Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, geopapa είπε

Είσαι σίγουρος; Εμενα δεν μου ηρθε καποιο notification απο Revolut απλα πηγα στο ιστορικο πληρωμών και είδα οτι η πληρωμή αυτή ειναι διαγεγγραμένη

Απολύτως, είναι εγκεκριμένη εδώ και μέρες (δεν είναι pending, διεγραμμένη ή κάτι άλλο). :) 

Επεξ/σία από SoraKH
  • Like 1
  • Απαντ. 391
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εμένα μου γράφει ότι ο merchant δεν ολοκλήρωσε την πληρωμή on time και για αυτό ακυρώθηκε η χρέωση. Ίσως, από εβδομάδα, το δουν και ξαναχρεώσουν

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, vaggos88 said:

Να ρωτήσω εγω κατι τωρα, εναλλακτική έχουμε? απο κανα θειο ταγιπ?

Ναι, πιο ακριβα φυσικα, δεν θυμαμαι τωρα ποσο ακριβως αλλα το εχουν γραψει στις προηγουμενες σελιδες.

Δημοσ.

Εμενα η πληρωμή δείχνει completed, και εγω εκανα την συνδρομή λιγα λεπτά αφου το ανέβηκε το ποστ.

Είδωμεν

• Like 1
Δημοσ.

Κ σε μενα επιστραφηκαν αλλα η συνδρομη δειχνει ενεργή προς το παρον κανονικα..

Εγω την ειχα κανει 23 Ιουνιου πρωι πρωι..!!

Δημοσ.

Εγω ειχα σβησει απο revolut την καρτα που εκανα την πληρωμη, αρα λετε να μην ερθουν;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gorg45 είπε

Εγω ειχα σβησει απο revolut την καρτα που εκανα την πληρωμη, αρα λετε να μην ερθουν;

... Θα σου λείψει ένα τέτοιο ποσό; 🙃

Δημοσ.
9 hours ago, gorg45 said:

Θα σου έρθουν, και εγώ είχα πληρώσει σε άλλη υπηρεσία με virtual κάρτα μιας χρήσεως και όταν έγινε refund μπήκαν κανονικά στο λογαριασμό μου τα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kormos είπε

... Θα σου λείψει ένα τέτοιο ποσό; 🙃

Οχι εννοειται, απλα επειδη με την ιδια καρτα το ειχα κανει για αλλα 3 παιδια οποτε ενταξει δεν θα ηταν κακο να ειχα game απο steam sales

Δημοσ.

Καλημέρα,
Κι εμένα έγινε επιστροφή αλλά στο λογαριασμό της Adobe μου δείχνει ότι είναι για ένα χρόνο το πακέτο.

image.png.1c64b37d37906f2529e08503db3dd10b.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...