Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα καμία επιστροφή ακόμα. Οπότε λογικά, έφαγαν πόρτα μόνο όσοι έκαναν την συνδρομή αργότερα, όταν ψιλοάρχισε το σύστημα να τους πετάει σφάλματα και έκαναν την εγγραφη με 30+ προσπάθειες. :)

Επίσης, μετά από ένα χρόνο η ανανέωση θα είναι 6-7 ευρώ για έναν χρόνο. Σιγά μην μπλοκάρω την συνδρομή, πάλι τσάμπα είναι.

• Like 1
  • Απαντ. 391
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SoraKH είπε

αν την συνδρομή αργότερα, όταν ψιλοάρχισε το σύστημα να τους πετάει σφάλματα και έκαναν την εγγραφη με 30+ προσπάθειες. :)

Επίσης, μετά από ένα χρόνο η ανανέωση θα είναι 6-7 ευρώ για έναν χρόνο. Σιγά μην μπλοκάρω την συνδρομή, πάλι τσάμπα είναι.

Εγώ δεν είχα κανένα σφάλμα στη διαδικασία της εγγραφής και έγινε με την πρώτη προσπάθεια. Επίσης η συνδρομή δεν έχει ακυρωθεί, τα χρήματα πήρα πίσω. ☺️

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorg45 είπε

Οχι εννοειται, απλα επειδη με την ιδια καρτα το ειχα κανει για αλλα 3 παιδια οποτε ενταξει δεν θα ηταν κακο να ειχα game απο steam sales

Σε ποιό σχολείο είπαμε είσαι εσύ; 🙃

2 ώρες πριν, _wise_ είπε

Καλημέρα,
Κι εμένα έγινε επιστροφή αλλά στο λογαριασμό της Adobe μου δείχνει ότι είναι για ένα χρόνο το πακέτο.

image.png.1c64b37d37906f2529e08503db3dd10b.png

Για την ώρα ναι έτσι δείχνει...ότι παραμένει ενεργή!

1 ώρα πριν, SoraKH είπε

Εμένα καμία επιστροφή ακόμα. Οπότε λογικά, έφαγαν πόρτα μόνο όσοι έκαναν την συνδρομή αργότερα, όταν ψιλοάρχισε το σύστημα να τους πετάει σφάλματα και έκαναν την εγγραφη με 30+ προσπάθειες. :)

Δεν είναι απόλυτο αυτό που λες. Οι περισσότεροι το έκαναν εξ αρχής να διαβάσεις το νήμα. 

Πόρτα τρως όταν κοπεί και η παροχή γιατί αν το δεις ανάποδα το ποσοστό που έχει ακόμα ενεργή συνδρομή και έχει πάρει και το κόστος της συνδρομής είναι διπλά ωφελημένο 🙃

• Confused 2
Δημοσ.

Εγω εκανα την συνδρομή με το που ανέβηκε στα λαγονικα και δεν εχει γίνει καμία επιστροφή χρημάτων ακόμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Από αυτά που κατάλαβα επιστροφή έγινε μόνο σε όσους πλήρωσαν με Revolut η οποία όταν πληρώνεις κάτι σου λέει πως αν δεν διεκδικειθουν τα χρήματα σε τάδε μέρες τότε κάνει αντιστροφή πώλησης η ίδια η Revo. Μήπως είμαστε σε τέτοια περίπτωση;

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, theoilia said:

Από αυτά που κατάλαβα επιστροφή έγινε μόνο σε όσους πλήρωσαν με Revolut η οποία όταν πληρώνεις κάτι σου λέει πως αν δεν διεκδικειθουν τα χρήματα σε τάδε μέρες τότε κάνει αντιστροφή πώλησης η ίδια η Revo. Μήπως είμαστε σε τέτοια περίπτωση;

Ναι ουσιαστικά δεν τα πήρε η adobe και έληξε η δέσμευση.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, theoilia είπε

1 ώρα πριν, user2163 είπε

Ναι ουσιαστικά δεν τα πήρε η adobe και έληξε η δέσμευση.

εμένα τα έχει πάρει κανονικά 

Screenshot_2023-07-05-23-31-53-513_com.revolut.revolut.jpg

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, vaggos88 είπε

εμένα τα έχει πάρει κανονικά 

Screenshot_2023-07-05-23-31-53-513_com.revolut.revolut.jpg

Και εμενα το ιδιο

Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα ,πλήρωσα με κάρτα eurobank και δεν έχει γίνει καμιά κίνηση επιστροφής χρημάτων .

Μάλλον υπάρχει θέμα με την revolut

Δημοσ.

Νομίζω ότι τζαμπα λέμε ποιος πλήρωσε και πως . Αν γίνει ακύρωση θα γίνει μαζικά . Γιατί έχουν πρόβλημα να κάνουν επιστροφή χρημάτων ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι ακυρώσεις αφορούν συναλλαγές όπου η adobe δεν πήρε τα χρήματα στο διάστημα που έχει από την τράπεζα να τα πάρει.

Ο λόγος είναι λογικά οι πολλές συναλλαγές, σε κάποιες τα πήρε σε κάποιες όχι.

Οι Ελληνικές τράπεζες δίνουν περισσότερες ημέρες πριν ακυρώσουν τη συναλλαγή και για αυτό δεν τα έχει πάρει κανένας από Ελληνική τράπεζα, αν δεν περάσουν 30 ημέρες δεν τα αποδεσμεύουν.

Όσοι δεν έχουν δέσμευση στη revolut για τα χρήματα όπως και εγώ υπάρχει περίπτωση αν η adobe κάνει αποδοχή της συναλλαγής που λογικά θα κάνει να κρατηθούν τα χρήματα ακόμη και αν η συναλλαγή έχει ακυρωθεί και ακόμη και αν η αρχική κάρτα είναι ακυρωμένη/μπλοκαρισμένη.

Άρα μην χαίρεστε ότι πήρατε δωρεάν τη σουίτα της adobe αν και 4 ευρώ δωρεάν είναι πρακτικά, ακόμη και στις ακυρωμένες συναλλαγές μπορούν να περαστούν αργότερα.

Επεξ/σία από user2163
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, user2163 είπε

Οι ακυρώσεις αφορούν συναλλαγές όπου η adobe δεν πήρε τα χρήματα στο διάστημα που έχει από την τράπεζα να τα πάρει.

Ο λόγος είναι λογικά οι πολλές συναλλαγές, σε κάποιες τα πήρε σε κάποιες όχι.

Οι Ελληνικές τράπεζες δίνουν περισσότερες ημέρες πριν ακυρώσουν τη συναλλαγή και για αυτό δεν τα έχει πάρει κανένας από Ελληνική τράπεζα, αν δεν περάσουν 30 ημέρες δεν τα αποδεσμεύουν.

Όσοι δεν έχουν δέσμευση στη revolut για τα χρήματα όπως και εγώ υπάρχει περίπτωση αν η adobe κάνει αποδοχή της συναλλαγής που λογικά θα κάνει να κρατηθούν τα χρήματα ακόμη και αν η συναλλαγή έχει ακυρωθεί και ακόμη και αν η αρχική κάρτα είναι ακυρωμένη/μπλοκαρισμένη.

Άρα μην χαίρεστε ότι πήρατε δωρεάν τη σουίτα της adobe αν και 4 ευρώ δωρεάν είναι πρακτικά, ακόμη και στις ακυρωμένες συναλλαγές μπορούν να περαστούν αργότερα.

Έτσι ακριβώς είναι.Μου έχει συμβεί και με την Apple παλιότερα αλλά και με Wolt με Revolut και Curve αντίστοιχα.Καθυστερησαν οι έμποροι να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή και αρχικά ακυρώθηκε αλλά τα χρήματα τραβήχτηκαν ξανά μετά απο πολλές πολλές ημέρες.Και φυσικά η Apple music συνδρομή μου δεν ακυρώθηκε ποτέ και συνεχίζει ακόμα και σήμερα.Για αυτό φροντίστε να έχετε 4 ευρώ καβάτζα στη Revolut γιατί κάποια στιγμή θα σηκωθούν.

• Like 2
Δημοσ.

Το θυμαμαι και εγω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο, το οτι επιστραφηκαν τα χρηματα, δεν σημαινει οτι δεν θα τα ξανατραβηξουν. Αστειο ειναι το ποσο αλλα το ερωτημα ειναι αν σιγουρα μπορουν να τραβηχτουν με μπλοκαρισμένη την κάρτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...