SoraKH Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, geopapa είπε Είσαι σίγουρος; Εμενα δεν μου ηρθε καποιο notification απο Revolut απλα πηγα στο ιστορικο πληρωμών και είδα οτι η πληρωμή αυτή ειναι διαγεγγραμένη Απολύτως, είναι εγκεκριμένη εδώ και μέρες (δεν είναι pending, διεγραμμένη ή κάτι άλλο). Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2023 από SoraKH 1
diimitris12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 εμένα μου γράφει ότι ο merchant δεν ολοκλήρωσε την πληρωμή on time και για αυτό ακυρώθηκε η χρέωση. Ίσως, από εβδομάδα, το δουν και ξαναχρεώσουν 1
SoraKH Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Άρα ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα να παραμείνουμε Λιβανέζοι καθηγητές.
nek4d Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 2 hours ago, vaggos88 said: Να ρωτήσω εγω κατι τωρα, εναλλακτική έχουμε? απο κανα θειο ταγιπ? Ναι, πιο ακριβα φυσικα, δεν θυμαμαι τωρα ποσο ακριβως αλλα το εχουν γραψει στις προηγουμενες σελιδες.
papapontikas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 και σε μένα επιστράφηκαν τα χρήματα....όμως η συνδρομή είναι ενεργή κανονικά έως 23/6/24 1
Bubs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Εμενα η πληρωμή δείχνει completed, και εγω εκανα την συνδρομή λιγα λεπτά αφου το ανέβηκε το ποστ. Είδωμεν 1
geopapa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Θα μας ξεχάσουν και θα την βγαζουμε Λιβανέζοι κ τζαμπα εφ όρου ζωής 😝
Metaksas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Κ σε μενα τ ίδια, τσαμπε συνδρομή γ ένα χρόνο; Γ να δούμε!!!
ALXIOA Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Κ σε μενα επιστραφηκαν αλλα η συνδρομη δειχνει ενεργή προς το παρον κανονικα.. Εγω την ειχα κανει 23 Ιουνιου πρωι πρωι..!!
gorg45 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Εγω ειχα σβησει απο revolut την καρτα που εκανα την πληρωμη, αρα λετε να μην ερθουν;
kormos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, gorg45 είπε Εγω ειχα σβησει απο revolut την καρτα που εκανα την πληρωμη, αρα λετε να μην ερθουν; ... Θα σου λείψει ένα τέτοιο ποσό; 🙃
Starback Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 9 hours ago, gorg45 said: Εγω ειχα σβησει απο revolut την καρτα που εκανα την πληρωμη, αρα λετε να μην ερθουν; Θα σου έρθουν, και εγώ είχα πληρώσει σε άλλη υπηρεσία με virtual κάρτα μιας χρήσεως και όταν έγινε refund μπήκαν κανονικά στο λογαριασμό μου τα χρήματα. 1
gorg45 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, kormos είπε ... Θα σου λείψει ένα τέτοιο ποσό; 🙃 Οχι εννοειται, απλα επειδη με την ιδια καρτα το ειχα κανει για αλλα 3 παιδια οποτε ενταξει δεν θα ηταν κακο να ειχα game απο steam sales
_wise_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Καλημέρα, Κι εμένα έγινε επιστροφή αλλά στο λογαριασμό της Adobe μου δείχνει ότι είναι για ένα χρόνο το πακέτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα