Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kormos είπε

Δεν νομίζω....

Έχεις κάποιο δωρεάν να υποθέσω VPN ή συνδρομητικό;

windscribe free & εκανα paid στο atlasvpn...το ιδιο...μολισ στα στοιχεια της καρτας επιλέξω χωρα Ελλάδα αλλάζει και το ποσο πληρωμης

Επεξ/σία από Thodis
  • Απαντ. 391
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Thodis είπε

επιλεγω το annual plan στην Τουρκία, βάζω revolut αλλά στην επικλογη της χώρας μολις βάζω Ελλάδα αλλάζει το ποσό...any ideas?

Screenshot 2024-03-23 at 16.43.31.png

16 ώρες πριν, kormos είπε

VPN ίσως?

13 ώρες πριν, Thodis είπε

με vpn το κανω....αλλα στα στοιχεια της revolut εχω χωρα ελλαδα και το τσιμπαει απο εκει το ατιμο

11 ώρες πριν, kormos είπε

Δεν νομίζω....

Έχεις κάποιο δωρεάν να υποθέσω VPN ή συνδρομητικό;

55 λεπτά πριν, Thodis είπε

windscribe free & εκανα paid στο atlasvpn...το ιδιο...μολισ στα στοιχεια της καρτας επιλέξω χωρα Ελλάδα αλλάζει και το ποσο πληρωμης

Μισό... Γιατί ίσως εγώ έχω μπερδευτεί με τα όσα έχουν αναφερθεί!

Αναφερόμαστε σε υφιστάμενο λογαριασμό που υπήρχε απ' όταν είχε εμφανιστεί τέτοιο "προνόμιο" ή σε δημιουργία νέου;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kormos είπε

Μισό... Γιατί ίσως εγώ έχω μπερδευτεί με τα όσα έχουν αναφερθεί!

Αναφερόμαστε σε υφιστάμενο λογαριασμό που υπήρχε απ' όταν είχε εμφανιστεί τέτοιο "προνόμιο" ή σε δημιουργία νέου;;

Νέο λογαριασμο

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Thodis είπε

Νέο λογαριασμο

Δεν νομίζω ότι πλέον γίνεται...

Ίσως τις επόμενες ημέρες κάνω μια δοκιμή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σας!!

Επειδή θέλω να φύγω απο τα σπασμένα προγράμματα της ADOΒΕ και να ξεκινήσω συνδρομή και διαβάζοντας όλα τα παραπάνω σχόλια, θα ήθελα να με συμβουλέψετε ποια είναι η πιο οικονομική επιλογή που μπορώ να κάνω για ετήσια συνδρομή!!!

Δημοσ.
Στις 5/5/2024 στις 11:31 ΠΜ, Giakor είπε

Καλημέρα σας!!

Επειδή θέλω να φύγω απο τα σπασμένα προγράμματα της ADOΒΕ και να ξεκινήσω συνδρομή και διαβάζοντας όλα τα παραπάνω σχόλια, θα ήθελα να με συμβουλέψετε ποια είναι η πιο οικονομική επιλογή που μπορώ να κάνω για ετήσια συνδρομή!!!

Ποια δουλεύεις?

Δημοσ.
Στις 5/5/2024 στις 11:31 ΠΜ, Giakor είπε

Καλημέρα σας!!

Νμζ με ένα φοιτητικό πακέτο είσαι οκ.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/2/2024 στις 12:13 ΜΜ, vagmouk είπε

https://www.adobe.com/tr/creativecloud/plans.html?promoid=XT3PH4HC&mv=other

Ανοίγεις vpn μόνο για την εγγραφή και πληρωμή ,επιλέγεις το πακέτο για students και αν θες να γλιτώσεις το 20% ΦΠΑ γκουγκλάρεις και βάζεις ένα τυχαίο τουρκικό ΑΦΜ.Δεν γίνεται κάποιου τύπου διασταύρωση.Βγαίνει κάπου 1200 λίρες τελική ο χρόνος.

Ξέρουμε αν δουλεύει ακόμη αυτή η μέθοδος; Προσωπικά προσπάθησα με VPN να το κάνω και στην πληρωμή με κάρτα revolut μου έβγαλε error. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Ξέρουμε αν δουλεύει ακόμη αυτή η μέθοδος; Προσωπικά προσπάθησα με VPN να το κάνω και στην πληρωμή με κάρτα revolut μου έβγαλε error. 

Δεν το έχω δοκιμάσει τελευταία.Ισως και να το κλείσανε.Αλλα βλέπω ότι η τιμή αυξήθηκε πολύ και για μένα δεν αξίζει.

Δημοσ.

" Dear ***,

We hope you are enjoying Creative Cloud. We want to share an important update about your subscription price.

The price of Creative Cloud All Apps for students and teachers is changing to US $419.88/year (including applicable Tax/VAT), which will take effect on your next renewal date. This price continues to reflect an over 35% discount on the Creative Cloud All Apps plan.

Your subscription will renew automatically on 22-June-2024 (PT) and you will be charged the new subscription price annually. Your subscription will automatically renew annually until you cancel (price subject to change). You may cancel at any time via Adobe Account or Customer Support.

"
Ok, κανουμε cancel φυσικα, εκτος αν εχει αλλαξει κατι εκτοτε και το εχασα στο θεμα.
(Εγω το ειχα παρει για φιλο γραφιστα).
Ηρθε σε ολους το εμαιλ?

Δημοσ.

Ενταξει, ισως το αφησω να δω τι θα γινει, μιας και μεσα στον λογαριασμο λεει ακομη,
"
LL 623,760/yr
Next payment on Jun 22, 2024
Annual plan, prepaid
"
και εχω ηδη μικρο μηνιαιο οριο στην σχετικη Ρεβολουτ καρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...