Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, runner69 είπε

Το θυμαμαι και εγω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο, το οτι επιστραφηκαν τα χρηματα, δεν σημαινει οτι δεν θα τα ξανατραβηξουν. Αστειο ειναι το ποσο αλλα το ερωτημα ειναι αν σιγουρα μπορουν να τραβηχτουν με μπλοκαρισμένη την κάρτα.

Εννοειται οτι σε επομενη αποτυχημενη προσπαθεια, θα ακυρωσουν την συνδρομη αμεσα.

• Απαντ. 391
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα πάντως, παρ' ότι πλήρωσα με Revolut, δεν μου έχει γίνει επιστροφή χρημάτων, και η συνδρομή τρέχει κανονικά.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδιά, πέντε σελίδες τώρα γράφουμε τα ίδια και τα ίδια, αφήστε λίγο το νήμα σε ησυχία και να γράφουμε μόνο κάτι σημαντικό που ενδιαφέρει πραγματικά όλους τους χρήστες εδώ μέσα.

Ας μην επαναλαμβανόμαστε χωρίς νόημα. Μόνο αν γίνει κάτι σημαντικό. Το λέω καλοπροαίρετα, μιας και όλοι το ίδιο ελπίζουμε, να μείνει η συνδρομή ενεργή για όλο το χρόνο που πληρώσαμε και να χαρούμε την αγορά μας.

Αλλά φτάνει πια το "εμένα τα πήρε, εμένα δεν τα πήρε, εμένα θα τα πάρει, ξανά εμένα τα πήρε, με τι κάρτα πλήρωσες, σε μένα λειτουργεί" κλπ

Δεν μου πέφτει και λόγος, αλλά θα ήταν πολύ όμορφο να βελτιωνόμαστε. Με θετική διάθεση πάντα.

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Like 11
Δημοσ.

Τώρα πριν λίγο. Μου ήρθε ειδοποίηση ότι ξαναχρεωθηκε η κάρτα 3.86 για συνδρομή adobe γράφει.. Ενω πριν μέρες είχε γίνει επιστροφή του ποσού ..Τι φάση??

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Τώρα πριν λίγο. Μου ήρθε ειδοποίηση ότι ξαναχρεωθηκε η κάρτα 3.86 για συνδρομή adobe γράφει.. Ενω πριν μέρες είχε γίνει επιστροφή του ποσού ..Τι φάση??

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Μου τα τραβηξε σήμερα τα 3,50 ευρω, ξανά! 

Διαβασε το αμεσως προηγουμενο ποστ!

Δημοσ.
1 hour ago, fagoura said:

Διαβασε το αμεσως προηγουμενο ποστ!

Ναι έχεις δίκιο, το θέμα είναι ότι ξαναγράφει εκκρεμεί στην revolut, θα τα ξανά επιστρέψουν, θα τα ξανατραβηξουν και πάει λέγοντας, το “σπασαμε”το adobe!! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ενθαρρυντικό παντως που η Adobe δεν εχει ακυρώσει τις συνδρομες (με επιστροφη του ποσου). Αν κ το πιο πιθανο ειναι να γινει 'trial' 1 ετους.. πα μαλ

Επεξ/σία από geopapa
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, geopapa είπε

Είναι ενθαρρυντικό παντως που η Adobe δεν εχει ακυρώσει τις συνδρομες (με επιστροφη του ποσου). Αν κ το πιο πιθανο ειναι να γινει 'trial' 1 ετους.. πα μαλ

Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές.

Δεν έχει γίνει επιστροφή ποσού λόγο ακύρωσης αλλά επειδή δεν ενήργησε Νέδα στο χρονικό διάστημα που ορίζει η "τράπεζα" για να τραβήξει τα χρήματα.

Θα γίνει όμως όπως και να έχει η χρέωση αυτή.

Οπότε φροντίζετε να έχετε χρήματα για να κάνει την χρέωση.

Μφχ

Δημοσ.
25 minutes ago, kormos said:

Οπότε φροντίζετε να έχετε χρήματα για να κάνει την χρέωση.

τα 3,5 ευρω οχι παραπανω μην σας κανει καμια χρεωση κανονικη δλδ κανενα 300ευρω!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Metaksas είπε

τα 3,5 ευρω οχι παραπανω μην σας κανει καμια χρεωση κανονικη δλδ κανενα 300ευρω!!

Για την ώρα διεκδικεί την αρχική αγορά που ανεστράφη.

Δεν μπορεί να βγάλει νέα τιμή χρέωσης.

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Όντως σήμερα ξανά χρέωσε 3,86 όποτε λογικα θα μας την αφήσει ανοιχτή για έναν χρονο

Δεν έχει να κάνει το κριτήριο ή τρόπος που εσύ έκανες τη συνδρομή.
Για την αντίστοιχη χώρα, είναι η μία εγκεκριμένη τιμή χρέωσης με βάση τα οικονομικά τους κριτήρια.

Οπότε βλέπουμε...

Δημοσ.

Παιδιά σε εμένα η κατάσταση έχει ως εξής:

Με Πειραιώς prepaid webuy είχα αγοράσει στις 23/06 κανονικά όταν πρωτοβγήκε η προφορά στα 3,78 ευρώ.Από τις 23/06 και μέχρι ακόμα και σήμερα η συγκεκριμένη συναλλαγή των 3,78 ευρώ εμφανίζεται στην κατηγορία "Εγκρίσεις".Δηλαδή δεν έχει ακόμα εκκαθαριστεί.

Επιπλέον σήμερα 08/07 βλέπω να έχει γίνει νέα χρέωση στην κάρτα μου,αυτή τη φορά με το ποσό των 3,85 ευρώ.Και πάλι εμφανίζεται στην κατηγορία συναλλαγών της κάρτας "Εγκρίσεις".

Δηλαδή αυτή τη στιγμή έχω συνολικά 2 χρεώσεις( η μια 3,78 ευρώ από τις 23/06 και η άλλη 3,85 ευρώ στις 08/07) και είναι και οι δύο στην κατηγορία "Εγκρίσεις",δηλαδή δεν έχουν εκκαθαριστεί ακόμα.Επίσης μέχρι στιγμής δεν βλέπω καμμία επιστροφή του ποσού των 3,78 ευρώ της πρώτης συναλλαγής.

Είναι φυσιολογικά τα παραπάνω ? Σύμφωνα με όσα λέτε πιο πάνω δεν θα έπρεπε να μου έχει πιστώσει την πρώτη συναλλαγή των 3,78 ευρώ που έγινε στις 23/06,πρωτού μου κάνει την νέα χρέωση των 3,85 στις 08/07? Επίσης από τις 23/06 που είναι η αρχική χρέωση ,μέχρι σήμερα 08/07 είναι 15 ημέρες που ίσως να μην είναι και εντελώς τυχαίο.

Σκεφτόμουν εδώ και μέρες να ακυρώσω την prepaid της Πειραιώς με έκδοση νέας αντίστοιχης με νέα στοιχεία κάρτας (αριθμό κλπ).Εσείς τι γνώμη έχετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...