alan boy Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 5 ώρες πριν, nek4d είπε " Dear ***, We hope you are enjoying Creative Cloud. We want to share an important update about your subscription price. The price of Creative Cloud All Apps for students and teachers is changing to US $419.88/year (including applicable Tax/VAT), which will take effect on your next renewal date. This price continues to reflect an over 35% discount on the Creative Cloud All Apps plan. Your subscription will renew automatically on 22-June-2024 (PT) and you will be charged the new subscription price annually. Your subscription will automatically renew annually until you cancel (price subject to change). You may cancel at any time via Adobe Account or Customer Support. " Ok, κανουμε cancel φυσικα, εκτος αν εχει αλλαξει κατι εκτοτε και το εχασα στο θεμα. (Εγω το ειχα παρει για φιλο γραφιστα). Ηρθε σε ολους το εμαιλ? Ναι αυτό ήρθε και σε μένα. Τι κάνουμε τώρα; 3 ώρες πριν, nek4d είπε Ενταξει, ισως το αφησω να δω τι θα γινει, μιας και μεσα στον λογαριασμο λεει ακομη, " LL 623,760/yr Next payment on Jun 22, 2024 Annual plan, prepaid " και εχω ηδη μικρο μηνιαιο οριο στην σχετικη Ρεβολουτ καρτα. Το ίδιο λέει και στο δικό μου 22 Ιουνίου λήγει
gotthard Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 σήμερα έκανε έναν έλεγχο η Adobe στην κάρτα με χρέωση 0.01. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω ανανέωση.
CaptainGR10 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μολις μου εστειλε μειλ οτι θα γυρισει σε 400κατι δολλαρια απο τις 23/7 1
runner69 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 14 ώρες πριν, Doubt είπε Γιατί συνεχίζει το θέμα; Υπάρχει προσφορά; Η προσφορα εχει τελειωσει οπως το γραφει και στον τιτλο. Η συζητηση συνεχιζεται για να δουμε ποσο θα μας χρεωσει φετος στην ανανεωση.
alan boy Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, gotthard είπε σήμερα έκανε έναν έλεγχο η Adobe στην κάρτα με χρέωση 0.01. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω ανανέωση. Το ίδιο και μενα Αλλά λέει ότι ανεστραφη η πληρωμή στη revolut Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από alan boy
vaggos88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 11 λεπτά πριν, alan boy είπε Το ίδιο και μενα Αλλά λέει ότι ανεστραφη η πληρωμή στη revolut 7 ώρες πριν, gotthard είπε σήμερα έκανε έναν έλεγχο η Adobe στην κάρτα με χρέωση 0.01. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω ανανέωση. Σημερα ηρθε και 2ο email με το εξης (We weren't able to process your payment. Update before Jun 22, 2024 to retain access to your subscription.) Παταω ξανα τα στοιχεια της revolut και μου βγαζει σφαλμα. δεν δοκιμασα να το κανω με κανα vpn.
runner69 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 18 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Σημερα ηρθε και 2ο email με το εξης (We weren't able to process your payment. Update before Jun 22, 2024 to retain access to your subscription.) Παταω ξανα τα στοιχεια της revolut και μου βγαζει σφαλμα. δεν δοκιμασα να το κανω με κανα vpn. Μηπως ειχες μπλοκαρει τις μελλοντικες πληρωμες απο περσι;
cdrov Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Tα ίδια, μιλούσα 2 ώρες και 10 λεπτά με customer support, αλλα δυστυχώς όχι μόνο με αποχαιρέτησαν αλλά είχα και κάποιες μέρες ακόμα, τις ακύρωσαν και μου επέστρεψαν κάποια λεπτά πίσω!!!!!!!!! Κρίμα 1 ώρα πριν, CaptainGR10 είπε Μολις μου εστειλε μειλ οτι θα γυρισει σε 400κατι δολλαρια απο τις 23/7 Δυστυχώς τόσο!!!!! 2
georgerov Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε Εναλλακτικη εχουμε? καμια τουρκια? Θέλει πλέον κάρτα με BIN Τουρκίας, αν έχεις καμία FUPS από παλιά μόνο η κάποια αντίστοιχη.
SabotazNic Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μια απο τα ιδια. Ηρθε και σε εμενα το mail. Θα το αφησω και εγω και θα βαλω χαμηλο οριο στην καρτα. Αν ηταν να μας "πιασουν" θα επρεπε τουλαχιστον να τα εχει σε ευρω 1
manosmanos13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Thank you for your wait, Due the crash of the Lebanese Pound Adobe has updated the transaction currency on Adobe.com for Lebanon to USD. Existing contracts will not be affected until they are up for renewal upon which time Adobe will give a standard αυτο μου ειπαν απο το chat . άρα ετσι στράβωσε η δουλεια και οχι απο την ip. μετα τον εκραξα και ειπε αυτο Yes, you are correct, if not I can help you with the discount that is for USD 199.88/Year, if not annual you can go for monthly that is USD15.99 /mo 1
runner69 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Εμενα πηγε να με χρεωσει δοκιμαστικα σε λιβανεζικη pound αλλα ειχα ξεχασει την καρτα μπλοκαρισμενη και μου ζητησε να κανω update την καρτα μετα. Ακομα δεν εχω λαβει εμαιλ περι αλλαγη τιμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα