί στο παλιό Τουρκικό που είχα και έληξε η συνδρομή δεν πέρναγε με τίποτα.Μετά άλλαξα και την κάρτα σε Curve και τη δέχτηκε.Τώρα περιμένω να δώ τι θα γίνει με το Λιβανέζικο στις 23 του μήνα που ακόμα μου δείχνει ανανέωση σε τιμές Λιβάνου.....

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

gKIc8y7.png

χαχαχαχα, ναι, οκ δδε θα παραλείψω

Προφανως αλλαξε σε ολους εμας τους λιβανεζους καθηγητες απο LL σε $. 

Θα ψαξω για τουρκια μερια με fups.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Προφανως αλλαξε σε ολους εμας τους λιβανεζους καθηγητες απο LL σε $. 

Θα ψαξω για τουρκια μερια με fups.

Καλά 3 ευρώ το χρόνο για την πλήρη σουίτα της Adobe από τα top deals εδώ στο forum.Και ότι κράτησε για ένα χρόνο είναι super.Αλλα και τα 90 ευρώ το χρόνο που έχει ως Τούρκος σπουδαστής είναι και πάλι κλεψιά.Θελει όμως νέο account και αναγκαστικά πληρωμή με το μήνα γιατί οι 2750 λιρες max που πρέπει να έχεις στη Fups δε φτάνουν για την αγορά του ετήσιου.

Δημοσ.

γιεπ και εμενα. @matrixxx Ισως να κλειδωσει πλεον και αν βρει καποιος κατι αλλο, ειτε νεο τοπικ στις προσφορες ή στο ιντερνετ section με οδηγιες για αλλη χωρα

image.png.7ef2a30fb2154c9903b42d2ac998e64d.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...